Canim nezaman firsat bulursan yazBen seni uzaktan uzaktan takip ediyorum. Hayat o kadar hizli ki yetisemiyorum. Is ev cocuklar vs. Ama su birikimci hatunlari seviyorum. Ben de gun yapiyorum ama aylik 1000 tl falan. Faiz yok. Yalniz sansina bazen 1. Bazen sonuncu oluyorsun.
Evet bugun doktora gittim de cnm klasik moral bozucu cümleler işteeyyay gecmıs olsun bebiş durumları sanırım
bende durup durup aglıyorum... Allah olmayan ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Hafta içi toplaşalımCanim nezaman firsat bulursan yaz
Sevindik seni gordugume
Bereketli olsun birikimin.
eyyay toplasalim kanka olur
Bugun mubarek gun bol dua cnm etmez olurmuyum Rabbim isteyen herkese versin
Olur pampaEvet bugun doktora gittim de cnm klasik moral bozucu cümleler işte
Amin içinde bize de
Hafta içi toplaşalım
Haftaiçi konuşalım.. Benimde canım çok sıkkın.. inşallah biran önce hamile haberlerini alırız kuzu dua edicem senin için
Amineyyay gecmıs olsun bebiş durumları sanırım
bende durup durup aglıyorum... Allah olmayan ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
İnşallah olur canım yaşın daha genç üzme kendini lütfen..eyyay gecmıs olsun bebiş durumları sanırım
Gecmis olsun :/Migrenim geldi gene sağolsun
Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.Migrenim geldi gene sağolsun
Allah kalbine göre versin canim.tez zamanda çok güzel bi çocugun olur inş.kızlar hepınız sagolun...
cok sukur bugunku halımıze ama bu durumda cok zor inanın
Allah herkesı farklı sekılde sınıyor bızımde sınavımız bu demek kı
babam için dr.lar yuruyemez dedıler onun yurumesı bızım ıcın mucıze oldu
inanıyorum ınsallah benımde bebegım olacak hıc umutsuzluga kapılmıyorum
sadece aglıyorum dua edıyorum inşallah olur dıye...
Günaydın kızla
salar
Hayırlı cumalar
bende 23 ocak itibari ile diyet yapıyorum
bayadır niyetlenmiştim ama başlayamıyordum
sonunda dur diyebildim
yaza kadar 15 kilo vereceğim inşallah
valla diyete varım.artık başlamam lazım. bahar gelecek. kıyafetler olmayacak.bir şekilde martta başlamam lazım diyete.
eyer ev alamıyacaksanız arsa olabilir bencekızlar yatırımı arsaya yapmak mantıklımı sizce. biz evi değiştiremezsek parayı pek elimde tutmak istemiyorum.çünkü biliyorumki eşim o para var diye rahat davranacak. o parayı ev satılmazsa neye yatırabilirim. fikir verirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?