Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kar derken yaptırdığında beğenmezsen üstüne para verip elindeki pantolondan da olmuş olacaksın o yüzden dedim.. 1 tanesini deneyip beğenirsen öyle yaptırman bence avantajlı olur.. yinede sen bilirsin tabi..

Anladım. Teşekkür ediyorum. Mantıklı dediğin

Hiç dikiş yapmadım. Ama benim güzel bir kumaştan yazlık bir pijama takımım. Hayalim onu bozup kızıma elbise giymek. 1-2 kere giydim tazecik. Anneme bir sorcam olur mu diye

Harcamayi yazmadim birikimi yazdimda.
Elma,muz,kivi aldik donuste benim meyveci tayfa mizlanmasin.
Kuruyemis tok diye araniyolar yarinda kuruyemis aldircam anneme.

Meyveler 16l tuttu.

Yaptigim acmalar bitti buzluga koymustum ama yedik gitti
Yine yapicaz annemle.
İyi oluyor elimin altinda.

Olur tabi neden olmasın. Çok da güzel olur inşallah.

çok ama çok heyecanlı herşey güzel olacak. bebiş geliyor bebiş

Kızlar Boyner'den bi ayakkabı almıştım
İlk haftadan kırıldı bende götürdüm gösterdim firmaya gönderdiler. Firma kabul etmiş aradılar az önce..
ayakkabının parasını iade ederler mi yoksa hediye çeki mi verirler? Bilginiz var mı

Esim diyorki sen bahsedene kadar setin oldugunu bile hatirlamiyordum diyor.
Yani harcansa kaybolsa gitse adam hic.
Vay be okadar yukselmis demek altin dedi

Biz meyve faslına basliyoruz start :)

(Elmalari cogalticam simdi boyle gozume guzel geliyo ama benim erbaslarin disinin kovuguna gitmez)

tr_lelli altınların hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmak nasip olsun. Birikimleriniz bereketli olsun. Meyve tabağı çok hoş afiyet şifa olsun.

Slm kızlar bugun hiç para harcamamıştım ki az önce netten 100tllil alışveriş yaptım beğenmezsem iade etcem
Bu arada bzm Bi akraba atasayda calışıyo o dedi gramdan zarar edilmez diye ve bankada kuruş farkı oluyor sadece
Ben bankadan alıyorum

Ben hic anlamadim
Bir anda ata falan alamiyorum gr param yeter ancak aydan aya alirsam.

Hesabınız Hangi bankada ?
Ekonomi prof.larını netten nereden dinleyebilirim ?

Gubaydin kizlar
Gecen sene oturdugumuz ev icin ekspert 390 bin yazmisti rapora
Bu sene yine gosterdik 435 bin yazmis
Yani bir sene de 45bin deger kazanmis cok sasirdim gercekten diger yatirim araclarindan en cok kazandirani tasinmaz mulkmus

Her yıl eksper niçin geliyor ?
Siz evin değerini öğrenmek için mi çağırıyorsunuz ?

Hesabınız Hangi bankada ?
Ekonomi prof.larını netten nereden dinleyebilirim ?
Merhaba, ben garantiyle çalışıyorum. Şöyle diyeyim Amerika'da bir tanıdığım var ve oradaki ekonomiyi sürekli takip ediyor işte o tanıdığın dediklerini yapıyorum. Bir de Bigpara'yı takip ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…