Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ne demek istedigimi anliyorum. Ben de gordum neroloji servisindeki cocuklari cok etkilenmistim.

Bugün kozmetige cok para harcadim. Gratisde indirim vardi Loreal gunduz kremi 30, goz alti 30, the balm iye liner 25 ve sac boyasi toplam
Canim 90 Tl harcadim. Bu ay bir de platese yazildim. Vucut toparlasin diye. Simdi de her yerim agriyor. Bir de ona ucret verdim. Bugun oglumu kursa goturdum. Sadece camasir yikadim yarin erken kalkip onlari katlamam evi supurmem ve hafta icine yemek yapmam gerek ama hic canim istemiyor.

bu gün yoğun bir gündü
yarın dahada yoğum olacak
sağ olsun arkadaşlarımız gelip gidiyor

çok güzel bir karar
ben üniversite öğrencisiyken bir ablam evlat edinmişti şimdi çocuk lisede
bu bir çocuk için yapılabilecek en güzel şey bence

karatay çok mantıklı ve sağlıklı aslında
ama ben bir şeye sabit şekilde bağlı kalamıyorum bide az meyve olayı var ya
o beni çok zorluyor çünkü ben bir meyve ccanavarıyım
ama az az yemeye başlasam süper olacak
para konusunda da iyi bir karar bence

O kadar kimyasal kullanmaktansa temziliği sirke karbonat ve limon tuzu ike yapmanızı tavsiye ederim

Siz yardımcı almıyor muydunuz

Leslie yi yaptığınız linki atar mısınız

Eşim 200 e aldı 5 ay sonra ötv değişince 50-60 bin lira değer kazandı araba ...artık eşimin kararlarına çoook saygı duyuyorum.

Ben arap sabunu alcam denicem. Benim temizliğe gelen abla, gittiği evlerden birinde kullanıyormuş. Çok güzel dedi

Kesinlikle çok güzel. Hatta camlarda bile çok memnun kalmıştım. Gerçi durulamada yapmıştım o yüzden biraz zahmetli diye yinelemedim bir daha,ama öyle bir temizliğide hiç birşeyle sağlayamadım

Kızlar hayırlı akşamlaar2 be sizi uzaktan takip ediyorum birikim yapmaya çalışıyorum bugün annem ona verdigim paralarla gram altın parası biriktirmis gittim hemen yaptım cuzdanimdaki bozuk paralarida kumbarama attım az dan çok yapmaya calisiyorm

Bugün arkadasım aradı sinema ısmarlayayım gel diye.. mısırları da ben aldım onun dışında harcamam olmadı.. eve kadar da bıraktı sağolsun..
kredi kartıma 500 yatırdım.. tamamını ödemedim elimde ne kadar nakit kalsa kardır mantığındayım.. ancak avm girince dayanamıyorum. Adidas'ta yüzde 50 indirim var.. gözüme 3 tane ayakkabı kestirdim.. bi tanesini denedim ama zorla ayrıldım mağazadan.. hala aklım ayakkabıda.. evde giyilmemiş iki ayakkabım var.. hala istiyorum hala istiyorum.. umarım gidip almam..
Boyner'e de uğradım iade ettiğim ayakkabı yerine para iadesi yapmadılar kağıt verdiler, bakalım onu ne zaman harcayacağım
Mağaza gezmek bana yaramıyor onu anladım.. beğenip de almayınca mutsuz oluyorum..

Ohh mis
Indirim candır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…