Evt caanim oturarak dinlenerek
Tabi detayli is yapamiyorum ustunkoru yemek,supurge,yatak toplama oyle
Suan dinlen bebek olunca azicik uyusam dinlensem dersin :)yavas yavas yaparsın oh ne guzel iyileşiyosun..
ben de bu aralar galiba hamilelikten o kadar cabuk yoruluyorum ki ve uykum oluyo ki yemek yapıyorum etrafı topluyorum baska da bişey yapamıyorum cok zor gelıyo hersey bundan da kurtulmak istiyorum cok tembel gibi oldum gecen hafta boyle degıldım bu hafta beni çok zorladı hiç halim yokgeçicek mi bu
Ayy cok hossun ya :) guldurdunvalla o kadar altını ben çıkarsam versem eşime,benimkide oynar zannımca...kaldıki benim eşimi mahallenin genç kızlarını anneleri sokaktan hadi gel çabuk,.....geliyo diye korkuturmuş zamanında..öyle de ciddi duruşu var...
bize cumartesi akşamı daha önce evimize hiç gelmemiş misafirler gelecek . 3 kişi anne baba cocuk. ben ne yemek yapabilirim kızlar ekonomik ve güzel . zeytinyaglı olarak portakallı kereviz yapıcam ana yemek bulamadım
Bu pastayi burdan sormustum herkesden de olumlu yorumlar aldim.Merhaba
Uzun zamandır yazmıyorum.
Kumbaraya iki aydır devam ediyordum, sadece bozuk paralar ile 40 euro yaptım.
Arada eşimden tırtıkladıklarım oluyor, oda damladıkça heveslenmeye başladı.
Aylık 1 gr ı da zorunlu tutuyorum. Bazı aylar 2 aldım, eksildi arttı başladığımdan beri 7 gr 24 ayar 1 gr 22 ayar oldu ( 22 yi altın yüksekken hediye götürürüm diye almıştım. )
Artık markete gidince sadece ihtiyaçlarımı alıp çıkıyorum.
Aktüel ürünleri takip ediyorum, sadece ihtiyaçları alıyorum, çünkü sürekli indirime giriyor.
Bankadan 308 lira ile vadesiz dolar hesabı açtım, al sat mantığını çözebilmek için dolar düşüverdi inatla bekliyorum kaybettiğim 9 lirayı geri alacağım
Bu ay 500 tl dr ödemem var, kart geçeceğim, biraz bu aydan biraz öbür aydan arttırıp öderim.
Okudukça hevesleniyorum, okudukça öğrendiklerimi uygulamaya koyuyorum.
sadece maddi anlamda degil, mutfakta da daha aktifim taze pişmiş çorbayı buzluğa atıyorum, bayat ekmeği çekip köfteye kullanıyorum, fırını peşpeşe kullanıyorum.
Burdan size iki önerim de olsun, bimde aktaşların dondurulmuş pidesi 8 tl içinde 4 adet var.
Benim için kurtarıcı oldu. Özellikle kaşar peynirlisi efsane, kıymalısı da güzel üste peynir rendelenince de çok güzel oluyormuş ama ben denemedim. Fırında 5 dk da pişiyor. Birde hazır pasta 12 tl, çikolatalısı çok güzel. İki çeşit çikolatalı var ikiside güzel, fakat diğer çeşitleri iyi değilmiş. İkiside ani misafirde kurtarıcım oldu, hem fiyatlar uygun hem pratik hem zaman kazandırıyor.
Bu pastayi burdan sormustum herkesden de olumlu yorumlar aldim.
Sizdende òyle
Denemeliyim sanirim
Misafirim geldiginde kurtaricim olabilir her an kendisi o halde.
Cok tesekkur ederimKüçük boy olan çok lezzetli, o pek kalmıyormuş, eşim farklı türünü almış onu da her yiyen beğendi, bende beğendim 12 tl ye mümkün değil evde öyle bir ikram hazırlayamayız. Tek çekindiğim nokta katkı maddeleri olur, oda ztn sık tüketilmeyeceği için problem değil
Ama profiterollü olan ve cheescake ler ile ilgili olumlu yorumlar okumadım.
Size bu dönemde kurtarıcı olur, hasta ziyaretleri için çok uygun bence.
