- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.434
- 798
bende de tam tersi, yanımda on bin de olsa, bir şey alacaksam alırım, almayacaksam da almam... yani para var harcayayım ya da harcarım olmaz... evet kabul ediyorum, klasik bayan tarifine pek uymuyorum, alış-verişten nefret ediyorum... :))
bu ara sürekli misafir ağırlıyorum, ya da biz bir yerlerdeyiz... :) koştur, koştur....
araba için ödedikleri yüklü miktarda dolar duruyor, düşüşte diye henüz satmadım... bir taraftan da araba arıyoruz... bi karar veremedik, yok o özellik olsun, yok bu özellik derken...
bu akşam annem gelecek bana, et tantuni yapmıştım, çok güzel olmuştu,bu akşam da tavuk bonfileyle deneyeceğim... lavaş, pilav, çorba, tatlı vs. tamamdır...
pazar da var bugün, eve geçerken biraz meyve ve yeşillik alırım...
tebrik ederim bravo darısı basımıza 45 ceyrek masallahbizde ev almak için uğraşıyoruz bakalım artık nasıl olacak faizler yüksek evler çok pahalıı güzelide istiyorum bu arada
ama birikime dewam... benki çarşıya çıkıp fiyatına bile bakmazdım alacağım şeyin alınacaktı yani . ama şimdi öle değil lojmanda oturuyoruz süremiz bittikten sonra dönmek istemiyorum kiraya onun için war gücümüzle biriktiriyoruz ama benim zulam ayrı eşim bilmez kendime ayırdığım harçlıktan artırdıklarım hıı bu arada 45 çeyrek biriktirmişim brawo bana dişimden tırnağımdan artırdıklarım... eşime sorsan beni hergün lokantada yediğimi dşünür aslında öle değilll ne zaman çıkarırım onuda Allah bilir şimdilik böleee
kendi işlerini yapabiliyomuusunBenim yarin yine misafirlerim var
Bu hafta misafirlerle gecti.
Buzlukda acma var.
Dunden sarma var.
Makarna salatasi yapican
Muhallebili soslu kek yapicam aksam.
Firini acmisken basitinden bisi daha yapabilsem iyiydi.
Bugun toz alim yavas yavas.
Hergun yagiyo zaten mubarek.
Evde olan maalzemelerden yapicam artik bisiler.
bizde ev almak için uğraşıyoruz bakalım artık nasıl olacak faizler yüksek evler çok pahalıı güzelide istiyorum bu arada
ama birikime dewam... benki çarşıya çıkıp fiyatına bile bakmazdım alacağım şeyin alınacaktı yani . ama şimdi öle değil lojmanda oturuyoruz süremiz bittikten sonra dönmek istemiyorum kiraya onun için war gücümüzle biriktiriyoruz ama benim zulam ayrı eşim bilmez kendime ayırdığım harçlıktan artırdıklarım hıı bu arada 45 çeyrek biriktirmişim brawo bana dişimden tırnağımdan artırdıklarım... eşime sorsan beni hergün lokantada yediğimi dşünür aslında öle değilll ne zaman çıkarırım onuda Allah bilir şimdilik böleee
Benim yarin yine misafirlerim var
Bu hafta misafirlerle gecti.
Buzlukda acma var.
Dunden sarma var.
Makarna salatasi yapican
Muhallebili soslu kek yapicam aksam.
Firini acmisken basitinden bisi daha yapabilsem iyiydi.
Bugun toz alim yavas yavas.
Hergun yagiyo zaten mubarek.
Evde olan maalzemelerden yapicam artik bisiler.
bende de tam tersi, yanımda on bin de olsa, bir şey alacaksam alırım, almayacaksam da almam... yani para var harcayayım ya da harcarım olmaz... evet kabul ediyorum, klasik bayan tarifine pek uymuyorum, alış-verişten nefret ediyorum... :))
bu ara sürekli misafir ağırlıyorum, ya da biz bir yerlerdeyiz... :) koştur, koştur....
araba için ödedikleri yüklü miktarda dolar duruyor, düşüşte diye henüz satmadım... bir taraftan da araba arıyoruz... bi karar veremedik, yok o özellik olsun, yok bu özellik derken...
bu akşam annem gelecek bana, et tantuni yapmıştım, çok güzel olmuştu,bu akşam da tavuk bonfileyle deneyeceğim... lavaş, pilav, çorba, tatlı vs. tamamdır...
pazar da var bugün, eve geçerken biraz meyve ve yeşillik alırım...
iyi bi arabamız war sadece birde eşimle aldığımız altınlar ew olunca gidecek hepsi .. ..eşimle konuştuk ufaktan bi araba alırız dedik eşimde sewer arabayı üst modeli o zaman atıyorum 20 liralık bi araba alacaksak 20 de ben wersem kötü olmaz yani hem çok sevinir yada ne bileyim gözleri parlar hatta uçarrrr hemde baş tacı eder beni sanırım:))))) güldümmm
gözümde canlandı wallaaZil takıp oynar herald
Evt caanim oturarak dinlenerekkendi işlerini yapabiliyomuusuntr_lelli maşallah yavas yavas
yavas yavas yaparsın oh ne guzel iyileşiyosun..Evt caanim oturarak dinlenerek
Tabi detayli is yapamiyorum ustunkoru yemek,supurge,yatak toplama oyle
Kurabiye olsun bide dedim bakim kolayindan yapabilirsemyufka ile börek yapıver, ya da kısır.
demek sende dolar madurlarındansın, mart ayında belki artış olabilir deniliyor fakat hiç bir şey eski düzene göre gitmiyor. ortada işler dönüyor
gözümde canlandı wallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?