Küçük Düşün Büyük Olsun!

benimde bir bütçe ayırmam lazım ilk önce kendim ve minik oğlum için.eşim ve kızım idare edecek kadar var bikaç kıyafet alsak yeter
güle güle büyüt bebeğini joeyfun saol
sağol canım sende sağlıkla kavuş bebeğine inşallah

geçen panço dan 50 tl lik çek kazandım bugün oğluma hazır indirim varken 2 tişört 1 şort aldım sadece 6.95 kargo ödedim.çekilişler yarışmalar sağolsun bahsetmiştim size

benimde bir bütçe ayırmam lazım ilk önce kendim ve minik oğlum için.eşim ve kızım idare edecek kadar var bikaç kıyafet alsak yeter
ne alınacaksa parası öncesinden ayrıldığında, alınanlar bedava gibi geliyor. yormuyor ve germiyor insanı. en azından ben böyle hissediyorum. bu ay altın almayı kafama koymasaydım 450 TL hazır olurdu. nasılsa daha zamanımız var.

evet çok haklısın bende birikimin bir kısmını buna ayırayım o zaman zorlanmamış olurum
güle güle giysin kuzucuk :)
teşekkür ederiz teyzesi :)

Merhaba kızlar
Bugün hiç para harcamadım. Bu ay karta da pek dokunmuyoruz. Uçak bileti alacağız. Onunda bir tanesini mille alabileceğiz.
Bugün nasıl olduysa döviz ve altın azıcık da olsa arttı. Şansım dönüyor mu ne

güzel bir yazı cidden

en güzel gün bir para harcanmayan iki kumbaraya yüklü miktarda para atılan gün :)

bende bu gün kuru dolma ve mercimek çorbası yaptım,
85 tl kömür tuttu, 15 tl süt
sütçü zam yapmış
2 tl de ekmek

hafta sonu hem yatılı misafirim var hem günlük
bayağı kuru pasta var yanına da kek yaparım
bide ya kısır yada patates salatası yeter herhalde

Bende esime 2 adet tshirt ve kendime gomlek aldim 80 tl odedim
Kendime gomlek ve bi kac tshirt almam gerekiyor. Esimin martta dogum gunu ne alsam cok kararsizim. Telefona ihtiyaci var ama kendimi secmek ister bilmiyorum. Levis kot pant gsli bornoz olabilr yada aklimda sisme yelek var. Daha once duygusal hediyeler yaptim bu sefer hediye agirlikli olacak belki mektup eklerim. Fikir verebilrmisiniz 250 300 tl civari hediyeler veya telefon ise 1500 2250 civarinda telefon modeli onerebilrmisiniz

Pizza ertesi güne kalınca kurumuyor mu
Ben yaptığım an 1 tepsi bitiyor , o yüzden bilemiyorum
Ertesi gün götürmek için 1 tepsi fazladan yapmak mantıklı

Tr-lelli ceyrek ve yarımları neden tümletip ataya çeviriyorsun.?bunun bir faydası var mi?düşünüyorum da Degistirdiginde biranlamda bozdurmus oldugun icin zarar etmiş olmuyor musun?
Altinda tek duzeyi seviyorum
Bilezik ve ata yani
Tek biseylere takinca hep ondan alasim geliyor
Ceyrekde vs tarih olmasi sebebiyle(ata da tarih yok) gecici tercih sebebim
Yani sirf parami harcamim diye alirim o an.
Ayrica uzerine fark veriyorum sadece ata yaparken satis tekrar alis olarak yapmiyo kuyumcu tanidik.

benim eşim fenerli öyle bi hediyeyi çok sever,fanatikse sizin eşinizde gs li şeyler sevecektir.bir de önceliğiniz ihtiyaç almak olabilir
Ay ne güzel
Güle güle kullansın

Benim instagramım yok
Daha çok orada oluyor sanırım çekilişler ?
teşekkür ederim :) aslında facebookta da çok oluyor ama evet instagramda epey var

Aksam uzeri yemek yaptim usene usene
Bi de misafir geldi yemekde yedi yemekler bitti
Hosgelsinler yesinler afiyet olsun.
Yarin misafir var yemek yapmam yarinada yeter diyordum :)
Herkes nasibini yermis.

Yarin aksam uzeri pratik bisey yaparim artik.
Hic bisi yapamadim bu sebeple
Sabah ne ara ev supurup ne ara toparlayip tatli salata yapicam bakalim.
Kaplumbaga modunda ne yapabilirsem artik
Hastaya hersey makbul olsun napim.
Elimden geldigi kadar artik.

Bulasiklarim var azicik daha
Wc yikanmasi lazim

Ben uyuyim en iyisi en azindan bi kac saat kafa yormim.

Dukkani kapiyorum 00:00

Facebookta hangi sayfalarda oluyor
Ben çok aktif kullanmıyorum
Çekiliş kazanmak hoşuma gider

Iyi kilo vermissin

Hayırlı olsun. Diselle çalışan araba mı yoksa benzinle çalışan araba mı iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…