Biz geçen kuzenimin doğumgünün de bimden çikolatalı pasta aldık brn çok begendim tazeydiCok tesekkur ederim
Cheescake icinde bende a101 öneriyorum
Biz severek tuketiyoruz
Teşekkürler canım ben normalde erken kalkarım her işimi yaparım ne bilyim. Böyle kötü hissediyorum ama haklısın demek ki dinlenmem lazimSuan dinlen bebek olunca azicik uyusam dinlensem dersin :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Ayy cok hossun ya :) guldurdun
maşallah süper örneklersiniz bizebizde ev almak için uğraşıyoruz bakalım artık nasıl olacak faizler yüksek evler çok pahalıı güzelide istiyorum bu arada
ama birikime dewam... benki çarşıya çıkıp fiyatına bile bakmazdım alacağım şeyin alınacaktı yani . ama şimdi öle değil lojmanda oturuyoruz süremiz bittikten sonra dönmek istemiyorum kiraya onun için war gücümüzle biriktiriyoruz ama benim zulam ayrı eşim bilmez kendime ayırdığım harçlıktan artırdıklarım hıı bu arada 45 çeyrek biriktirmişim brawo bana dişimden tırnağımdan artırdıklarım... eşime sorsan beni hergün lokantada yediğimi dşünür aslında öle değilll ne zaman çıkarırım onuda Allah bilir şimdilik böleee
süpersin çabuk atlattın şükür cnmBenim yarin yine misafirlerim var
Bu hafta misafirlerle gecti.
Buzlukda acma var.
Dunden sarma var.
Makarna salatasi yapican
Muhallebili soslu kek yapicam aksam.
Firini acmisken basitinden bisi daha yapabilsem iyiydi.
Bugun toz alim yavas yavas.
Hergun yagiyo zaten mubarek.
Evde olan maalzemelerden yapicam artik bisiler.
süper bir örnek dahabirde kendimi gördüm sanki yaaa, biz de ev almıştık ev küçük büyütürüz ilerde diye, maaşımdan kırptım dolar aldım, faize koydum falan. 50 bin yapmışım. eşime söyledim sonra. seni tebrik ediyorum. sakla biriksin ev alırken çıkartırsın ortaya.
böyle düzenli halinize hayranımtr_lelli hoş geldin yeniden.
kızlar zuladan bahsedilmiş. o olmazsa olmaz bir şey. benim ve eşimin zulası ikimizin de vadesiz hesaplarımızda ayrı ayrı durur. acil durumlar için gerekiyorsa çekeriz. diylim o ay çektik, ne kadar azaldıysa bir dahaki ay o kadar parayı hesaba katmaz, hemen zulaya geri koyarız.
ilk birkaç ay öyleydi benimde tabi bende 1.5 yaşında bir de kızım vardı yatmak ne mümkün.sonra da mide yanması başladı uzanamadım bile hiç.dr kontrolünde bile zor yatıyordum orda boğazım fena yanıyordu alevler çıkıyordu heryerimden.doğana kadar öyle çektim.annelik nasıl başka birşeymiş bunları yaşadıkça anladımyavas yavas yaparsın oh ne guzel iyileşiyosun..
ben de bu aralar galiba hamilelikten o kadar cabuk yoruluyorum ki ve uykum oluyo ki yemek yapıyorum etrafı topluyorum baska da bişey yapamıyorum cok zor gelıyo hersey bundan da kurtulmak istiyorum cok tembel gibi oldum gecen hafta boyle degıldım bu hafta beni çok zorladı hiç halim yokgeçicek mi bu
pide ve pastayı denemeliyim zira böyle kurtarıcılara ihtiyacım olacakMerhaba
Uzun zamandır yazmıyorum.
Kumbaraya iki aydır devam ediyordum, sadece bozuk paralar ile 40 euro yaptım.
Arada eşimden tırtıkladıklarım oluyor, oda damladıkça heveslenmeye başladı.
Aylık 1 gr ı da zorunlu tutuyorum. Bazı aylar 2 aldım, eksildi arttı başladığımdan beri 7 gr 24 ayar 1 gr 22 ayar oldu ( 22 yi altın yüksekken hediye götürürüm diye almıştım. )
Artık markete gidince sadece ihtiyaçlarımı alıp çıkıyorum.
Aktüel ürünleri takip ediyorum, sadece ihtiyaçları alıyorum, çünkü sürekli indirime giriyor.
Bankadan 308 lira ile vadesiz dolar hesabı açtım, al sat mantığını çözebilmek için dolar düşüverdi inatla bekliyorum kaybettiğim 9 lirayı geri alacağım
Bu ay 500 tl dr ödemem var, kart geçeceğim, biraz bu aydan biraz öbür aydan arttırıp öderim.
Okudukça hevesleniyorum, okudukça öğrendiklerimi uygulamaya koyuyorum.
sadece maddi anlamda degil, mutfakta da daha aktifim taze pişmiş çorbayı buzluğa atıyorum, bayat ekmeği çekip köfteye kullanıyorum, fırını peşpeşe kullanıyorum.
Burdan size iki önerim de olsun, bimde aktaşların dondurulmuş pidesi 8 tl içinde 4 adet var.
Benim için kurtarıcı oldu. Özellikle kaşar peynirlisi efsane, kıymalısı da güzel üste peynir rendelenince de çok güzel oluyormuş ama ben denemedim. Fırında 5 dk da pişiyor. Birde hazır pasta 12 tl, çikolatalısı çok güzel. İki çeşit çikolatalı var ikiside güzel, fakat diğer çeşitleri iyi değilmiş. İkiside ani misafirde kurtarıcım oldu, hem fiyatlar uygun hem pratik hem zaman kazandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?