benimde bir bütçe ayırmam lazım ilk önce kendim ve minik oğlum için.eşim ve kızım idare edecek kadar var bikaç kıyafet alsak yeterkızlar en son eşime sürpriz toplu kıyafet alışverişi yapmıştım, o günden beri giysi namına tek kalem bile bir şey almadık. alış veriş orucunu hala tutuyoruzyaz için bir kaç tişört, ince keten pantolona ve babete ihtiyacım var. eşimin çok daha fazla ihtiyacı var. onları da inşallah yaz sonu indiriminden alacağız. bu aydan itibaren harçlıkta 200 TL'da istikrarlı olursak, her ay yaz indirimi için 200'er TL kenarı koymaya başlayacağız. gerekirse üzerini de tamamlarız inşallah. nasip :)
sağol canım sende sağlıkla kavuş bebeğine inşallahgüle güle büyüt bebeğinijoeyfun saol
ne alınacaksa parası öncesinden ayrıldığında, alınanlar bedava gibi geliyor. yormuyor ve germiyor insanı. en azından ben böyle hissediyorum. bu ay altın almayı kafama koymasaydım 450 TL hazır olurdu. nasılsa daha zamanımız var.benimde bir bütçe ayırmam lazım ilk önce kendim ve minik oğlum için.eşim ve kızım idare edecek kadar var bikaç kıyafet alsak yeter
güle güle giysin kuzucuk :)geçen panço dan 50 tl lik çek kazandım bugün oğluma hazır indirim varken 2 tişört 1 şort aldım sadece 6.95 kargo ödedim.çekilişler yarışmalar sağolsun bahsetmiştim size
evet çok haklısın bende birikimin bir kısmını buna ayırayım o zaman zorlanmamış olurumne alınacaksa parası öncesinden ayrıldığında, alınanlar bedava gibi geliyor. yormuyor ve germiyor insanı. en azından ben böyle hissediyorum. bu ay altın almayı kafama koymasaydım 450 TL hazır olurdu. nasılsa daha zamanımız var.
teşekkür ederiz teyzesi :)güle güle giysin kuzucuk :)
güzel bir yazı cidden
en güzel gün bir para harcanmayan iki kumbaraya yüklü miktarda para atılan gün :)Merhaba kızlar
Bugün hiç para harcamadım. Bu ay karta da pek dokunmuyoruz. Uçak bileti alacağız. Onunda bir tanesini mille alabileceğiz.
Bugün nasıl olduysa döviz ve altın azıcık da olsa arttı. Şansım dönüyor mu ne
geçen panço dan 50 tl lik çek kazandım bugün oğluma hazır indirim varken 2 tişört 1 şort aldım sadece 6.95 kargo ödedim.çekilişler yarışmalar sağolsun bahsetmiştim size
Merhabalar...
Fazla para harcamamak için yanında fazla para taşımayacaksın bunu anladım. Pazartesi 50 tl çekmiştim bugün perşembe ve 30 tl henüz duruyor. Kahvaltıyı evde yapıyorum, öğlen için işe yemek getiriyorum, evde de ne varsa onu pişiriyorum. Dün buranın pazarıydı ve evde her şey vardı o yüzden çıkmadım pazara. Buzluğumda ne varsa bakıyorum ona göre menü oluşturuyorum. Bugün bezelye yapacağım yanına da makarna. Yoğurdum turşum da var. Böyle olunca özellikle markete gitmeyince fazla para harcanmıyor. Ekmek gibi şeyler alınıyor sadece. Akşam yine buzluktaki malzemelerle iki tepsi pizza yaptım, ekmek bile almadık. Bugün de yanımda getirdim dışardan yememiş oldum. Evdeki stoğum ( gıda, temizlik vs) beni epey götüreceği için bu ara fazla para harcamayacağım...
Altinda tek duzeyi seviyorumTr-lelli ceyrek ve yarımları neden tümletip ataya çeviriyorsun.?bunun bir faydası var mi?düşünüyorum da Degistirdiginde biranlamda bozdurmus oldugun icin zarar etmiş olmuyor musun?
benim eşim fenerli öyle bi hediyeyi çok sever,fanatikse sizin eşinizde gs li şeyler sevecektir.bir de önceliğiniz ihtiyaç almak olabilirBende esime 2 adet tshirt ve kendime gomlek aldim 80 tl odedim
Kendime gomlek ve bi kac tshirt almam gerekiyor. Esimin martta dogum gunu ne alsam cok kararsizim. Telefona ihtiyaci var ama kendimi secmek ister bilmiyorum. Levis kot pant gsli bornoz olabilr yada aklimda sisme yelek var. Daha once duygusal hediyeler yaptim bu sefer hediye agirlikli olacak belki mektup eklerim. Fikir verebilrmisiniz 250 300 tl civari hediyeler veya telefon ise 1500 2250 civarinda telefon modeli onerebilrmisiniz
teşekkür ederim :) aslında facebookta da çok oluyor ama evet instagramda epey varAy ne güzel
Güle güle kullansın
Benim instagramım yok
Daha çok orada oluyor sanırım çekilişler ?
benim eşim fenerli öyle bi hediyeyi çok sever,fanatikse sizin eşinizde gs li şeyler sevecektir.bir de önceliğiniz ihtiyaç almak olabilir
teşekkür ederim :) aslında facebookta da çok oluyor ama evet instagramda epey var
Iyi kilo vermissinsevgılıler gunumuz kutlu olsun
dr.a gıdıp geldım kahvaltı yaptım sımdı dogru işe
dun dr.a 75 tl vermıstım onu yazmamısım bugunde eczacıya 20 küsür verırım sanırım
devletten kazandıgımızı yıne devlete verıyoruz
onun dısında bır harcamam olmaz sanırım
akşama yemegım var
dönüşte spinninge gıdıcem
yıne cok yorulcam ama olsun aralık ayında kilom 65tı
sımdı 62yım
Hayırlı olsun. Diselle çalışan araba mı yoksa benzinle çalışan araba mı iyitekrar selam kızlar.. eşim aradı araba bulmuş ufak 2005 model bi palio.. bildiğiniz üzere fiestamızı ev peşinatı için satmıştık. arabasız da olmaz diye ufak uygun bi araca ihtiyacımız var diye bakınıyorduk. 17 200 tl bulduk temiz bi araç.. iki bileziğimi 4 çeyreği satacaz 9650 tl gibi birşey ediyor. eşimin ardakadaşı 2 bin kız kardeşim de 6 tane tam altın borç veriyor.. onlarla alacaz.. borçlarımız artıyor yaa.. ama bu ayın sonunda maaşlarımızla da ödemeye başlayacaz.. hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?