Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yurt dışından gelip giden akrabalarım var. Ama şansıma para birimleri euro değil. Hatta dönerken hava alanında uğraşmamak için ceplerindeki bütün türk paraları(bozuk olanları) kumbaraya atıp gidiyorlar sağolsunlar

Başka bir çözümü vardır belki
Bizim de evde oluyor biraz ama senin söylediğin kadar çok değil.

Kesinlikle çok doğru
Haklısın, biraz daha dursun bakalım. Elbet bir yeri çıkar

aynen ben de yapıyorum. ne kalirsa koyuyorum :)))))))

ay

ben tl olarak zulamı eşime verdim bi kısmı.. ay sonuna doğru sıkışıyoruz. eşimde de birşey kalmayınca 100 100 vermeye başladım. arkadaşından borç almaktansa böylesi daha iyi diye düşündüm. zaten müsrif biri değil. ihtiyacı dışında harcama yapmıyor..maaşımıza 1 hafta kaldı hayırlısıyla..

bu sabah evden çıkmadan bi poşet karnıyarıklık patlıcan çıkardım dondurucudan akşama yaparım.. yanına cacık pilav turşu.. yine biraz kuru fasülye suya koydum akşama kadar ıslansın diye onu da akşam yemekten sonya kuşbaşı etle pişirir yarınki akşam yemeğini de yapmış olurum..iki günlük yemek planım böyle.. dondurucular bu günler için dolmuştu nasıl olsa :) dün yemeğim yoktu çok da yorgun gittim eve Allahtan eşim aradı öğle yemeğini geç yedim çok aç değilim ağır birşey yapma diyee.. çok da yorgundum zaten bimden pide aldım 4lü oluyor. onun yanında da biraz kavurma yaptım çay demledim yedik çok şükür. dün sadece bim e 9 tl gitti. inşallah maaşa kadar çok harcama yapmam da idare ederiz..

Merhaba Hanımlar,
Perdelerim geldi, böylece ev nihayet gözüme yerleşmiş gözüktü. Kafamda üç senedir tasarladığım evi hayata geçirmeyi başardık çok şükür. Sade yaşama geçiş ile ilgili kiracı olduğum evde de epey yol almıştım, ama yeni eve geçerken hoşlanmadığım ne kadar eşyam varsa hepsini verdim. Evimde şu an fazla 1 tane çorap kalmadı. Giymediğim hiç bir kıyafetim, kullanmadığım hiç bir mutfak eşyam yok. Ufak tefek eksiklerimi özellikle almadım ki ev hediyesi ne alalım diye soranlara da direkt ürünü söylüyorum. Öbür türlü kafalarına göre alakasız bir aksesuar alıyorlar, ben onu elden çıkarana kadar bir sürü uğraşıyorum.
Eşimle bütçe toplantımızı yaptık. 3 Aylık bir kemer sıkma dönemimiz olacak, Haziran itibariyle rahata eriyoruz inşallah. Ben bu üç ay boyunca birikime ayırmayı planladığım parayı eşime EFT yapacağım, ondan sonra da sanki hala her ay ona gönderiyormuş gibi birikime atacağım.

Hayırlı olsun iyi günlerde sevdiklerinle beraber kullanın inşallah.

hayırlı uğurlu olsun canım perdeyi nasıl bişey diktirdin bende diktirmek istiyorumda

kızlar maşallah hızınıza yetişemiyorum ben birikim yapamadığım için sadece ne yaptıklarınızı okuyorum ara ara işten fırsat buldukça. bizim borç ödeme işi var kredilerimiz falan o yüzden borç varken birikim olmuyor. ama el işi falan yapıyorum akşamları vede keçe dolap süsleri falan onları satıyorum çevremdekilere
kızlar isim vermek yasakmı bilmiyorum bu katalogla yapılan satışlar var makyaj üzerine ona üye oldum yapabilirmiyim acaba varmı aranızda yapan tavsiyelerinizi alabilirim

bugun 10 tl markete gitti
başka harcama yapmayacağım
yarın sehır dışına gidecem otobus vs masrafı olacak sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…