hangi kitabı acaba ?
Cok tesekkur ederim daha iyiyim sukur kendimi yormamaya calisiyorum
Yordugumda agrilarim oluyor
Birnsure daha boyunlugu kullanmam gerekiyor.
Tabiki hosgeldiniz
Hic kuran kursuna yollamadim.
Öyle bir yerlede gorusmem olmadi
Telefon no. Okuldanmi aliyorlar napiyorlar hic bilmiyorum
Öncelikle diyetin hayirli olsun
Senin vesilenle bizde bi kac kilo veririz belki
Malum yaz geliyor kalin montlar cikicak sapka cikti kel gorundu misali.
Daha hafif olmak lazim.
Boyle durumlarda en zarif etegimi,elbisemi yada.icine giremedigim kotumu baz aliyorum.
Alisveris olayi bizde bende
Fturalarida ben oduyordum ama otomatik odeme daha cok isime geldi
Ben market gezmeyi cok severim
Fiyatlari karsilastiririm.
İnsAllah verirsin sende.
Yazın rahat kombinler,portlemeyem yanlar gobekler en cok istedigimiz.
Zaten tek kitabı var diye biliyorum
İç anadoludayız biz.
Hem eşimin tarlaları var hem icar tutuyoruz kiralıyoruz yanı.
Tarlanın tohumu gübresi mazot alımları oluyor dönem dönem.
Dükkana da eşimin traktör bayisi var.Bakımları vs oluyor
@zelalke çok geçmiş olsun inşallah iade ederler. benim de annemi böyle dolandırdılar bankadan arıyoruz diye. 3000 lirası gitti ve malesef geri alamadı o parayı çünkü kendi eliyle dolandırıcıya şifre vermiş telefondabi de dün eşimi dolandırdılar.. bankadan arayıp.. yani normalde eşim çok uyanıktır, yani öyle herşeye kolay kolay inanmaz.. bi de son bi kaç haftadır sürekli ev için banka kredi falan çok uğraştı yaa bilir banka işlerini.. aramışlar bankadan diye kart ücreti iade edilecek falan.. telefondaki kişiler bütün bilgileri biliyor eşim o sebeble anlayamamış.. en son tam telefonu kapatmış içime bi kurt düştü dedi.. normalde kartın yıllık ücreti iadesi için banka bizi ugrastırırken bu sefer onların bunun için araması beni işkillendirdi diyip hemen aynı dk bankayı aradım böyle bi hizmetiniz var mı diye sordum dedi.. yok öyle birşey demişler eşim de hemen kartlarımı kapatın bloke edin falan dedi.. sonra bankaya gitmiş bakmış hesabında 1800 tlnin 1500 tl si çekilmiş. banka araştırmış İstanbul susurlukta bi atmden çekilmiş diye tespit ettiler. neyse savcılığa falan başvurdu bankadaki çalışan demiş atmden çekildiği için 3 ayda iade yaoılabilir yani yüksek ihtimal.. ayy sormayın kızlar eşim kendini çok kötü hissetti.. canım dedi ben nasıl düştüm buna normalde asla böyle dalgın olmam.. banka demiş neyseki hemen kartlarınızı kapattınız yoksa kredi kartınızın limiti kadar da çekilirdi..
Kaç dönüm tarladan ne kadar kira geliyor
Ben de toprağa yatırım yapmak istiyorum
aaa ben de aynısı merak ediyorum bes kesilecek mi? ben zaten yıllardır bes ödüyorum.
Mmm kahvaltı en sevdiğim öğünGünaydın mutlu hayırlı güzel sabahlar olsun. Bugün dükkanı ben açıyorum çaylar demleniyor, sıcacık bazlama yaptım beraber yeriz, simit, poğaça, börek, ne isterseniz hazır sizleri bekliyor olacağım beni çok bekletmeyin. Ben açlığıma fazla dayanamam
Senin meslek neydi canım?aaa ben de aynısı merak ediyorum bes kesilecek mi? ben zaten yıllardır bes ödüyorum.
Teşekkür ederim canım.Mmm kahvaltı en sevdiğim öğün
Günaydın herkese
Tereyağı şöyle benim yamacıma koy
Sıcacık bazlamaya sürer sürer yerim
Bi de açık çay verirsen benden mutlusu olmaz :)
Afiyetle ye inşallah
Kıraç yerler 40 dekarı 1500 tl civarı mesela
yani tarla alıp kiralarsan pek bir gelir elde edemezsin
ekersen daha çok kazanırsın o yıl bereketli geçerse tabi
biz baskalarından kiralıyoruz hep kendimiz ekiyoruz yani eşim ilgileniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?