Amin inşallah bebeğin tez zamanda gelir canım.Bugun hastaneye 175tlcik verdim
Moralim çok bozuk
Dokunsalar aglayacam
@mandaliinatr_lelli @Mi_a @eilenn @AsSsk özledim sizleri kızlar Bi ara toplanıp konuşalım yine
Bana da dua edin Allahım sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
kolay doğumlar inşallah bebişini kucağına alda gel bekliyoruzKızlarcım yarın doğuma giriyorum. İyi dileklerinizi eksik etmeyin.
Sevgiler hepinize.
Duaların kabul olsun inşallah, Allah büyüktür herşeyin bir sırası zamanı vardır canım üzülme bu kadar.kızlar hepınız sagolun...
cok sukur bugunku halımıze ama bu durumda cok zor inanın
Allah herkesı farklı sekılde sınıyor bızımde sınavımız bu demek kı
babam için dr.lar yuruyemez dedıler onun yurumesı bızım ıcın mucıze oldu
inanıyorum ınsallah benımde bebegım olacak hıc umutsuzluga kapılmıyorum
sadece aglıyorum dua edıyorum inşallah olur dıye...
öğretmenim canım.Senin meslek neydi canım?
Besi olandan kesilmeyecek deniliyor Ama emin değilim
Nisa'nda başlayacak dediler bu ay bi kesinti Yok bakalım
burda her ikisi de var :)hamile arkadaslarmi var hamile kalmak isteyenlermi....
Canım Allah kolaylık versin sağlıkla bebişi al kucağına inşallahKızlarcım yarın doğuma giriyorum. İyi dileklerinizi eksik etmeyin.
Sevgiler hepinize.
Amin cnm inşallahAmin inşallah bebeğin tez zamanda gelir canım.
tüpleri nerde yaptırdın canım? ne kadar süredir deniyorsunuz?Nedeni belli olmayan infertitilite diyorlar. Eşim şu anda 49 ben 42 yaşındayım, 3 aşılama, 3 tüp bebek tedavisi başarısız oldu. Normal tedaviler,daha neler neler uygulandı.
yok canım üniversitede.Canım Allah kolaylık versin sağlıkla bebişi al kucağına inşallah
Amin cnm inşallah
MEB'de mi öğretmensin
Kızlar bugun sınava gittim
Sınav dönüşü markete uğradım 4 parça sey 28 tl hayat pahalı valla
Gecen netten sipariş vermiştim kıyafet 2sinş sevmedim yarın iade etcem
Temizliği de yaptık
Az dinlenmek lzm
Sonra yemek faslı var zaten
Yemek yapılacak daha
Yarın borçların Bi kısmını ödeyip kalırsa bu hafta düştüğü an kalan paraya göre gram alacan inşallah
Rabbim kolaylıklar nasip etsin inşallah. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum. Dualarım seninle...Kızlarcım yarın doğuma giriyorum. İyi dileklerinizi eksik etmeyin.
Sevgiler hepinize.
ben de maaş bordoma baktım henüz kesilmemiş.Özel sektörde ocakta
Memurlarda martta diye biliyorum
Eşimden ocakta kesildi
Kızlarcım yarın doğuma giriyorum. İyi dileklerinizi eksik etmeyin.
Sevgiler hepinize.
Adana özel ankada tüp bebek merkezinde 3 denememi aynı yerde yaptırdım. Sonuç negatif. 2009-2011-2013 yıllarında. Şimdi başka rahatsızlıklarım var bir süre ara verdiktüpleri nerde yaptırdın canım? ne kadar süredir deniyorsunuz?
Allahım hayırlı kolay doğum nasip etsin sağlıcakla bebişini kucağına al.Kızlarcım yarın doğuma giriyorum. İyi dileklerinizi eksik etmeyin.
Sevgiler hepinize.
anladım canım hayırlısı olsun.Adana özel ankada tüp bebek merkezinde 3 denememi aynı yerde yaptırdım. Sonuç negatif. 2009-2011-2013 yıllarında. Şimdi başka rahatsızlıklarım var bir süre ara verdik
Yok cnm rengi siyah olmuyor dokusu koyu kivamli oluyortr_lelli yok canim ben cikan yagi cam bardaga koydum sapsariydi hic kara bir renk gormedim gayet guzeldi
tembel_karinca nasil oluyo yani tam kizarymadan mi aliyorsun ocaktan?
Amin canımanladım canım hayırlısı olsun.
Evet tam kızarmadan sarı haldeyken alıp dondurucuya atıyorum.tr_lelli yok canim ben cikan yagi cam bardaga koydum sapsariydi hic kara bir renk gormedim gayet guzeldi
tembel_karinca nasil oluyo yani tam kizarymadan mi aliyorsun ocaktan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?