Küçük Düşün Büyük Olsun!

ahhh o eksiler ve kredi kartları, hep baş ağrısı

bu konuda bilgiye ihtiyacım var biz de arsaya ev yaptıracağız. kardeşimle altüst daire. o 30 bin vermiş şimdi benimde birkaç güne vermem gerekiyormuş. sonra aralıklarla 15 bin er vereceğiz nisan ayında bitiririm demiş. inşallah bir sıkıntı olmaz. bu şekilde ev yaptırmak nasıl oluyor. arsa annemizin üzerine. ama sonra paylaşacağız.arsadan tapulu olacak ev.

olsun canım evlilik yıldönümünüzü sevgililer günü olarak say. ben de aynı şeyi demiştim. yeterki para harcamasın diye

ayneeeennn amaç ticaret alışveriş deliliği yaratmak insanlarda

Günaydın Hanımlar
Sevgililer gününüz kutlu olsun
Biz uzun zamandır birbirimize sadece doğumgünlerimizde hediye alıyoruz. Evlilik yıldönümünde de yemeğe çıkıyoruz.
Bugün evdeyim, Avizeci gelecek onu bekliyorum. Perdelerde haftasonu gelecekmiş. 10 gündür perdesiz yaşıyoruz. Bi gözüm alıştı bu ferah duruma valla.

Valla yemek yapmamaya çok fena alıştım. Bi de abla Sivaslı, alakası var mı bilmiyorum ama eli çok lezzetli.

Valla yemek yapmamaya çok fena alıştım. Bi de abla Sivaslı, alakası var mı bilmiyorum ama eli çok lezzetli.

valla imkanın varsa değerlendir. kendini yıpratmanın anlamı yok. hep kadına fayda hem sana. ama imkanın yoksa tabi aynı şeyi düşünemezsin.

Corba
Pilav
Tavuk sote
Salata Yaptım akşama yemeğim hazır.epeydir erkenden yapmıyordum şimdi kahvaltı yapıp okula gitme zmnı
Bugun doktora gidecem kızlar gerginim

günaydın hanımlar.. çok fena grip oldum.. işteyim.. dün de sıfır harcamayla eve gittim.. maşşallah son dönemlerde hemen her gün sıfır harcama.. eşim arada soda su ekmek alır..ama bu akşam eşime balık yaptır getir dedim akşam görümcemde bana yatıya gelecek.. uzun zamandır balık da almamıştık iyi olur..

Corba
Pilav
Tavuk sote
Salata Yaptım akşama yemeğim hazır.epeydir erkenden yapmıyordum şimdi kahvaltı yapıp okula gitme zmnı
Bugun doktora gidecem kızlar gerginim

benim de dünden yemeğim var bugün de bir şey harcamayacağım. geçmiş olsun ne için doktora gideceksin

benim bugün yemeğim yokk
ama buzlukta bimden aldığım lahmacun var onunla geçiştiricez
yarın için yemek yapmam lazım akşam bi fikir gelmiyo ama

Gecmis olsun canim

sevgılıler gunumuz kutlu olsun
dr.a gıdıp geldım kahvaltı yaptım sımdı dogru işe
dun dr.a 75 tl vermıstım onu yazmamısım bugunde eczacıya 20 küsür verırım sanırım
devletten kazandıgımızı yıne devlete verıyoruz
onun dısında bır harcamam olmaz sanırım
akşama yemegım var
dönüşte spinninge gıdıcem
yıne cok yorulcam ama olsun aralık ayında kilom 65tı
sımdı 62yım

Biz müteahhit firmadan almıştık evi. Biraz peşinat vermiştik sonrası da kredi çekmiştik. Sizin durum hakkında bir fikrim yok.

geçen bir ilaç alacaktım. 10 liralık, sonra gittim aile hekimine yazdıracaktım. o da izinliymiş. eczaneye sordum o da dediki 3 lira reçete parası 5 lira muayne parası eeee aynı fiyata geliyor. yüksek fiyatlı ilaçlar için demiyorum ama düşük fiyatlar için gerek yok. bu arada doktor kontrolün nasıl geçti ne dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…