Çok teşekkürler canım.Hayırlı olsun iyi günlerde sevdiklerinle beraber kullanın inşallah.
Canım ben mekanizmalı perdelerden pek hoşlanmafığım için düz tül diktirdim. Salona kalın düz fon, yatak odasına da karartma özelliği olan kalın çekilebilir fon diktirdim.hayırlı uğurlu olsun canım perdeyi nasıl bişey diktirdin bende diktirmek istiyorumda
Kizlar dun markete 18 tl verdim
Bugunde 2.5 simit aldim kv.lere onun disinda harcamam olmadi
Kv.ler bizde her sey var evde bugun baska harcamamiz olmaz
Dun esimin mesaisiyle 3,6269dan biraz dolar aldim artacagini dusunuyorum ama gitgide dusuyor. Dolar ortalamam 3.77 ye indi ama hala zarardayim eger biraz yukselirse satip tekrar alirim belki
Dun 2,5 saat icinde 3 cesit yemek, tatli ve komposto yaptim masayi hazirladim afferin banaevliligimin ilk yillarinda bu drdiklerimi butun bir gun boyunca ancak yapardim
Mekanızmalı perde çok hoş duruyor diye bende salona ve yatak odasına yaptırdım şimdiki aklım olsa hiç yaptırmadı her perde yıkamada benim için işkence oluyor. Gözünü seveyim klasik tül, güneşlik, fon yeter.Canım ben mekanizmalı perdelerden pek hoşlanmafığım için düz tül diktirdim. Salona kalın düz fon, yatak odasına da karartma özelliği olan kalın çekilebilir fon diktirdim.
Hayırlı olsun allah ödeme kolaylığı versin.Bugün doğalgaz saatini aldık.
su ve elektrik açtırması kaldı.
sürekli gider oluyor. hesaplar tutmuyor.
Aynen, hem temizliği kolay hem de mekanizma bozuluyor, takıp çıkarma bir dert. Eski evimde çocuk odasına zebra yaptırmıştım. Kız sürekli çekip bozuyordu, bi de boyalı ellleri ile dokunuyordu falan. Tövbe ettim o zaman. Salonun bir kısım perdesinin fotoğrafını yüklemeyi bir deneyeyim bakim.Mekanızmalı perde çok hoş duruyor diye bende salona ve yatak odasına yaptırdım şimdiki aklım olsa hiç yaptırmadı her perde yıkamada benim için işkence oluyor. Gözünü seveyim klasik tül, güneşlik, fon yeter.
Çok teşekkürler canımelecda evin yeni eşyaların perdelerin hayırlı olsun
içinde güle güle güzel günlerde otur
joeyfun ağız tadıyla yiyin canım gelenleri
Beth18 bende öyleydim bir kek yapana kadar yarım saat geçiyordu, şimdi 5 dk alıyor insan zamanla pratikleşiyor
bide eskiden gözümde çok büyütüyordum galiba çok özeniyordum aman acemiyim iyi olsun diye
canım cok begendim mobilyanı özellikle masanın ayagı buyuk avantaj benceAynen, hem temizliği kolay hem de mekanizma bozuluyor, takıp çıkarma bir dert. Eski evimde çocuk odasına zebra yaptırmıştım. Kız sürekli çekip bozuyordu, bi de boyalı ellleri ile dokunuyordu falan. Tövbe ettim o zaman. Salonun bir kısım perdesinin fotoğrafını yüklemeyi bir deneyeyim bakim.
Aynen, hem temizliği kolay hem de mekanizma bozuluyor, takıp çıkarma bir dert. Eski evimde çocuk odasına zebra yaptırmıştım. Kız sürekli çekip bozuyordu, bi de boyalı ellleri ile dokunuyordu falan. Tövbe ettim o zaman. Salonun bir kısım perdesinin fotoğrafını yüklemeyi bir deneyeyim bakim.
canım cok begendim mobilyanı özellikle masanın ayagı buyuk avantaj bence
güle güle otur
ferah ev ne güzel
salonun büyük sanki
sitelerden mi aldın mobilyayı merak ettim
Aynen, hem temizliği kolay hem de mekanizma bozuluyor, takıp çıkarma bir dert. Eski evimde çocuk odasına zebra yaptırmıştım. Kız sürekli çekip bozuyordu, bi de boyalı ellleri ile dokunuyordu falan. Tövbe ettim o zaman. Salonun bir kısım perdesinin fotoğrafını yüklemeyi bir deneyeyim bakim.
Gözünüz aydın . Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.Selam hanımlar. . Uzun zamandır yazamadım bebeğim oldu tüm zamanımı alıyor kuzum.. masraflar artti ama yine de birikime devam ediyorum ufak ufak..oğluma her ay 1 gr altin alcam nasipse .. ilk ayında 3 gr almak nasip oldu Allah bereket versin
Maşallah arkadaşım hayırlı olsun çok güzel olmuş. Salonun geniş ve ferah olması muhteşem..Aynen, hem temizliği kolay hem de mekanizma bozuluyor, takıp çıkarma bir dert. Eski evimde çocuk odasına zebra yaptırmıştım. Kız sürekli çekip bozuyordu, bi de boyalı ellleri ile dokunuyordu falan. Tövbe ettim o zaman. Salonun bir kısım perdesinin fotoğrafını yüklemeyi bir deneyeyim bakim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?