Küçük Düşün Büyük Olsun!

demek sende dolar madurlarındansın, mart ayında belki artış olabilir deniliyor fakat hiç bir şey eski düzene göre gitmiyor. ortada işler dönüyor

bizde ev almak için uğraşıyoruz bakalım artık nasıl olacak faizler yüksek evler çok pahalıı güzelide istiyorum bu arada
ama birikime dewam... benki çarşıya çıkıp fiyatına bile bakmazdım alacağım şeyin alınacaktı yani . ama şimdi öle değil lojmanda oturuyoruz süremiz bittikten sonra dönmek istemiyorum kiraya onun için war gücümüzle biriktiriyoruz ama benim zulam ayrı eşim bilmez kendime ayırdığım harçlıktan artırdıklarım hıı bu arada 45 çeyrek biriktirmişim brawo bana dişimden tırnağımdan artırdıklarım... eşime sorsan beni hergün lokantada yediğimi dşünür aslında öle değilll ne zaman çıkarırım onuda Allah bilir şimdilik böleee

Benim yarin yine misafirlerim var
Bu hafta misafirlerle gecti.

Buzlukda acma var.
Dunden sarma var.
Makarna salatasi yapican
Muhallebili soslu kek yapicam aksam.
Firini acmisken basitinden bisi daha yapabilsem iyiydi.

Bugun toz alim yavas yavas.
Hergun yagiyo zaten mubarek.

Evde olan maalzemelerden yapicam artik bisiler.

tebrik ederim bravo darısı basımıza 45 ceyrek masallah

kendi işlerini yapabiliyomuusun tr_lelli maşallah yavas yavas

birde kendimi gördüm sanki yaaa, biz de ev almıştık ev küçük büyütürüz ilerde diye, maaşımdan kırptım dolar aldım, faize koydum falan. 50 bin yapmışım. eşime söyledim sonra. seni tebrik ediyorum. sakla biriksin ev alırken çıkartırsın ortaya.

yufka ile börek yapıver, ya da kısır.

Biz haziranda alınacak araba için şimdiden kafa yoruyoruz:) üç kafadan ses çıkıyo bizde. Ben arabadan anlamam ama içimede sinsin istiyorum,eşim daha çok motorunun,güvenliğinin derdinde..8 yaşında bir oğlum var,onun bile bir fikri var yani:)
Araba seçimi zor vesselam..

İyi günler hanımlar.
Sabah spora gittim. Oradan markete uğradım. 3 tl yol parası 10 tl market harcaması. Bugün 13 tl harcadım. Evdeyim şimdi. Başka bir harcamam olacağını zannetmiyorum.

Kumbaraya 10 tl attım. Kısa günün karı olarak

iyi bi arabamız war sadece birde eşimle aldığımız altınlar ew olunca gidecek hepsi .. ..eşimle konuştuk ufaktan bi araba alırız dedik eşimde sewer arabayı üst modeli o zaman atıyorum 20 liralık bi araba alacaksak 20 de ben wersem kötü olmaz yani hem çok sevinir yada ne bileyim gözleri parlar hatta uçarrrr hemde baş tacı eder beni sanırım:))))) güldümmm

Zil takıp oynar herald

tr_lelli hoş geldin yeniden.

kızlar zuladan bahsedilmiş. o olmazsa olmaz bir şey. benim ve eşimin zulası ikimizin de vadesiz hesaplarımızda ayrı ayrı durur. acil durumlar için gerekiyorsa çekeriz. diylim o ay çektik, ne kadar azaldıysa bir dahaki ay o kadar parayı hesaba katmaz, hemen zulaya geri koyarız.

Evt caanim oturarak dinlenerek
Tabi detayli is yapamiyorum ustunkoru yemek,supurge,yatak toplama oyle
yavas yavas yaparsın oh ne guzel iyileşiyosun..
ben de bu aralar galiba hamilelikten o kadar cabuk yoruluyorum ki ve uykum oluyo ki yemek yapıyorum etrafı topluyorum baska da bişey yapamıyorum cok zor gelıyo hersey bundan da kurtulmak istiyorum cok tembel gibi oldum gecen hafta boyle degıldım bu hafta beni çok zorladı hiç halim yok geçicek mi bu

demek sende dolar madurlarındansın, mart ayında belki artış olabilir deniliyor fakat hiç bir şey eski düzene göre gitmiyor. ortada işler dönüyor

tam da öyle denemez canım... :) araba sattık, ödemenin bir kısmını dolar yaptılar, kur 3,72 lerdeydi, bir ara çıktı, sonra düştü... acelem yok... biraz çıksın satacağım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…