- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Kar derken yaptırdığında beğenmezsen üstüne para verip elindeki pantolondan da olmuş olacaksın o yüzden dedim.. 1 tanesini deneyip beğenirsen öyle yaptırman bence avantajlı olur.. yinede sen bilirsin tabi..
Merhaba ben bu işlerimi kendim yapıyorum1 ay dikiş kursuna gittim ve dikiş makinası olan birinden ödünç aldım ne kadar böyle işim olsa kendim hallediyorum çok kolay zaten. Tavsiye ederim vaktiniz varsa.
Bana da zamanında kuyumcu gram bozarsan fiyat düşmez ama çeyrekte falan düşer demişti. Anlamadım doğrusu ama bir sorarım yine.
Bankadan alınca en çok 1 tl civarı gibi oynuyor alış- satışBankadan almak daha mantikli ozaman
Yani alis satis farki olmaz en azindan.
Gerci ben uzun vadede aldim
Kaybim olmazdi grda da.
Evet oyleymisBankadan alınca en çok 1 tl civarı gibi oynuyor alış- satış
Anladım. Teşekkür ediyorum. Mantıklı dediğin
Hiç dikiş yapmadım. Ama benim güzel bir kumaştan yazlık bir pijama takımım. Hayalim onu bozup kızıma elbise giymek. 1-2 kere giydim tazecik. Anneme bir sorcam olur mu diye
Bak ya ince mesajı almamışsınEvet oyleymis
Banka hesabindan cok anlamiyordum
k a h v e sagolsun bilaloglana anlatir gibi anlatti bana
Anladim.
ben tam altını ziynet alıyorum. atadan farkı ne bilmiyorum baştan beri ziynet tam altın biriktiriyorum.Ata dediğiniz tam altın yani. İyi bari. Ben de bugün bir tam altın aldım
çok ama çok heyecanlıMerhaba kızlarcıım.
Bir aksilik olmazsa haftaya doğum yapacağım İnşallah. Çok heyecanlı ve karmaşağım.
Evin eksikleri bitmiyor. 3 gündür market alışverişine gidiyoruz. Gelen giden olacağı için her şey eksiksiz olsun istiyoruz.
Kumbaraya bile para atamıyorum. Doğum sonrasında devam edeceğim artık olabildiğince. Eşime hala zam yapılmadı. Senesi devredecek neredeyse. Bu durum planlarımızı sekteye uğrattı epey ama olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bebeğimiz bereketiyle gelsin İnşallah.
Hepinize sevgiler.
Saolasın amin.tr_lelli altınların hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmak nasip olsun. Birikimleriniz bereketli olsun. Meyve tabağı çok hoş afiyet şifa olsun.
Ben hic anlamadimSlm kızlar bugun hiç para harcamamıştım ki az önce netten 100tllil alışveriş yaptım beğenmezsem iade etcem
Bu arada bzm Bi akraba atasayda calışıyo o dedi gramdan zarar edilmez diye ve bankada kuruş farkı oluyor sadece
Ben bankadan alıyorum
Canım gram parası tamamlanmasa bile paran kadar gram alırsın :) mesela 0,4 gram altınBen hic anlamadim
Bir anda ata falan alamiyorum gr param yeter ancak aydan aya alirsam.
Evet sürekli pc başındaydım gözümü ayırmıyordum zaten piyasaları takip ediyorum ekonomi profesörlerini dinliyorum. :) Şu an dolar düştü ama yine çıkacak biliyorum. Yabancı yatırımcı ucuzdan dolarları topluyor. MB müdahalesi uzun sürmez. Referanduma kadar belki bu fiyatlarda devam eder. Ama referandumdan sonra doların geleceği tahmini seviye 4,20 civarı. Tabi risk almak lazım, hiçbir şey tam belli değildir.
Gubaydin kizlar
Gecen sene oturdugumuz ev icin ekspert 390 bin yazmisti rapora
Bu sene yine gosterdik 435 bin yazmis
Yani bir sene de 45bin deger kazanmis cok sasirdim gercekten diger yatirim araclarindan en cok kazandirani tasinmaz mulkmus
Merhaba, ben garantiyle çalışıyorum. Şöyle diyeyim Amerika'da bir tanıdığım var ve oradaki ekonomiyi sürekli takip ediyor işte o tanıdığın dediklerini yapıyorum. Bir de Bigpara'yı takip ediyorum.Hesabınız Hangi bankada ?
Ekonomi prof.larını netten nereden dinleyebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?