Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sizlerde bi sorarmisiniz kuyumculara
Gr yatirim yani 1gr alinca kayip bukadar mi?
Ben guveniyorum kuyuncuma ama bilmiyorum kafam karisti.

Uzun vadede en iyi yatirim amaci der hep altin icin
Birde ben misal altin bozdurup yerine bugunku gibi yine altin aldiginda satis-alis yapmaz o anki kurdan verir
O farki dusmez yani

Canım o kadar fark olacağını düşünmüyorum..
ben bankadan alıyorum kuruş farkı oluyo.. yarın sana tam kuruşu da yazarım..

Merhaba kızlarcıım.
Bir aksilik olmazsa haftaya doğum yapacağım İnşallah. Çok heyecanlı ve karmaşağım.

Evin eksikleri bitmiyor. 3 gündür market alışverişine gidiyoruz. Gelen giden olacağı için her şey eksiksiz olsun istiyoruz.

Kumbaraya bile para atamıyorum. Doğum sonrasında devam edeceğim artık olabildiğince. Eşime hala zam yapılmadı. Senesi devredecek neredeyse. Bu durum planlarımızı sekteye uğrattı epey ama olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bebeğimiz bereketiyle gelsin İnşallah.

Hepinize sevgiler.

Çalışmadan birikim olur mu hanımlar herkes çalışıyo galiba
Gelirinizle alakalı.
Ben de işten hamilelik dolayısıyla ayrıldım. Gelirimiz yarı yarıya düştü. Kiramıza zam geldi v.s. Ay sonu ancak geliyor şu an. Kredi kartı v.s kullanmıyoruz.
Ben yine de kumbarada birikim yapabiliyorum.
Çalışırken dibine vururdum birikimin. Bu alışkanlıkla alakalı sanıyorum. Yine birikiyor. Ama az ama çok. Kilitli kumbara yapın. Hayırlı birikimler.

İyi akşamlar herkese. Bugün sabah dışarı çıktım. Bir kaç ihtiyacım vardı onları aldım geldim. 12 tl gitti. 7.5 tl ye de kahvaltı yaptım. 19.5 tl ile günü kapattım.

Bu dışarıda yemek yeme huyuma bir çözüm bulmam lazım. Ciddi para harcıyorum bu konuya çünkü. Haftalık 100 tl gidiyor diyebilirim.

Telefonuma para yönetimi programını indirdim. Pratik buldum şimdilik.

Ayın 15 inde tekrar gidebilirim kuyumcuya. Gidince sorarım canım.

Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin minik

Ben dışarı giderken özellikle de uzun kalacaksam yanıma meyve alıyorum. Acıksam bile tutuyor biraz beni

Hayirlisiyla kucagina al canim

elenaferrante olay şu ki ben neredeyse hiç meyve tüketmiyorum. Çok erkek kalkan biriyim erken kahvaltı yapıyorum doğal olarak. Sonra 10-11 gibi acıkıyorum. O sırada çantamda bir şey yoksa istisnasız dışarıdan yemek zorunda kalıyorum. Bu kadar üşengeç olmasam hem işe hem okula sürekli bir şeyler hazırlayıp götürmek en mantıklısı. Aylık en az 300 tl yemeğe gidiyor çünkü benim. Ben o paraları da birikime atsam hiç değilse yarısını atabilsem benim için o kadar iyi olacak ki.

@kikikoko Canım rahatsız ediyorum ama sana bir şey sormak istiyorum. Ben spora yazıldım bu 3.haftam olacak. Spor hocam bana koşu bandı normal bisiklet ve eliptik bisikletten oluşan bir program hazırladı. Biraz twister ve ip atlamada var. Ama olay şu ki ben en çok üst bedenimden şikayetçiyim. Ama hoca henüz üst beden çalıştıracak aletlere ve mekik vb. hareketlere geçme dedi. Ben de kendimi böyle boş hissediyorum. Yürüyüş ya da bisiklet beni yormuyor. Spora boşuna gidiyormuş gibi hissediyorum. Motivasyonum düşüyor gitmek istemiyorum. Sence mekik vb. hareketlere başlamak sorun yaratır mı kilosu fazla olan insanlarda. Ben zorlanmaktan korkmuyorum. Mekik çekmek falan da güç gelmiyor. Daha önce de spora başlayıp bırakmışlığım var. Hoca ile frekans tutturamadım sanırım. Bir de senin fikrini almak istedim. Rahatsız ediyorum biliyorum burası yeri değil ama danışabileceğim kimse yok malesef.

Bankadan almak daha mantikli ozaman
Yani alis satis farki olmaz en azindan.
Gerci ben uzun vadede aldim
Kaybim olmazdi grda da.

Komple daraltma ama. Bel boy paça. Az bir parayla 3 kot pantolon sahibi olabilirim yani
Kac cm daralacak?
Bende darattırmıştım, bi ara aşırı kilo vermiştim.. cep kısımlarında biraz zorlanıyor çoğu, onun dışında sıkıntı olmuyor.. iyi bi yer bulursan cep kısmı da pot durmuyor.. yerinde olsam bi tanesini darattırırım baktım güzel oldu diğerlerini de yaptırırdım.. kar etcen diye o parayı boşa vermek de var :)

Kar etmek için değil aslında. Artık bol bol giyemiyorum

Kar etmek için değil aslında. Artık bol bol giyemiyorum
Merhaba ben bu işlerimi kendim yapıyorum 1 ay dikiş kursuna gittim ve dikiş makinası olan birinden ödünç aldım ne kadar böyle işim olsa kendim hallediyorum çok kolay zaten. Tavsiye ederim vaktiniz varsa.
Bana da zamanında kuyumcu gram bozarsan fiyat düşmez ama çeyrekte falan düşer demişti. Anlamadım doğrusu ama bir sorarım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…