- 27 Şubat 2013
- 14.861
- 42.443
- 798
Saol cnm. Bu zamana kadar verdiği en mantıklı karar yani. Tabi beni bulması hariçÇok sevimlisiniz ya :) güle güle mutlu günlerde kullanın/harcayın inşallah
Amin cnm. Sizde tez zamanda barışıp,fikir birliğine varırsınız inşallah. Ah ah şu kocalar kadınların sözünü dinlemesi gerektiğini ne zaman anlayacak acabaGelirin ne kadar, nasıl bir hayat tarzın var bilemiyorum ama hem çocuğu kreşe göndermek hem eve yardımcı almak güzel bir şey olsa gerek. İmkanın var ise neden olmasın. Para biriktirmek için bazı şeylerden vazgeçilmemeli diye düşünüyorum.
Şöyle mesela
Çocuk tam gün kreşte. Evde yardımcı var.
Çocukla sen eve geliyorsun. Ev temizlenmiş, yemek ütü yapılmış. Sana da çocukla oynamak kalıyor, oh mis. Eve yardımcı gelmese akşam eve gelince yemek temizlik düşünmekten çocuğu ihmal edicen belki de.
Kadına verdiğin 1700 ile çocuğun için zaman satın alıyormuşsun gibi düşün.
Önemli olan çocuğa ev arsa para bırakmaktan ziyade güzel bir çocukluk günleri bırakmış olursun.
Allah tamamına erdirsin diyeyim şimdiden. Çok güzel bir hediye.
Darısı benim kocama.
Ama dün akşam atıştık
Bir mandalina kolay yetişmiyiiiiiii kızlar pahalı olur tabi
138tlden ceyrek derken?
Ceyrek 240kusurlerdeydi
Kredili evi satmakta bir sorun yok ki biz ev almıştık krediyle sonra oturamıycaz diye vazgeçtik sattık 1 ay sonra evi. Sadece 3000 tl erken kredi kapama faizi ödedik.Gelirini giderini yazarsan daha iyi olmaz mı?
Kredili evi satmak sıkıntılı olur.. üzerinde ipotek olan eve kimse Kolay kolay yaklaşmaz anca eş dost olması gerekir.. bide 100 binlik evi 150 olarak ödersiniz ilk yıllar satarsan çok zarar edersin
Hem kredi ödeyip hem kenarda az da olsa biriktirmek gerek diye düşünüyorum
Erkek arkadaşının aldığı bileziği mi değiştirdinDışarı çıktım ve 1100 TL harcayıp geldim
Arkadaşımın bana aldığı bileziği değiştirdim. Üstüne 1000TL daha ekleyip gramı daha yüksek bir bilezik aldım. Böylesi daha iyi oldu.
100 TLyede hem market eksiklerini aldım. Hemde annem ve benim kent kartlarımı yükledim
Ben ev bakarken tapu müdürüne gösteriyordum nedir ne değildir diye.. üzerinde ipotek olan evleri direk eliyordu.. sorun çıkarır demişti bende neden nasıl diye sormadım açıkcası..Kredili evi satmakta bir sorun yok ki biz ev almıştık krediyle sonra oturamıycaz diye vazgeçtik sattık 1 ay sonra evi. Sadece 3000 tl erken kredi kapama faizi ödedik.
Evet, neden kiErkek arkadaşının aldığı bileziği mi değiştirdin
Biz evi topraktan aldık. Eylülde teslim edilecekti olmadı uzadı. Bende Doğum yaptım. Haliyle taşınamadım. Kiraya vermek istemedik çünkü içini ben istediğim gibi yaptırdım ve fazladan 10 000 tl masraf çıkmıştı. Tabi o ara krediyi eşim çekmişti. Böyle olunca evi satılığa çıkardık 1.5 ayda satıldı. Biz evi 180 000 tl ye aldık. 300 000 tl ye sattık. Tapu işlerini eşim halletmişti tam olarak o kısmı bilmiyorum yani önce mi banka yoksa tapu mu.Ben ev bakarken tapu müdürüne gösteriyordum nedir ne değildir diye.. üzerinde ipotek olan evleri direk eliyordu.. sorun çıkarır demişti bende neden nasıl diye sormadım açıkcası..
bide bi süre ödüyoruz ya hep faizden kesilmiş olacak ev de hemen değerlenmez diye zarar demiştim Ama yinede yaşayan daha iyi bilir tabiki
Siz aldığınız fiyata mı sattınız? Eksper, tapu masrafları, faiz fln toplam kar/zarar nedir ?
Bide nasıl oldu? Karşı tarafla bankaya gidip borcu kapattınız sonra tapuya mı geçtiniz? Sanırım bu durumda karşı taraf nakit almıştır. Çok soru sordum kusura bakmayın merak ettim
aiyy dedim nerdeyse o bizde alalim :)
238 olacakti yanliş yazmisim
Ooo siz baya kar etmişsiniz Allah bereket versinBiz evi topraktan aldık. Eylülde teslim edilecekti olmadı uzadı. Bende Doğum yaptım. Haliyle taşınamadım. Kiraya vermek istemedik çünkü içini ben istediğim gibi yaptırdım ve fazladan 10 000 tl masraf çıkmıştı. Tabi o ara krediyi eşim çekmişti. Böyle olunca evi satılığa çıkardık 1.5 ayda satıldı. Biz evi 180 000 tl ye aldık. 300 000 tl ye sattık. Tapu işlerini eşim halletmişti tam olarak o kısmı bilmiyorum yani önce mi banka yoksa tapu mu.
Ben mandalinanın bu kadar değerleneceğini bildim evi arabayı satıp mandalinaya yatırım yaptımdoğalgaz bizede 430 geldi ama ufak bebeğim var yaktım tabi full bir de pencerelerde açıklık vardı bugün onlar yapıldı umarım daha düşük gelir artık
k a h v e boşuna bu nicki seçmemişsin
sempatik_kiz bileziğin hayırlı olsun bende eşime sakın çiçek alma parasını ver dedim her sene çiçek alıyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?