AminAllah gonlunuze gore tabiki hayirlisini versin. sizlerin olmama sebepleri neler peki
Ne demek istedigimi anliyorum. Ben de gordum neroloji servisindeki cocuklari cok etkilenmistim.durkan , @amelia2 , @eyyay cnaım hayırlısı umarım en kısa zamanda sizden güzel haberler alırız
sizler dua ederken deyin sağlıklı bir bebek olsun
hayırlısı ise olsun
bu gün kızımı dr götürdük noroloji bölümüne öyle çocuklar gördüm ki aklımdan çıkmıyor hatta eşimle konuşmamıştık hiç bir az önce diyor ki o kadar kahroldum ki o çocuğu görünce bende başladım ağlamaya
her şeyin hayırlısı
umarım haddimi aşmamışımdır
canim yaaa birden eski gunlerime gittim. gerçi benim cok değil 4 yil...herseyi yaptik bitirdik bu 4 yilda.simdi de kizimizi bekliyoruz. sanirim kasim aralikta kavusuruz kizimizaa. ben de anne olacagim biyolojik olmasa da kalben anne. :) bu bile ayri guzel bir duygu
karatay çok mantıklı ve sağlıklı aslındaben karatay diyeti yapiyorum. digerlerine dayanamiyorum.aksam eve gelirken metrobuste kac defa tansiyon düştü. diyeti bozdum. karatay diyetinde hem saglikli besleniyorum. hem de zayifliyorum.
ev ile ilgili cook guzel ornek verdin. iste o tur olaylar yasayacagiz illa. karar verdik. kardesler ortak arsamiz var oraya ev yapacagiz hem daha az kredi cekecegiz. hem de arsa annemlerin orada. issiz kalsak bir evimiz daha olur. istanbuldan gideriz
Senin meslek neydi canım?
Besi olandan kesilmeyecek deniliyor Ama emin değilim
Nisa'nda başlayacak dediler bu ay bi kesinti Yok bakalım
selam kızlar.. dün sıfır harcama planlıyordum ama eve gitmeden BİM e uğradım. yağ çözücüm bitmişti bi de plastik eldiven aldım.. çok kimyasal kullanınca eldiven kullanmaya dikkat ediyorum. yoksa elim hem kötü oluyor hem gün boyu okuyor tabi o koku da başıma vuruyo.. ikisi de gerekliydi 7 tl 30 krş harcadım. 20 tl verdim kalan 12 tl 70 krş kumbaram için ayırdım.. eve geldim baktım ki kumbaranın yanına eşim 4 tl kadar bi bozuk koymu, kumbaraya atma zevkini ben yaşayayım diye:) hepsini kumbaraya attım:) akşam makarna ayran salata yaptım.. sonra kayınvaldemlere gittik.. oraya da gelen giden çok oldu.. güzel geçti.. gece 11 gibi eve geldik.. bugün 2 de çıkıyorum.. eve gidip temizlik yapacam, çamaşırları makinaya atmalıyım.. akşamda düdüklüde kaz eti haşlayacam yanına pilav salata falan.. inşallah harcama yapmayacam..
selam tutumlu hanımlarsabah erkenden yürüyüşümüzü yaptık, kahvaltımızı ettik. eşim projesi üzerinde çalışırken, ben de etrafı toparladım. evi temizlenir hale getirdim. hatta toz bile aldım. bir makine çamaşır yıkandı, şimdi kurutmada. bir makine daha var. eşim az önce hocasının yanına gitti, akşam ancak gelir. şimdi PC ve kahve keyfi yapıyorum.
salonun camlarını sileyim diyordum ama hava gerçekten çok soğuk, cesaret edemedim. evi süpürüp sileceğim, banyo WC, kapalı balkonlar halledilir, bir de mutfak dolaplarını dıştan silebilirsem, davlumbazı güzelce temizleyebilirsem benden mutlusu yok. akşam üzeri de arkadaşım kahve içmeye gelecek. kahvenin yanına kurabiyem de var. akşam için dondurucuya mercimek çorbası atmıştım, onu çıkarırım. yanına da piliç sote, salata yeter de artar bile.
yarın doğa yürüyüşü diyorduk ama hava soğuk ve yukarılar karlıymış, o yüzden kaldı. pazara, markete gideriz. yine önümüzdeki hafta için bir kaç çeşit yemek yapar dolaba atarım. k.validem de yarına balık yapacakmış, siz de gelin dedi, yemeğe oraya gideriz. ütü de h.içi yaparım artık.
herkese mutlu, huzurlu ve bereketli bir hafta sonu diliyorum
HAnımlar Kolay gelsin herkeslere.
Bende sabah zor kalktım alel acele bi kahvaltı yaptım işe geldim. Çocuğum olmadan önce cumartesi akşam temizlik yapıp pazar tüm gün kendime ayırıyordum ancak bebeğim olduğundan beri öyle bir lüksüm yok. Yarına temizlik çamaşır ütü var buralar halen kar yağışlı cam perde olayına giremiyorum. belki mutfak dolaplarının dışını silerim bende. Biliyorsunuz bugün diyette 2. günüm ve kimseye diyette olduğumu söylemedim. Dalga geçiyorlar artık bi başla bir bırak o yüzden çaktırmadan diyet yapıyorum
aslında sabahları 4 buçukta kalkıp 1 saat leslie yapıp sonra duş namaz kılıp 1 saat de ders çalışsam çok güzel olur ama saat çok erken dayanabilir miyim bilmiyorum.
O kadar kimyasal kullanmaktansa temziliği sirke karbonat ve limon tuzu ike yapmanızı tavsiye ederim
TeşekkürlerAllah kolaylıklar versin...
Neredeyse aynı çocuklarımız....benim de büyük 5. Ortancam 3 e gidiyor, kızım da 2.5 yaşında... :)
Biz olanı 100 bine sattık.... iki üç katı bir şey düşünüyoruz... eşim sağlamdır, güvenlidir vs diye diye fiyat yükseliyor... ona kalsa 500-600 verir arabaya...bir araba için fahiş fiyatlar, neredeyse bir ev parası, evet, ama bizim çevreye göre çok normal fiyatlar.... param da olsa arabaya iki yüz üç yüz bin vermem, deyip büyük konuştum galiba... :) hayırlısı bakalım, nasipte ne varsa o olur....
hamile arkadaslarmi var hamile kalmak isteyenlermi....
Ben arap sabunu alcam denicem. Benim temizliğe gelen abla, gittiği evlerden birinde kullanıyormuş. Çok güzel dedi
Kamudan bu ay kesilmedi.. belkide kurum kurum değişir.. bilemiyorumÖzel sektörde ocakta
Memurlarda martta diye biliyorum
Eşimden ocakta kesildi
Ohh misBugün kozmetige cok para harcadim. Gratisde indirim vardi Loreal gunduz kremi 30, goz alti 30, the balm iye liner 25 ve sac boyasi toplam
Canim 90 Tl harcadim. Bu ay bir de platese yazildim. Vucut toparlasin diye. Simdi de her yerim agriyor. Bir de ona ucret verdim. Bugun oglumu kursa goturdum. Sadece camasir yikadim yarin erken kalkip onlari katlamam evi supurmem ve hafta icine yemek yapmam gerek ama hic canim istemiyor.
Ne aldiniz?Eşim 200 e aldı 5 ay sonra ötv değişince 50-60 bin lira değer kazandı araba ...artık eşimin kararlarına çoook saygı duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?