Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın hanımlar.. ben de dün akşam sıfır harcamayla günü kapattım. evde tavuk but vardı onu yaptım yanına bulgur pilavı salata ayran turşu.. ha bi de fırına elma dilimi patates attım 5 tane de köfte vardı dondurucuda onu da koydum.. tavuktan son zamanlarda acayip soğudum.. iş yerinde haftada bir yapılıyo o yetiyo.. eşim için yaptım köfte ve patatesten yedim ben de.. akşam eşim maça gitti ben de bu akşamın yemeğini yapayım dedim.. dondurucudaki kuşbaşı etlerden bi poşet ve yine dondurucudaki taze fasulyeden çıkardım.. akşam etli taze fasulye yaptım. bulgurum da bu akşama yetecek kadar kalmıştı zaten. kafam rahat akşama yemeğim hazır.. sıfır harcamayla bu günü de kapatırım inşallah.. yarın da eşimle beraber annemlere gidecez köye.. haftasonu da ailemle geçirir pazar günü döneriz..

canım çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine..

çokk geçmiş olsun şimdi nasılsın

Dondurucunuzu iyi günlerde kullanın. Dik olan çekmeceli olandan mı yoksa yatay olanlardan mi memnunmusunuz bende almak istiyorum markasını sorabilirmiyim.
ben de dondurucu hakkında fikrimi söylemek istiyorum.. almadan önce çok araştırdım.. annem sandık tipi olandan kullanıyordu çok geniş içi.. tabi annemlerin gelen gideni de çok büyük evi sonuçta.. eltim de sandık tipi kullanıyor onun da 4 tane çocuğu var nüfüslu aile.. onlar memnun.. ama biz iki kişi olmamız sebebiyle ve kendi dolabımın da dondurucusu baya büyük olduğu için ben çekmeceli olandan aldım.. ha hem de çok düzenli kullanımı çok rahat.. tezgah altı olandan değil normal uzun ama çok büyük olandan almadım yine de.. 5 çekmeceli.. çok memnunum.. markası uğur. A++. tasarruflu..

akşam kaynım gelecek şehirdışından bu gece misafirimiz . akşam yetiştiremem diye sabah 5 de kalktım . evi topladım gırgır yaptım sildim banyo mutfağı toplardım :) ve bol sarımsaklı mantar çorbası yaptım .. kahve içip işe geldim .
buzluktan et çıkardım akşam eve gidene kadar eşim saç kavurma yapar yanına pilav , bende salata yaparım ezme turşu derken karnımız doyar ...

Günaydın herkese hayırlı cumalar dün pegasusta indirim vardı çok iyi oldu memlekete bilet aldım ohh ... Bi de markete gittim 16 lira da o tuttu yarınki misafirler için eksikleri aldım 14 lira puan birikmiş kartta çok sevindim ona da indirimler beni buldu . Bu arada migros ta çok güzel ferforje tuvalet.kağıtligi var yedeğini falan koymak için de yeri var 9.90 ben çok beğendim kizlar

Allah acil şifalar versin cnm

Dondurucunuzu iyi günlerde kullanın. Dik olan çekmeceli olandan mı yoksa yatay olanlardan mi memnunmusunuz bende almak istiyorum markasını sorabilirmiyim.
Sandık tiplerden 200 kg markası suuny ben memnunum kayınvalidem yazları köyde bahçe yapıyor herşeyden yapıyor ziyan olmadan dondurucuya atıyorum.Annemde köyde yaşıyor oda ziyan olmasın diye elindekileri hemen gönderiyor .Ben almadan önce araştırdım bu tipler dik olandan daha çok yiyecek alıyormuş.Ben etlerimi buzdolabının üstüne dondurucuya koyuyorum, sebzelere karıştırıyorum koku filan olmuyor

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…