- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
Yurt dışından gelip giden akrabalarım var. Ama şansıma para birimleri euro değil. Hatta dönerken hava alanında uğraşmamak için ceplerindeki bütün türk paraları(bozuk olanları) kumbaraya atıp gidiyorlar sağolsunlarsempatik_kiz
canım gelen turistlerden yada yurt dışından gelip giden tanıdığın varsa onlara ver
yani değiştir,
bir öğrencim bahsetmişti böyle bir şeyden dur bakayım çocuğu doğru hatırlıyorsam sorayım
Haklısın, biraz daha dursun bakalım. Elbet bir yeri çıkarBaşka bir çözümü vardır belki
Bizim de evde oluyor biraz ama senin söylediğin kadar çok değil.
Kesinlikle çok doğru
Bir ay önce filan bulgur pilavım artmıştı. Ben de ilk defa buzluya koydum. Bugün işten gelince çıkardım. Mikrofalgada çözdürdüm. Ve tadında hiç değişiklik yoktu. Afiyetle yedik.
Bilginiz olsun istedim.
Hayırlı olsun iyi günlerde sevdiklerinle beraber kullanın inşallah.Merhaba Hanımlar,
Perdelerim geldi, böylece ev nihayet gözüme yerleşmiş gözüktü.Kafamda üç senedir tasarladığım evi hayata geçirmeyi başardık çok şükür. Sade yaşama geçiş ile ilgili kiracı olduğum evde de epey yol almıştım, ama yeni eve geçerken hoşlanmadığım ne kadar eşyam varsa hepsini verdim. Evimde şu an fazla 1 tane çorap kalmadı. Giymediğim hiç bir kıyafetim, kullanmadığım hiç bir mutfak eşyam yok. Ufak tefek eksiklerimi özellikle almadım ki ev hediyesi ne alalım diye soranlara da direkt ürünü söylüyorum. Öbür türlü kafalarına göre alakasız bir aksesuar alıyorlar, ben onu elden çıkarana kadar bir sürü uğraşıyorum.
Eşimle bütçe toplantımızı yaptık. 3 Aylık bir kemer sıkma dönemimiz olacak, Haziran itibariyle rahata eriyoruz inşallah. Ben bu üç ay boyunca birikime ayırmayı planladığım parayı eşime EFT yapacağım, ondan sonra da sanki hala her ay ona gönderiyormuş gibi birikime atacağım.
hayırlı uğurlu olsun canım perdeyi nasıl bişey diktirdin bende diktirmek istiyorumdaMerhaba Hanımlar,
Perdelerim geldi, böylece ev nihayet gözüme yerleşmiş gözüktü.Kafamda üç senedir tasarladığım evi hayata geçirmeyi başardık çok şükür. Sade yaşama geçiş ile ilgili kiracı olduğum evde de epey yol almıştım, ama yeni eve geçerken hoşlanmadığım ne kadar eşyam varsa hepsini verdim. Evimde şu an fazla 1 tane çorap kalmadı. Giymediğim hiç bir kıyafetim, kullanmadığım hiç bir mutfak eşyam yok. Ufak tefek eksiklerimi özellikle almadım ki ev hediyesi ne alalım diye soranlara da direkt ürünü söylüyorum. Öbür türlü kafalarına göre alakasız bir aksesuar alıyorlar, ben onu elden çıkarana kadar bir sürü uğraşıyorum.
Eşimle bütçe toplantımızı yaptık. 3 Aylık bir kemer sıkma dönemimiz olacak, Haziran itibariyle rahata eriyoruz inşallah. Ben bu üç ay boyunca birikime ayırmayı planladığım parayı eşime EFT yapacağım, ondan sonra da sanki hala her ay ona gönderiyormuş gibi birikime atacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?