Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok sevimlisiniz ya :) güle güle mutlu günlerde kullanın/harcayın inşallah
Saol cnm. Bu zamana kadar verdiği en mantıklı karar yani. Tabi beni bulması hariç

Amin cnm. Sizde tez zamanda barışıp,fikir birliğine varırsınız inşallah. Ah ah şu kocalar kadınların sözünü dinlemesi gerektiğini ne zaman anlayacak acaba

Bir mandalina kolay yetişmiyiiiiiii kızlar pahalı olur tabi

Canlarim bankalarınızda paranızı unutmayın yada sigortada bugün haberi gördüm aklıma geldi yarın bakıcam. haberi ekleyemiyorum neden economylive blogspot diye bi site işte

Son düzenleme:
Kredili evi satmakta bir sorun yok ki biz ev almıştık krediyle sonra oturamıycaz diye vazgeçtik sattık 1 ay sonra evi. Sadece 3000 tl erken kredi kapama faizi ödedik.

Erkek arkadaşının aldığı bileziği mi değiştirdin

Kredili evi satmakta bir sorun yok ki biz ev almıştık krediyle sonra oturamıycaz diye vazgeçtik sattık 1 ay sonra evi. Sadece 3000 tl erken kredi kapama faizi ödedik.
Ben ev bakarken tapu müdürüne gösteriyordum nedir ne değildir diye.. üzerinde ipotek olan evleri direk eliyordu.. sorun çıkarır demişti bende neden nasıl diye sormadım açıkcası..
bide bi süre ödüyoruz ya hep faizden kesilmiş olacak ev de hemen değerlenmez diye zarar demiştim Ama yinede yaşayan daha iyi bilir tabiki
Siz aldığınız fiyata mı sattınız? Eksper, tapu masrafları, faiz fln toplam kar/zarar nedir ?
Bide nasıl oldu? Karşı tarafla bankaya gidip borcu kapattınız sonra tapuya mı geçtiniz? Sanırım bu durumda karşı taraf nakit almıştır. Çok soru sordum kusura bakmayın merak ettim

İyi akşamlar hanımlar. Bu ay harcamalara doyamayacağım gibi geliyor. Okul başladı almak zorunda olduğum kitaplar var yine. Yarın kitabevine gideceğim. Ne kadar harcanacak bilmiyorum. Geçen gün doktora falan da gidince bu ay kredi karrtı yine yüksek gelecek. Ay başında köşeye para atmasam öbür türlü biriktirmenin imkanı yok resmen para yetişmiyor.

Biz evi topraktan aldık. Eylülde teslim edilecekti olmadı uzadı. Bende Doğum yaptım. Haliyle taşınamadım. Kiraya vermek istemedik çünkü içini ben istediğim gibi yaptırdım ve fazladan 10 000 tl masraf çıkmıştı. Tabi o ara krediyi eşim çekmişti. Böyle olunca evi satılığa çıkardık 1.5 ayda satıldı. Biz evi 180 000 tl ye aldık. 300 000 tl ye sattık. Tapu işlerini eşim halletmişti tam olarak o kısmı bilmiyorum yani önce mi banka yoksa tapu mu.

Ooo siz baya kar etmişsiniz Allah bereket versin

doğalgaz bizede 430 geldi ama ufak bebeğim var yaktım tabi full bir de pencerelerde açıklık vardı bugün onlar yapıldı umarım daha düşük gelir artık
k a h v e boşuna bu nicki seçmemişsin
sempatik_kiz bileziğin hayırlı olsun bende eşime sakın çiçek alma parasını ver dedim her sene çiçek alıyoda

Ben mandalinanın bu kadar değerleneceğini bildim evi arabayı satıp mandalinaya yatırım yaptım şimdi paraya para demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…