3 sene bir fiil alıyorumm ayrıca günümde var dewam ediyo sürekli o paralarlada toplu aldım
Ohh caylar tostlar mis
Ben masami hazirliyorum simdiden uzerine bir ortu aticam hazir kurulu dursun.
Evi supurucem
Tatlimi ve makarna salatami yaptim esimin pesinden.
Esimden 20 tl istedim
Lazimda degildi isteyesim geldi :)
50tl verdi esimde.
Gozlerim belerdi ooo zulabank donsun sermaye hobba moduna girdim..
Oldumu zula 500 tl
10. Ataya adim adim ha gayret.
Taktim o 10 a cift rakama gecmem lazim.
Ben bezdim yaBende dün evi süpürmüştüm. duvardaki kartonpiyer mi deniliyor o düştü. yine ev berbat oldu. gece bide soba borusu cıkmış gece gece ugrastik.
GünaydinGünaydınn hepimize
Hayırlı cumalar
Bereketli, bol birikimli bir gün olsun
Ben bezdim ya
Misafir gelcek diye erken basladim bende
Bide bebek var sende hemde calisiyosun Allah kolaylik versin cınımm
Tebrik ediyorum sizi maşallah, Allah birikimlerinize bereket versin.bizde ev almak için uğraşıyoruz bakalım artık nasıl olacak faizler yüksek evler çok pahalıı güzelide istiyorum bu arada
ama birikime dewam... benki çarşıya çıkıp fiyatına bile bakmazdım alacağım şeyin alınacaktı yani . ama şimdi öle değil lojmanda oturuyoruz süremiz bittikten sonra dönmek istemiyorum kiraya onun için war gücümüzle biriktiriyoruz ama benim zulam ayrı eşim bilmez kendime ayırdığım harçlıktan artırdıklarım hıı bu arada 45 çeyrek biriktirmişim brawo bana dişimden tırnağımdan artırdıklarım... eşime sorsan beni hergün lokantada yediğimi dşünür aslında öle değilll ne zaman çıkarırım onuda Allah bilir şimdilik böleee
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun.geçen panço dan 50 tl lik çek kazandım bugün oğluma hazır indirim varken 2 tişört 1 şort aldım sadece 6.95 kargo ödedim.çekilişler yarışmalar sağolsun bahsetmiştim size
Benim dondurucum büyüklerden ve aldığından beri ne yemek yapsam diye düşünmüyorum.Visne vardı onu komposto için cikardim.Dondurucu almak isteyen düşünen herkese tavsiye ederim.Buyuk Kolaylı k ve tasarruf açısından tartışılmaz.
Dondurucunuzu iyi günlerde kullanın. Dik olan çekmeceli olandan mı yoksa yatay olanlardan mi memnunmusunuz bende almak istiyorum markasını sorabilirmiyim.Benim dondurucum büyüklerden ve aldığından beri ne yemek yapsam diye düşünmüyorum.Visne vardı onu komposto için cikardim.Dondurucu almak isteyen düşünen herkese tavsiye ederim.Buyuk Kolaylı k ve tasarruf açısından tartışılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?