Evet cnm su 985mi 990mi ne sanirin fiyati okadar cok altin konustukki unuttum :)Ata dediğiniz tam altın yani. İyi bari. Ben de bugün bir tam altın aldım
Canım o kadar fark olacağını düşünmüyorum..Sizlerde bi sorarmisiniz kuyumculara
Gr yatirim yani 1gr alinca kayip bukadar mi?
Ben guveniyorum kuyuncuma ama bilmiyorum kafam karisti.
Uzun vadede en iyi yatirim amaci der hep altin icin
Birde ben misal altin bozdurup yerine bugunku gibi yine altin aldiginda satis-alis yapmaz o anki kurdan verir
O farki dusmez yani
Gelirinizle alakalı.Çalışmadan birikim olur mu hanımlar herkes çalışıyo galiba
Sizlerde bi sorarmisiniz kuyumculara
Birde ben misal altin bozdurup yerine bugunku gibi yine altin aldiginda satis-alis yapmaz o anki kurdan verir
O farki dusmez yani
Merhaba kızlarcıım.
Bir aksilik olmazsa haftaya doğum yapacağım İnşallah. Çok heyecanlı ve karmaşağım.
Evin eksikleri bitmiyor. 3 gündür market alışverişine gidiyoruz. Gelen giden olacağı için her şey eksiksiz olsun istiyoruz.
Kumbaraya bile para atamıyorum. Doğum sonrasında devam edeceğim artık olabildiğince. Eşime hala zam yapılmadı. Senesi devredecek neredeyse. Bu durum planlarımızı sekteye uğrattı epey ama olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bebeğimiz bereketiyle gelsin İnşallah.
Hepinize sevgiler.
İyi akşamlar herkese. Bugün sabah dışarı çıktım. Bir kaç ihtiyacım vardı onları aldım geldim. 12 tl gitti. 7.5 tl ye de kahvaltı yaptım. 19.5 tl ile günü kapattım.
Bu dışarıda yemek yeme huyuma bir çözüm bulmam lazım. Ciddi para harcıyorum bu konuya çünkü. Haftalık 100 tl gidiyor diyebilirim.
Telefonuma para yönetimi programını indirdim. Pratik buldum şimdilik.
Hayirlisiyla kucagina al canimMerhaba kızlarcıım.
Bir aksilik olmazsa haftaya doğum yapacağım İnşallah. Çok heyecanlı ve karmaşağım.
Evin eksikleri bitmiyor. 3 gündür market alışverişine gidiyoruz. Gelen giden olacağı için her şey eksiksiz olsun istiyoruz.
Kumbaraya bile para atamıyorum. Doğum sonrasında devam edeceğim artık olabildiğince. Eşime hala zam yapılmadı. Senesi devredecek neredeyse. Bu durum planlarımızı sekteye uğrattı epey ama olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bebeğimiz bereketiyle gelsin İnşallah.
Hepinize sevgiler.
Daraltır canım..Artık bol gelen kot pantolonlarımı terzi daraltabilir mi?
Daraltır canım..
Kac cm daralacak?Komple daraltma ama. Bel boy paça. Az bir parayla 3 kot pantolon sahibi olabilirim yani
Kac cm daralacak?
Bende darattırmıştım, bi ara aşırı kilo vermiştim.. cep kısımlarında biraz zorlanıyor çoğu, onun dışında sıkıntı olmuyor.. iyi bi yer bulursan cep kısmı da pot durmuyor.. yerinde olsam bi tanesini darattırırım baktım güzel oldu diğerlerini de yaptırırdım.. kar etcen diye o parayı boşa vermek de var :)
Kar derken yaptırdığında beğenmezsen üstüne para verip elindeki pantolondan da olmuş olacaksın o yüzden dedim.. 1 tanesini deneyip beğenirsen öyle yaptırman bence avantajlı olur.. yinede sen bilirsin tabi..Kar etmek için değil aslında. Artık bol bol giyemiyorum
Merhaba ben bu işlerimi kendim yapıyorumKar etmek için değil aslında. Artık bol bol giyemiyorum
Bana da zamanında kuyumcu gram bozarsan fiyat düşmez ama çeyrekte falan düşer demişti. Anlamadım doğrusu ama bir sorarım yine.Sizlerde bi sorarmisiniz kuyumculara
O farki dusmez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?