Küçük Düşün Büyük Olsun!

hayırlı uğurlu olsun canım perdeyi nasıl bişey diktirdin bende diktirmek istiyorumda
Canım ben mekanizmalı perdelerden pek hoşlanmafığım için düz tül diktirdim. Salona kalın düz fon, yatak odasına da karartma özelliği olan kalın çekilebilir fon diktirdim.

elecda güle güle otursun ne güzel fazlalıklardan kurtulmuşsunuz.taşınıca epey bi fazlalıktan bende kurtuldum.
annemler doğum için bizdeydi bugün gittiler artık.annem 50 tl harçlık verdi birikime koydum.kayınvalidem geldi salça,kuru sebzeler,nane,kekik,kuru erik,pekmez bir sürü şey getirmiş sağolsun.

Kizlar dun markete 18 tl verdim
Bugunde 2.5 simit aldim kv.lere onun disinda harcamam olmadi
Kv.ler bizde her sey var evde bugun baska harcamamiz olmaz

Dun esimin mesaisiyle 3,6269dan biraz dolar aldim artacagini dusunuyorum ama gitgide dusuyor. Dolar ortalamam 3.77 ye indi ama hala zarardayim eger biraz yukselirse satip tekrar alirim belki

Dun 2,5 saat icinde 3 cesit yemek, tatli ve komposto yaptim masayi hazirladim afferin bana evliligimin ilk yillarinda bu drdiklerimi butun bir gun boyunca ancak yapardim

ben de öyleydim yaa... şimdi geç de gitsem birşeyler yapıyorum. ama bugün eşim işyerinden yemek getirecekmiş. evde yemek var buzluğa kaldırayım başka çare yok..

Canım ben mekanizmalı perdelerden pek hoşlanmafığım için düz tül diktirdim. Salona kalın düz fon, yatak odasına da karartma özelliği olan kalın çekilebilir fon diktirdim.
Mekanızmalı perde çok hoş duruyor diye bende salona ve yatak odasına yaptırdım şimdiki aklım olsa hiç yaptırmadı her perde yıkamada benim için işkence oluyor. Gözünü seveyim klasik tül, güneşlik, fon yeter.

elecda evin yeni eşyaların perdelerin hayırlı olsun
içinde güle güle güzel günlerde otur
joeyfun ağız tadıyla yiyin canım gelenleri
Beth18 bende öyleydim bir kek yapana kadar yarım saat geçiyordu, şimdi 5 dk alıyor insan zamanla pratikleşiyor
bide eskiden gözümde çok büyütüyordum galiba çok özeniyordum aman acemiyim iyi olsun diye

Aynen, hem temizliği kolay hem de mekanizma bozuluyor, takıp çıkarma bir dert. Eski evimde çocuk odasına zebra yaptırmıştım. Kız sürekli çekip bozuyordu, bi de boyalı ellleri ile dokunuyordu falan. Tövbe ettim o zaman. Salonun bir kısım perdesinin fotoğrafını yüklemeyi bir deneyeyim bakim.

Eklentiler

• IMG_0304.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 192
Çok teşekkürler canım

canım cok begendim mobilyanı özellikle masanın ayagı buyuk avantaj bence
güle güle otur
ferah ev ne güzel
salonun büyük sanki
sitelerden mi aldın mobilyayı merak ettim

Benimde tüllerim düzdür.
Allı pullu hiç sevmem.
Benimde hayalimdeki ev İskandinav tarzı

canım cok begendim mobilyanı özellikle masanın ayagı buyuk avantaj bence
güle güle otur
ferah ev ne güzel
salonun büyük sanki
sitelerden mi aldın mobilyayı merak ettim

ben de bayıldım ve merak ettim maşallah çok güzel, odanın tamamını görsek mümkün mü acaba. çok ıvır zıvır kalabalık yok evde. az aksesuarla süper bir oda olmuş

yeni eve geçince kesinlikle perdemi bu tarz yaptırıcam iyi bir örnek oldu. ben de mekanizmalı perdeleri sevmiyorum. güle güle kullan canım

elecda gule gule otur canım cok cok guzel sade ve şık.
bende gecen sene yenı evıme taşındıgımda mekanızmalı yaptırmıstım
bızım evın önü açık perdeyı hıc kapatmıyoruz aksam sabah
suanda memnunum.

Gözünüz aydın . Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.

Maşallah arkadaşım hayırlı olsun çok güzel olmuş. Salonun geniş ve ferah olması muhteşem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…