Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canim ben yazın kızımın gr ve ceyreklerini bilezik yaptim
O gun gr altin ne kadarsa o kadardan hesaplayarak bozdu hic fark koymadi
Ama ceyreklerde fark vardi simdi ne kadar oldugunu hatirlayamayacagim
Bizimde kuyumcu esimin tanidigiydi
O yuzden mi boyle yapti bilemeyecegim

Günaydın
Sabah bi kalktık ki ne görelim. Bizim büyük banyodaki klozetin yanındaki musluklardan birisi akıtıyor. Hem de nasıl? Altını koyduğum kova hemen doluyor. Büyük bişey de koyamıyorum, yere yakın olduğu için.
Su şişesini koydum şimdilik.
Ama dolan suları kullanabileceğim bir alan yok. Mecburen döküyorum. Döktükçe üzülüyorum.
Akşama tamir edilecek maalesef.

Haftaya İstanbul'a gidiyorum bir iş için. 1 günlüğüne.
Atatürk havaalanından Şişli tarafına ne ile gidebilirim? Otobüs kartı gibi bişeyim yok doğal olarak, paralı binilebiliyor mu? Bileniniz var mı?
Bir arkadaşımın evinde kalacağım. 1 yaşına yakın kızı var. Hiç görmedim kızını. Giderken bir de hediye almak icap eder.

günaydın kızlar haftayı ortaladık
bu ay yine bişey atamadım kenara
çocuğun doğum günü masrafı var birde ehliyete para ödemem lazım ..

Günaydın kızlar
Dün oğlanı dr götürdük özel hastaneye
1 ay önce muayene ücreti 84 liraydı şimdi 100 lira olmuş
önemli olan sağlık ama fiyatlarda artıyor durmadan
aylık ayırdığımız paradan çektik
eşimde marketten bez vs aldı 120 lira tutmuş
bu ay ben biraz açılmışım sanırım alışveriş yapmıştım kızlarla kahvaltı vs maaş gününü iple çekiyorum
Bir yandan da uzun süredir alışveriş yapmamıştım ihtiyacım olanları aldım iyi oldu
kilo da vermeye başladım
bu gazla yaza kadar istediğim kiloya inerim inşallah

doğumun kolay geçsin canım, inşallah sağlıklı şekilde kavuşursun yavruna. tam tarih bellimi acaba ? valla piyasa hep öyle zor zam alınıyor. inşallah bereketiyle gelir yavrun. buna inanıyorum gerçekten.

Günaydın hanımlar
tr_lelli setin 22 ayar mıydı,14 ayar mı?
Hayırlı olsun aldıkların bereketli olsun canım
Ata almayı en karlısı olarak biliyorum ben
Ama her ay ata almak zor bende bu sebepten bazen gram, çeyrek, yarım olarak da almışlıgım oldu.
Hiç almamaktan iyidir
Sonuçta altını aldıktan sonra bozdurmaya kıyamıyoruz
Bir de bende senin gibi fiziki altin almayı çok seviyorum
Bankadan almayı düşündüm güven vermedi bana nedense.

İyi akşamlar kızlar
Bugünü sıfır harcamayla kapatıyorum :)
Bu haftaya istikrarlı başladım hadi bakalım

ben de iş dönüşü markete gittim. ekstra şeyler alacaktım. sonra aklıma sizler geldiniz. ne gerek var dedim kendi kendime. evdeki malzemeler bozulacak ben gidip yeni şeyler alıyorum. neyse 1,5 tl ile çıktım marketten.

Merhaba, metro ile gidebilirsiniz. Beş geçişlik kart alabilirsiniz. Yada "fazla akbili olan var mı?" diye sorabilirsiniz: )

günaydınnn, ayyy kötü olmuş. wc ye kullanın suyu ya da su kesildiğinde kullanabileceğin su olarak saklayabilirsin. Şişlinin neresine gideceksin ona göre fikir vereyim.

tr_lelli hayırlı olsun, bereketi içinde olsun inşallah.

Ben de inşallah mart ayında başlayacağım, çok şükür kart borcumuz filan bitti, artık yatırıma ağırlık vermek istiyorum. Bir iki aydır babamın vefatından dolayı harcadık çokca ama allahtan birşey çıkmaz ise niyetim mart ayından itibaren 2000 tl lık üçlü burma bilezik ve bir ata lirası almak.
Rabbim inş. nasip eder...

Günaydınlar
Benim setim var ama zarif güzel
künyesini takarım genelde.
satmayı hiç düşünmedim.
Bazı hatıralarda kalmalı bence.

kızlar dün eşim bana diyorki sağlık için tamamlayıcı sigorta varmış. yılda 900 tl. ameliyatta falan hiç para ödemiyormuşsun. bana sordu ne yapalım diye. yani ameliyatlık durumla ya belki karşılaşırız belki karşılaşmayız. sizce böyle bişey mantıklımı ? yani o parayı kenara koysak dedim. o da ameliyat parasını karşılamaz birikim dedi.

Günaydınlar
Benim setim var ama zarif güzel
künyesini takarım genelde.
satmayı hiç düşünmedim.
Bazı hatıralarda kalmalı bence.

benim de setim var hiç bozdurmayı düşünmedim. kardeşlerimin hatırası. bozdurmam.

benim de setim var hiç bozdurmayı düşünmedim. kardeşlerimin hatırası. bozdurmam.

Benim istediğim bir set vardı o kuyumcudan almamışlardı.
sonra onların tanıdığı bir kuyumcudan aldık
kuyumcuya girdiğimde tezgaha 3-4 tane sıralamışlar bunlardan seç dedi kp
hepsi kaba kaba
ben bunları beğenmedim demiştim.
satarken zarar etmezsin dediler.
satmıcam ki dedim
sonra eşimle vitrine bakıpta secmiştik.
Benimkininde böyle hatırası var

Bnmde set var Bi daha n zmn kullanırım bilmiyorum ama annemler aldı satmam
Teyzemin kb nişanda taktığı bilezikler var onları zene götürsem ne eder ki diyorum pırlanta fena olmazdı yani

Bnmde set var Bi daha n zmn kullanırım bilmiyorum ama annemler aldı satmam
Teyzemin kb nişanda taktığı bilezikler var onları zene götürsem ne eder ki diyorum pırlanta fena olmazdı yani
Pırlanta süper olur :)
Bende alyans istiyorum
balayında kaybetmiştim sonra öylesine bişi almıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…