Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın mutlu hayırlı güzel sabahlar olsun. Bugün dükkanı ben açıyorum çaylar demleniyor, sıcacık bazlama yaptım beraber yeriz, simit, poğaça, börek, ne isterseniz hazır sizleri bekliyor olacağım beni çok bekletmeyin. Ben açlığıma fazla dayanamam

Oğlunuz için arıyorlarmış
Ben de sizin için arıyorlar sanmıştım

Kaç dönüm tarladan ne kadar kira geliyor
Ben de toprağa yatırım yapmak istiyorum

@zelalke çok geçmiş olsun inşallah iade ederler. benim de annemi böyle dolandırdılar bankadan arıyoruz diye. 3000 lirası gitti ve malesef geri alamadı o parayı çünkü kendi eliyle dolandırıcıya şifre vermiş telefonda

Kaç dönüm tarladan ne kadar kira geliyor
Ben de toprağa yatırım yapmak istiyorum

Kıraç yerler 40 dekarı 1500 tl civarı mesela
yani tarla alıp kiralarsan pek bir gelir elde edemezsin
ekersen daha çok kazanırsın o yıl bereketli geçerse tabi
biz baskalarından kiralıyoruz hep kendimiz ekiyoruz yani eşim ilgileniyo

Mmm kahvaltı en sevdiğim öğün
Günaydın herkese
Tereyağı şöyle benim yamacıma koy
Sıcacık bazlamaya sürer sürer yerim
Bi de açık çay verirsen benden mutlusu olmaz :)
Afiyetle ye inşallah

selam kızlar.. dün sıfır harcama planlıyordum ama eve gitmeden BİM e uğradım. yağ çözücüm bitmişti bi de plastik eldiven aldım.. çok kimyasal kullanınca eldiven kullanmaya dikkat ediyorum. yoksa elim hem kötü oluyor hem gün boyu okuyor tabi o koku da başıma vuruyo.. ikisi de gerekliydi 7 tl 30 krş harcadım. 20 tl verdim kalan 12 tl 70 krş kumbaram için ayırdım.. eve geldim baktım ki kumbaranın yanına eşim 4 tl kadar bi bozuk koymu, kumbaraya atma zevkini ben yaşayayım diye:) hepsini kumbaraya attım:) akşam makarna ayran salata yaptım.. sonra kayınvaldemlere gittik.. oraya da gelen giden çok oldu.. güzel geçti.. gece 11 gibi eve geldik.. bugün 2 de çıkıyorum.. eve gidip temizlik yapacam, çamaşırları makinaya atmalıyım.. akşamda düdüklüde kaz eti haşlayacam yanına pilav salata falan.. inşallah harcama yapmayacam..

40 dekar dediğiniz 400 dönüm mü oluyor ? ( unutmuşum yahu ) peki onun satılık fiyatı ne kadar ?
Ben istanbulda yaşıyorum
Ekip biçemem
Hem vaktim olmaz hem anlamam

tarla/arsa durduğu yerde değerlenirken bir yandan da ek getirisi olsun istiyorum , ya alıp kiraya vermeli , ya da cevizlik zeytinlik gibi bir yer almalı .. Ama onların bakımı nasıl olur bilmiyorum, eşim de ilgilenmez .. Yevmiyeli yaptırsak astarı yüzünü geçer mi onu da bilmiyorum , o açıdan alıp kiraya vermek daha mantıklı geldi ..

Günaydın kızlar
Bu hafta öyle yoğun çalıştım ki nefes alamadım desem yeridir
Yatacak bi param vardı. 1600 bekliyordum. 1310 yatmış. Pazartesi soracağım. Bi hata mı var diye.
Annem den bi küpe daha
" geniş zamanda dar, dar zamanda geniş olun"

Kredi kartımın aidatı vardı. 54 tl. Başvurmuştum. Onu iade etmişler.
Kart borcumuz 4500 tl oldu bu ay.

selam tutumlu hanımlar sabah erkenden yürüyüşümüzü yaptık, kahvaltımızı ettik. eşim projesi üzerinde çalışırken, ben de etrafı toparladım. evi temizlenir hale getirdim. hatta toz bile aldım. bir makine çamaşır yıkandı, şimdi kurutmada. bir makine daha var. eşim az önce hocasının yanına gitti, akşam ancak gelir. şimdi PC ve kahve keyfi yapıyorum.

salonun camlarını sileyim diyordum ama hava gerçekten çok soğuk, cesaret edemedim. evi süpürüp sileceğim, banyo WC, kapalı balkonlar halledilir, bir de mutfak dolaplarını dıştan silebilirsem, davlumbazı güzelce temizleyebilirsem benden mutlusu yok. akşam üzeri de arkadaşım kahve içmeye gelecek. kahvenin yanına kurabiyem de var. akşam için dondurucuya mercimek çorbası atmıştım, onu çıkarırım. yanına da piliç sote, salata yeter de artar bile.

yarın doğa yürüyüşü diyorduk ama hava soğuk ve yukarılar karlıymış, o yüzden kaldı. pazara, markete gideriz. yine önümüzdeki hafta için bir kaç çeşit yemek yapar dolaba atarım. k.validem de yarına balık yapacakmış, siz de gelin dedi, yemeğe oraya gideriz. ütü de h.içi yaparım artık.

herkese mutlu, huzurlu ve bereketli bir hafta sonu diliyorum

HAnımlar Kolay gelsin herkeslere.
Bende sabah zor kalktım alel acele bi kahvaltı yaptım işe geldim. Çocuğum olmadan önce cumartesi akşam temizlik yapıp pazar tüm gün kendime ayırıyordum ancak bebeğim olduğundan beri öyle bir lüksüm yok. Yarına temizlik çamaşır ütü var buralar halen kar yağışlı cam perde olayına giremiyorum. belki mutfak dolaplarının dışını silerim bende. Biliyorsunuz bugün diyette 2. günüm ve kimseye diyette olduğumu söylemedim. Dalga geçiyorlar artık bi başla bir bırak o yüzden çaktırmadan diyet yapıyorum

aslında sabahları 4 buçukta kalkıp 1 saat leslie yapıp sonra duş namaz kılıp 1 saat de ders çalışsam çok güzel olur ama saat çok erken dayanabilir miyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…