- 27 Şubat 2013
- 14.861
- 42.443
- 798
eşim şuan eksilerini kedi kartlarını hesaplıyor bakalım ne hesap çıkaracak çok kötü deyip
duruyor bakalım durum ne
bende 18 tl markete harcadım
elecda eyer ödeye biliyorsan en mantıklısı bakıcı kadını tutmak
birde evde her şeyin hazır olmasına alıştıysan iş ve yemek yapmakta sana zor gelecektir
ama tabi en iyisini sen bilirsin
@sempatik_kiz hediyen hayırlı olsun
ahhh o eksiler ve kredi kartları, hep baş ağrısı
Evin yeri, konumu, şekli ilk etapta bunlara baktık. Sonra sana projesini gösteriyorlar. Çünkü biz öyle aldık. Yani kazma vurulmadan daha ödeme yaptık, sözleşme yaptık. Şansıma firma batmadı :)) denilen tarihten geçte olsa evleri bitirdi :))
günaydın kızlar
@sempatik_kiz güle güle kullan hediyeni
ayy bende eşimle flört ederken ergenliğin verdiği sıradışı olma sevdasına sevgililer günü de neymiş ben kutlamam çok gereksiz demiştim
nerden dedim???
kocam onu doladı diline adam zaten biz kutlamıyoruz deyip çıkıyor işin içinden
öyle kocaya bende akşama kuru fasulye pilav yaptım eee madem kutlamıyoruzzz
Günaydın kızlar
Eğitim aşkımla kayıt olup gitmediğim yüksek lisansın biri şu anki eğitim aşkım olan aöfe fazla para yatırmama neden oluyor
2 gündür cıngar çıkarıyorum benim kaydım yok diye yazıldığım günden beri gitmediğim için kaydım silindi diye düşündüm off
Bu arada ben sevgililer gününü saçma buluyorum hala
Kapitalist tuzak bnce
Herkesle aynı gün niye Bişi kutlayım ki
Doğum günüm evlilik yıl dönümü bize özel onlar daha önemli bzm için
Bnm düşüncem bu yani kutlayana saygım var
Bugun para harcanan inşallah
1.200 TL kredi kartı borcu var
ayneeeennn amaç ticaret alışveriş deliliği yaratmak insanlarda
Valla yemek yapmamaya çok fena alıştım. Bi de abla Sivaslı, alakası var mı bilmiyorum ama eli çok lezzetli.eşim şuan eksilerini kedi kartlarını hesaplıyor bakalım ne hesap çıkaracak çok kötü deyip
duruyor bakalım durum ne
bende 18 tl markete harcadım
elecda eyer ödeye biliyorsan en mantıklısı bakıcı kadını tutmak
birde evde her şeyin hazır olmasına alıştıysan iş ve yemek yapmakta sana zor gelecektir
ama tabi en iyisini sen bilirsin
@sempatik_kiz hediyen hayırlı olsun
Valla yemek yapmamaya çok fena alıştım. Bi de abla Sivaslı, alakası var mı bilmiyorum ama eli çok lezzetli.
Corba
Pilav
Tavuk sote
Salata Yaptım akşama yemeğim hazır.epeydir erkenden yapmıyordum şimdi kahvaltı yapıp okula gitme zmnı
Bugun doktora gidecem kızlar gerginim
Gecmis olsun canimgünaydın hanımlar.. çok fena grip oldum.. işteyim.. dün de sıfır harcamayla eve gittim.. maşşallah son dönemlerde hemen her gün sıfır harcama.. eşim arada soda su ekmek alır..ama bu akşam eşime balık yaptır getir dedim akşam görümcemde bana yatıya gelecek.. uzun zamandır balık da almamıştık iyi olur..
Yumurta takibi yaptırıyorum cnmbenim de dünden yemeğim var bugün de bir şey harcamayacağım. geçmiş olsun ne için doktora gideceksin
Yumurta takibi yaptırıyorum cnm
Yumurta oluşuyor mı catlıyor mu diye
Hayır evi teslim alırken tapulu aldık biz. Her şey bitikten sonra ancak iskan çıkıyor zatenev arsa tapulu oluyor kat mülkiyetli olmuyor. bir şey olursa arsaya ortak oluyorsun. o da açıkçası bence zarar oluyor
Biz müteahhit firmadan almıştık evi. Biraz peşinat vermiştik sonrası da kredi çekmiştik. Sizin durum hakkında bir fikrim yok.bu konuda bilgiye ihtiyacım var biz de arsaya ev yaptıracağız. kardeşimle altüst daire. o 30 bin vermiş şimdi benimde birkaç güne vermem gerekiyormuş. sonra aralıklarla 15 bin er vereceğiz nisan ayında bitiririm demiş. inşallah bir sıkıntı olmaz. bu şekilde ev yaptırmak nasıl oluyor. arsa annemizin üzerine. ama sonra paylaşacağız.arsadan tapulu olacak ev.
sevgılıler gunumuz kutlu olsun
dr.a gıdıp geldım kahvaltı yaptım sımdı dogru işe
dun dr.a 75 tl vermıstım onu yazmamısım bugunde eczacıya 20 küsür verırım sanırım
devletten kazandıgımızı yıne devlete verıyoruz
onun dısında bır harcamam olmaz sanırım
akşama yemegım var
dönüşte spinninge gıdıcem
yıne cok yorulcam ama olsun aralık ayında kilom 65tı
sımdı 62yım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?