Çok teşekkür ederim canım iyi günlerde kullanın. Her iki ailenizin köyde yaşamaları organik yiyeceklerden destek vermeleri çok güzel allah razı olsun.Sandık tiplerden 200 kg markası suuny ben memnunum kayınvalidem yazları köyde bahçe yapıyor herşeyden yapıyor ziyan olmadan dondurucuya atıyorum.Annemde köyde yaşıyor oda ziyan olmasın diye elindekileri hemen gönderiyor .Ben almadan önce araştırdım bu tipler dik olandan daha çok yiyecek alıyormuş.Ben etlerimi buzdolabının üstüne dondurucuya koyuyorum, sebzelere karıştırıyorum koku filan olmuyor
Çok sağol canım. Allah razı olsun.Geçmiş olsun Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim canımdurkan çok geçmiş olsun
ben de dondurucu hakkında fikrimi söylemek istiyorum.. almadan önce çok araştırdım.. annem sandık tipi olandan kullanıyordu çok geniş içi.. tabi annemlerin gelen gideni de çok büyük evi sonuçta.. eltim de sandık tipi kullanıyor onun da 4 tane çocuğu var nüfüslu aile.. onlar memnun.. ama biz iki kişi olmamız sebebiyle ve kendi dolabımın da dondurucusu baya büyük olduğu için ben çekmeceli olandan aldım.. ha hem de çok düzenli kullanımı çok rahat.. tezgah altı olandan değil normal uzun ama çok büyük olandan almadım yine de.. 5 çekmeceli.. çok memnunum.. markası uğur. A++. tasarruflu..
UED 5170 DTK A++ bu model canım. netten buldum şimdi. foto indiremedim bu modele bak istersen çok memnunum ben..resim gönderebilirmisin canım, alacağım zaman fikir olsun. yeni eve geçince buzdolabımı da değiştireceğim. fikir verirmisiniz kızlar
bugun evdeyım aksama kadar temızlık yapmak ıstıyorum bakalım hayırlısı
8 de mi evde oluyorsun.. ne iş yapıyorsun canım.. 8 bana çok geç gibi geldi.temizlikmiiiii benim ev çok fena olmuş,dün eşim diyor pazar sabah yürüyüşe gideceğiz. ben de dedim gidemem ev pislikten koktu o zaman yarın akşam birlikte yapalım bitsin pazar dinlenelim dedi. ay nasıl yapıcaz saat 8 e doğru evde oluyorum. kuru fasulye ıslattım onu yaparım diye düşündüm. işyerinden yemek getirecekmiş. bakalım akşam pertimiz çıkmassa yaparız.
8 de mi evde oluyorsun.. ne iş yapıyorsun canım.. 8 bana çok geç gibi geldi.
istanbulda mısın..trafiği çok kötü yaaaözel şirkette muhasebe 6 da çıkıyorum eve gitmem o kadar zamanı buluyor.en erken 7:30 da evdeyim. markete falan uğrasam 8 i buluyor.istanbulun metrobüsü falan
özel şirkette muhasebe 6 da çıkıyorum eve gitmem o kadar zamanı buluyor.en erken 7:30 da evdeyim. markete falan uğrasam 8 i buluyor.istanbulun metrobüsü falan
işte ben de ilerde çocuğum olunca ilgilenemeyeceğim için çok dertleniyorum.. yani tüm gün çocuktan uzak nasıl olacak yaa.. özel sektör evet çok ama çok zor..allah hepimizin yardımcısı olsun.benim de en büyük hayalim erkenden evde olmak .... 7 de çıkıyorum eve varmam 8,30özel sektör muhasebe .. bide bebişim var ki ondan önce 8 de çıkıyordum evde 9-9,90 arası gelirdim .. nasıl dayanmışım diyorum bazen . aynı yerde 13. yılım ... alıştım galiba tempoya ... millet benim enerji için bişeyler içtiğimi sanıyor . komşular falan nazar edecek beni bazen ben bile herşeyi yetiştirdiğimi anlamıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?