canım çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine..Günaydın hayırlı cumalar olsun. Dün işyerindem rahatsızlandım ambulans çağırmışlar acile gittik, EKG, kan tahlilleri, tomografi çekildi sonuç aksiyete imiş 3 gün rapor aldım şimdi evdeyim dizlerim den aşağıya ayaklarım çok üşüyor.
çokk geçmiş olsun şimdi nasılsınGünaydın hayırlı cumalar olsun. Dün işyerindem rahatsızlandım ambulans çağırmışlar acile gittik, EKG, kan tahlilleri, tomografi çekildi sonuç aksiyete imiş 3 gün rapor aldım şimdi evdeyim dizlerim den aşağıya ayaklarım çok üşüyor.
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun senden.canım çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine..
ben de dondurucu hakkında fikrimi söylemek istiyorum.. almadan önce çok araştırdım.. annem sandık tipi olandan kullanıyordu çok geniş içi.. tabi annemlerin gelen gideni de çok büyük evi sonuçta.. eltim de sandık tipi kullanıyor onun da 4 tane çocuğu var nüfüslu aile.. onlar memnun.. ama biz iki kişi olmamız sebebiyle ve kendi dolabımın da dondurucusu baya büyük olduğu için ben çekmeceli olandan aldım.. ha hem de çok düzenli kullanımı çok rahat.. tezgah altı olandan değil normal uzun ama çok büyük olandan almadım yine de.. 5 çekmeceli.. çok memnunum.. markası uğur. A++. tasarruflu..Dondurucunuzu iyi günlerde kullanın. Dik olan çekmeceli olandan mı yoksa yatay olanlardan mi memnunmusunuz bende almak istiyorum markasını sorabilirmiyim.
Çok teşekkür ederimdurkan çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun senden.
Allah acil şifalar versin cnmGünaydın hayırlı cumalar olsun. Dün işyerindem rahatsızlandım ambulans çağırmışlar acile gittik, EKG, kan tahlilleri, tomografi çekildi sonuç aksiyete imiş 3 gün rapor aldım şimdi evdeyim dizlerim den aşağıya ayaklarım çok üşüyor.
Çok sağol canım allah razı olsun sizden, ayak parmaklarım üşüyor bende sıcak su torbası koydum inşallah faydası olur, dizden aşağı sızı şeklinde ağrı var.çokk geçmiş olsun şimdi nasılsın
Amin canım allah razı olsun.Allah acil şifalar versin cnm
Çok sağol canım dizden aşağı biraz sızı şeklinde ağrı var ve parmak uçları çok üşüyor bende sıcak su torbası koydum inşallah ısınınca faydası olur.çokk geçmiş olsun şimdi nasılsın
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.durkan geçmiş olsun cnm
Sandık tiplerden 200 kg markası suuny ben memnunum kayınvalidem yazları köyde bahçe yapıyor herşeyden yapıyor ziyan olmadan dondurucuya atıyorum.Annemde köyde yaşıyor oda ziyan olmasın diye elindekileri hemen gönderiyor .Ben almadan önce araştırdım bu tipler dik olandan daha çok yiyecek alıyormuş.Ben etlerimi buzdolabının üstüne dondurucuya koyuyorum, sebzelere karıştırıyorum koku filan olmuyorDondurucunuzu iyi günlerde kullanın. Dik olan çekmeceli olandan mı yoksa yatay olanlardan mi memnunmusunuz bende almak istiyorum markasını sorabilirmiyim.
Geçmiş olsun Allah şifa versinGünaydın hayırlı cumalar olsun. Dün işyerindem rahatsızlandım ambulans çağırmışlar acile gittik, EKG, kan tahlilleri, tomografi çekildi sonuç aksiyete imiş 3 gün rapor aldım şimdi evdeyim dizlerim den aşağıya ayaklarım çok üşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?