Benide buzluğa at kankak a h v e mevsimi geciyo onu napcaz ya la.
Ben değiştiremezdim sanırımEvet, neden ki
Sorma kanki neyse kavun mevsimi geliyor:))))k a h v e mevsimi geciyo onu napcaz ya la.
Mmmm kavun kokusu en sevdiğimBen değiştiremezdim sanırım
Eşim bozulur öyle bişeye de zaten ondan şaşırdım
Sorma kanki neyse kavun mevsimi geliyor:))))
Ben değiştiremezdim sanırım
Eşim bozulur öyle bişeye de zaten ondan şaşırdım
Sorma kanki neyse kavun mevsimi geliyor:))))
saol cnmeşim şuan eksilerini kedi kartlarını hesaplıyor bakalım ne hesap çıkaracak çok kötü deyip
duruyor bakalım durum ne
bende 18 tl markete harcadım
elecda eyer ödeye biliyorsan en mantıklısı bakıcı kadını tutmak
birde evde her şeyin hazır olmasına alıştıysan iş ve yemek yapmakta sana zor gelecektir
ama tabi en iyisini sen bilirsin
sempatik_kiz hediyen hayırlı olsun
Evin yeri, konumu, şekli ilk etapta bunlara baktık. Sonra sana projesini gösteriyorlar. Çünkü biz öyle aldık. Yani kazma vurulmadan daha ödeme yaptık, sözleşme yaptık. Şansıma firma batmadı :)) denilen tarihten geçte olsa evleri bitirdi :))
Canlarim bankalarınızda paranızı unutmayın yada sigortada bugün haberi gördüm aklıma geldi yarın bakıcam. haberi ekleyemiyorum neden economylive blogspot diye bi site işte
Kredili evi satmakta bir sorun yok ki biz ev almıştık krediyle sonra oturamıycaz diye vazgeçtik sattık 1 ay sonra evi. Sadece 3000 tl erken kredi kapama faizi ödedik.
Ben ev bakarken tapu müdürüne gösteriyordum nedir ne değildir diye.. üzerinde ipotek olan evleri direk eliyordu.. sorun çıkarır demişti bende neden nasıl diye sormadım açıkcası..
bide bi süre ödüyoruz ya hep faizden kesilmiş olacak ev de hemen değerlenmez diye zarar demiştim Ama yinede yaşayan daha iyi bilir tabiki
Siz aldığınız fiyata mı sattınız? Eksper, tapu masrafları, faiz fln toplam kar/zarar nedir ?
Bide nasıl oldu? Karşı tarafla bankaya gidip borcu kapattınız sonra tapuya mı geçtiniz? Sanırım bu durumda karşı taraf nakit almıştır. Çok soru sordum kusura bakmayın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?