Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım cok begendim mobilyanı özellikle masanın ayagı buyuk avantaj bence
güle güle otur
ferah ev ne güzel
salonun büyük sanki
sitelerden mi aldın mobilyayı merak ettim
Çok sağol canım. Mobilyalarımı 10 yıl önce Eskişehir'den almıştım. Salon 36 m2. Evden benim en büyük beklentim ferah olması, göz yormaması.

ben de bayıldım ve merak ettim maşallah çok güzel, odanın tamamını görsek mümkün mü acaba. çok ıvır zıvır kalabalık yok evde. az aksesuarla süper bir oda olmuş
Çok sağol canım. Ekliyorum salonu.

Eklentiler

• IMG_0343.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 184
Çok sağol canım. Mobilyalarımı 10 yıl önce Eskişehir'den almıştım. Salon 36 m2. Evden benim en büyük beklentim ferah olması, göz yormaması.
10 yıl mı
Cnm yeni gibi duruyor hepsi maşallah
Sen mobilya aldın sanıyordum başkasıyla mı karıştırdım acaba

Bnde öyle oluyorum hatta alma niyetiyle gidip elim boş dönüyorum
Almaya niyetim olmasa illa Bişi beğenirim kesin

Maşallah çok güzel görünüyor. Güzel günlerde kullanın

Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. Anneli babalı büyüsün inşallah

Bugün bir sürü para harcadım. Gerekli gereksiz kısmını hiç hatırlamıyorum. Ama birden patlama yaşadım sanırım. Makyaj malzemesi vb. derken gitti yine paracıklar mutsuzum şu an.
Gereksiz ve iade edilebilecek bir şeyse iade et cnm. Yoksa da üzülme giden gitti artık.

Ama sen zorla kaşınıyosun kuzu bu sıralar çok sık mağaza dolaşmaya başladın. Birinde olmasa birinde beğeneceksin sen uzak dur o mağazalardan parkları falan gez :)

Çok begendim canım evini güle. Güle. Otur

sempatik_kiz beni gezdirin o vakit! Misal dimçayına fln götürün havalar da ısınıyor :)
Bugün bi arkadaş aradı yarın iş çıkışı seni yakın bi şehre gezmeye götüreyim sen bu ara toparlanamadın dedi :) en sevdiğim arkadaş modeli :)
Ya sizde de var mı bilmiyorum ne zaman diyete girsem kilo alırım, ne zaman alışveriş yapmayacam desem daha çok ihtiyaç çıkar.. bu ara aman maşallah diyim bişi beğenemiyorum inş böyle gider :)

10 yıl mı
Cnm yeni gibi duruyor hepsi maşallah
Sen mobilya aldın sanıyordum başkasıyla mı karıştırdım acaba
Ben yatak odası takımı aldım. Salonda koltuk kumaşlarını ve süngerlerini değiştirdim. Avize, halı ve perdeyi yeniledim canım. Koltuklarda 10 yıllık, kumaşı değişince yeni gibi oldu.

İyı aksamlar

Bugun harcama 12 tl
Ogluma uygun bi mouse aldirdim anneme.
Bozuldu diyip duruyodu

Konsumdaydim tum gun onda toplandik.
Pilav kofte yaptim yemek icinde.
Gunler cabuk gecsin iyilesim disari cikim artik tek basima gezmek istiyorum.
Magza,zuccaciye falan.
15tl hirka almis arkadas bugun hemde uzun triko.
Aiy ucuzlamis demek kısliklar.

Bir de kızımın odasını paylaşayım. Bu odadaki eşyaları ben çizdim. Marangoza yaptırdım. Epey uyguna geldi. Evde beni en çok zorlayan konu oyuncak dağınıklığı ve kızımın bir oyuncağı istediğinde bulamayıp, ağlama krizine girmesi. Bu raf sistemi içindeki sepetleri ikeadan aldım. Parçalı oyuncakları bu sepetlere koydum. Kızıma da bu şekilde düzen alışkanlığı kazandırmayı umuyorum.

Eklentiler

• IMG_0312.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 199
  • IMG_0346.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 192
sempatik_kiz Aslında gereksiz değildi canım. Şimdi olmasa en geç 15 gün sonra alacaktım. Ama bunu farklı bir yerde kullanabilirdim diye düşünmeden edemiyorum.Yine de her halükarda aynı miktar çıkacaktı cebimden. Yapacak birşey yok artık.

Herkese merhaba ,yakınlarini kaybedenlerin başısagolsun,hastalara da şifa diliyorum.Çok yazılmış okuyamadım ben 40 gün erken doğum yaptım cuma günü ilki gibi buda çok zor oldu üç gün sancı çektim hâlâ ağrılarim var ağrı kesici iğneler sayesinde daha iyiyim bende durumlar bunlar hepinize bol bereketli birikimler diliyorum fırsat buldukça uğrarim :))

kızının odası da çok güzel olmuş montessori ye uygun
evin genel de ferah ne güzel, tekrar ağız tadıyla oturmanı dilerim

geçmiş olsun, umarım bebeğinde iyidir
sağlıklı uzun bir ömrü olsun analı babalı büyüsün

madem ihtiyaçtı yakın bir zamanda alman lazımdı
o zaman kendini üzme ve aldıklarını güle güle kullan

Gözünüz aydın olsun. Hayırlı olsun, allahım analı balı büyütmeyi nasip etsin.

ben bu günü 3 tl ekmek parası ile kapattım
yemek yapmadım önceki günlerden kalanları yedik iyi oldu
yarın içinde dondurucudan tavuk çıkardım
evrak işlerim var biraz onları da yarın halledersem süper olacak
çünkü perşembe günü yatılı misafirlerim olacak
hafta sonu da temizlikle geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…