Canim ben yazın kızımın gr ve ceyreklerini bilezik yaptimSizlerde bi sorarmisiniz kuyumculara
Gr yatirim yani 1gr alinca kayip bukadar mi?
Ben guveniyorum kuyuncuma ama bilmiyorum kafam karisti.
Uzun vadede en iyi yatirim amaci der hep altin icin
Birde ben misal altin bozdurup yerine bugunku gibi yine altin aldiginda satis-alis yapmaz o anki kurdan verir
O farki dusmez yani
Merhaba kızlarcıım.
Bir aksilik olmazsa haftaya doğum yapacağım İnşallah. Çok heyecanlı ve karmaşağım.
Evin eksikleri bitmiyor. 3 gündür market alışverişine gidiyoruz. Gelen giden olacağı için her şey eksiksiz olsun istiyoruz.
Kumbaraya bile para atamıyorum. Doğum sonrasında devam edeceğim artık olabildiğince. Eşime hala zam yapılmadı. Senesi devredecek neredeyse. Bu durum planlarımızı sekteye uğrattı epey ama olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bebeğimiz bereketiyle gelsin İnşallah.
Hepinize sevgiler.
Kizlar kuyumcudan geliyorum.
Kuyumcum tanidik.
Epey oturdum konustuk halimi goruncede baya uzuldu esimin memleketlisi hemde arkadasi.
Setimin bilekligide duruyormus ben diger bilekligimi bozdurmusum meger.
Set ve bilekligim 3.840tl tuttu.
Esim 1000tl almisti evlenirken
Uzerine 700tlye yakinda ben ekledim
4ata 1yarim 1ceyrek aldim.
Gr konustuk
Ben hep gr almak istedim elim gitmedi simdiye kadar.
Kayip olmaz diye dusunuyordum
Meger 1gr alinca kayip baya varmis.
Alis 147
Satis 134
Nöyyy? Dedim.
Yaa dedi
Gr toplu alirsan tamam okey ama 1gr-1gr o
Hayır dedi
Ceyrek al ozaman dedi.
Tabiki en iyisi ata yada bilezik dedi.
Biliyosun sana hep ata bilezik verdim onla devam et dedi
Yani bugun 4.500tl falan altin almis oldum.
Bereketli olur devami gelir umarim.
Bileklik, set falan hic bisim kalmadi takmalik.
Yuzuklerim var sadece takmalik suan.
13.000kadar olmustu zaten altinlarim bugun +4.500 oldu
Eder 17.500
20.000yapicam insAllah.
Boyle ufak ufak sınırlar belirleyince biriktirmesi daha zevkli bir hal aliyor.
İyi akşamlar kızlar
Bugünü sıfır harcamayla kapatıyorum :)
Bu haftaya istikrarlı başladım hadi bakalım
Günaydın
Sabah bi kalktık ki ne görelim. Bizim büyük banyodaki klozetin yanındaki musluklardan birisi akıtıyor. Hem de nasıl? Altını koyduğum kova hemen doluyor. Büyük bişey de koyamıyorum, yere yakın olduğu için.
Su şişesini koydum şimdilik.
Ama dolan suları kullanabileceğim bir alan yok. Mecburen döküyorum. Döktükçe üzülüyorum.
Akşama tamir edilecek maalesef.
Haftaya İstanbul'a gidiyorum bir iş için. 1 günlüğüne.
Atatürk havaalanından Şişli tarafına ne ile gidebilirim? Otobüs kartı gibi bişeyim yok doğal olarak, paralı binilebiliyor mu? Bileniniz var mı?
Bir arkadaşımın evinde kalacağım. 1 yaşına yakın kızı var. Hiç görmedim kızını. Giderken bir de hediye almak icap eder.
Günaydın
Sabah bi kalktık ki ne görelim. Bizim büyük banyodaki klozetin yanındaki musluklardan birisi akıtıyor. Hem de nasıl? Altını koyduğum kova hemen doluyor. Büyük bişey de koyamıyorum, yere yakın olduğu için.
Su şişesini koydum şimdilik.
Ama dolan suları kullanabileceğim bir alan yok. Mecburen döküyorum. Döktükçe üzülüyorum.
Akşama tamir edilecek maalesef.
Haftaya İstanbul'a gidiyorum bir iş için. 1 günlüğüne.
Atatürk havaalanından Şişli tarafına ne ile gidebilirim? Otobüs kartı gibi bişeyim yok doğal olarak, paralı binilebiliyor mu? Bileniniz var mı?
Bir arkadaşımın evinde kalacağım. 1 yaşına yakın kızı var. Hiç görmedim kızını. Giderken bir de hediye almak icap eder.
Günaydın kızlar
Gram 148.5 olmuş
Almayacam artık sanırım maası bekleyecem maaşta kalan parayla alacam kac olursa artık o zmn da
Günaydınlar
Benim setim var ama zarif güzel
künyesini takarım genelde.
satmayı hiç düşünmedim.
Bazı hatıralarda kalmalı bence.
benim de setim var hiç bozdurmayı düşünmedim. kardeşlerimin hatırası. bozdurmam.
Pırlanta süper olur :)Bnmde set var Bi daha n zmn kullanırım bilmiyorum ama annemler aldı satmam
Teyzemin kb nişanda taktığı bilezikler var onları zene götürsem ne eder ki diyorum pırlanta fena olmazdı yani
O dediğin mağazalardan uzak durursan az harcarsın kankey :)Günaydın kızlar
Bugün çarşıda işlerim var umarım en az harcama ile dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?