Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben değiştiremezdim sanırım
Eşim bozulur öyle bişeye de zaten ondan şaşırdım

Sorma kanki neyse kavun mevsimi geliyor:))))

Allaha şükür böyle bir sorunumuz yok cnm ya. Teklif ondan geldi zaten, istersen değiştirelim dedi. Hem modelinide sen seçersin dedi. Gramajı biraz düşük bir bilezikti. Üstüne ekleyelim ilerde nesilden nesile olsun hiç satılmasın gibi bir düşünce ile yola çıktı.Hatta içine birde tarih yazdıralım, tam ömürlük bir şey olsun dedi. Banada daha mantıklı geldi.

Ama zaten o hediyesini almıştı diye düşünüp üstünü ben tamamlamak istedim.

eşim şuan eksilerini kedi kartlarını hesaplıyor bakalım ne hesap çıkaracak çok kötü deyip
duruyor bakalım durum ne

bende 18 tl markete harcadım

elecda eyer ödeye biliyorsan en mantıklısı bakıcı kadını tutmak
birde evde her şeyin hazır olmasına alıştıysan iş ve yemek yapmakta sana zor gelecektir
ama tabi en iyisini sen bilirsin

sempatik_kiz hediyen hayırlı olsun

saol cnm

yav su topraktan ev almayı bana da bı anlatın yav tembel_karinca
Evin yeri, konumu, şekli ilk etapta bunlara baktık. Sonra sana projesini gösteriyorlar. Çünkü biz öyle aldık. Yani kazma vurulmadan daha ödeme yaptık, sözleşme yaptık. Şansıma firma batmadı :)) denilen tarihten geçte olsa evleri bitirdi :))

günaydın kızlar
sempatik_kiz güle güle kullan hediyeni

ayy bende eşimle flört ederken ergenliğin verdiği sıradışı olma sevdasına sevgililer günü de neymiş ben kutlamam çok gereksiz demiştim

nerden dedim???
kocam onu doladı diline adam zaten biz kutlamıyoruz deyip çıkıyor işin içinden
öyle kocaya bende akşama kuru fasulye pilav yaptım eee madem kutlamıyoruzzz

Günaydın kızlar
Eğitim aşkımla kayıt olup gitmediğim yüksek lisansın biri şu anki eğitim aşkım olan aöfe fazla para yatırmama neden oluyor
2 gündür cıngar çıkarıyorum benim kaydım yok diye yazıldığım günden beri gitmediğim için kaydım silindi diye düşündüm off
Bu arada ben sevgililer gününü saçma buluyorum hala
Kapitalist tuzak bnce
Herkesle aynı gün niye Bişi kutlayım ki
Doğum günüm evlilik yıl dönümü bize özel onlar daha önemli bzm için
Bnm düşüncem bu yani kutlayana saygım var
Bugun para harcanan inşallah

Günayydinnnn
Mutlu sabahlar
0°gosteriyor hava durumu bırrrr
Bugun ev temizlicem,pilav yapicam.
Soslu kek yapicam yarin misafirim var yine.

Hasta gormeye gelene itinayla pasta borek yapan hasta modeli :)

Bende 14subat hediyemi erken aldim daha beklentim kalmadı.
Bende cikabilsem bisi almak isterdim ama okadar magza gezemem suan uzun sure ayakta duramiyorum sirtim agriyor.

Ahh subatida yariladik iyimi
Bu seneden bisi anlamicam ben bòyle gecicek artik.

Canlarim bankalarınızda paranızı unutmayın yada sigortada bugün haberi gördüm aklıma geldi yarın bakıcam. haberi ekleyemiyorum neden economylive blogspot diye bi site işte

ne haberi bu merakettim bir sıkıntımı var acaba

ben de böyle çok detaylı hesaplarım. biz de eve çok faiz ödedik. sıkıştık yeni kredi çektik falan... şimdi de bir konuda kararsız kaldım. ne yapsam bilemiyorum. ev yaptıracaktık. parayla dolar almıştık zarardayız. eve de bu hafta en geç haftaya başlayacak mütahit. 30 bin vermemiz gerekiyor. doları bozdurmak zorunda kalacağız.900 civarı ana paradan zarardayız. dolardan önce kazandığım kısmını saymıyorum :) dolar arttıkça ev yapmak için mütahitin vereceği fiyat da artar diye düşünüyorum. ayy kafam karıştı bilemedim. zararı düşünmeyip ev yapmak daha mantıklı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…