Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ohh caylar tostlar mis
Ben masami hazirliyorum simdiden uzerine bir ortu aticam hazir kurulu dursun.
Evi supurucem
Tatlimi ve makarna salatami yaptim esimin pesinden.
Esimden 20 tl istedim
Lazimda degildi isteyesim geldi :)
50tl verdi esimde.
Gozlerim belerdi ooo zulabank donsun sermaye hobba moduna girdim..

Oldumu zula 500 tl

10. Ataya adim adim ha gayret.
Taktim o 10 a cift rakama gecmem lazim.

Bende dün evi süpürmüştüm. duvardaki kartonpiyer mi deniliyor o düştü. yine ev berbat oldu. gece bide soba borusu cıkmış gece gece ugrastik.

Bende dün evi süpürmüştüm. duvardaki kartonpiyer mi deniliyor o düştü. yine ev berbat oldu. gece bide soba borusu cıkmış gece gece ugrastik.
Ben bezdim ya
Misafir gelcek diye erken basladim bende
Bide bebek var sende hemde calisiyosun Allah kolaylik versin cınımm

Tebrik ediyorum sizi maşallah, Allah birikimlerinize bereket versin.

ben de almak istiyorum fakat ev küçük olduğu için koyacak yerim yok, ya ekonomik wc kağıt, havlu alamıyorum.ucuza bulunca stok yapamıyorum.koyacak yer yok diye. ama geçen çok güldüm. yıllardır kampanya oldukça buzdolabı poşeti zulolamışım. yeni yeni bitiyor. artık evi değiştirince alırım.

Dondurucunuzu iyi günlerde kullanın. Dik olan çekmeceli olandan mı yoksa yatay olanlardan mi memnunmusunuz bende almak istiyorum markasını sorabilirmiyim.

Günaydın hayırlı cumalar olsun. Dün işyerindem rahatsızlandım ambulans çağırmışlar acile gittik, EKG, kan tahlilleri, tomografi çekildi sonuç aksiyete imiş 3 gün rapor aldım şimdi evdeyim dizlerim den aşağıya ayaklarım çok üşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…