Çok teşekkürler canım. Evet montessori mobilyalarını baz aldım ben de yaptırırken.kızının odası da çok güzel olmuş montessori ye uygun
evin genel de ferah ne güzel, tekrar ağız tadıyla oturmanı dilerim
geçmiş olsun, umarım bebeğinde iyidir
sağlıklı uzun bir ömrü olsun analı babalı büyüsün
madem ihtiyaçtı yakın bir zamanda alman lazımdı
o zaman kendini üzme ve aldıklarını güle güle kullan
Sende hayırsız arkadaş modeli mi oluyorsun şimdisempatik_kiz beni gezdirin o vakit! Misal dimçayına fln götürün havalar da ısınıyor :)
Bugün bi arkadaş aradı yarın iş çıkışı seni yakın bi şehre gezmeye götüreyim sen bu ara toparlanamadın dedi :) en sevdiğim arkadaş modeli :)
Ya sizde de var mı bilmiyorum ne zaman diyete girsem kilo alırım, ne zaman alışveriş yapmayacam desem daha çok ihtiyaç çıkar.. bu ara aman maşallah diyim bişi beğenemiyorum inş böyle gider :)
Birikim bizim kanımıza işlemiş desenesempatik_kiz Aslında gereksiz değildi canım. Şimdi olmasa en geç 15 gün sonra alacaktım. Ama bunu farklı bir yerde kullanabilirdim diye düşünmeden edemiyorum.Yine de her halükarda aynı miktar çıkacaktı cebimden. Yapacak birşey yok artık.
Utandım diyom kızıııımSende hayırsız arkadaş modeli mi oluyorsun şimdiSonuçta buraya kadar gelip haber vermeden geri gittin
Allah'ım çıldırıciğim. Benim niye böyle arayıp seni gezdirelim diyen arkadaşlarım yok
Utandım diyom kızıııım
Bu yaz gelirsem arıcamgel seni gezdireyim dicem ama biyer bilmiyorum orası ayrı konu
Kredi kartını kırmak yada kırmamak.. büyük tereddüt içindeyim..
maaş bankamız değişti yeni kredi kartı geldi her fatura için +15 lira veriyordu bende iki tane otomatik ödeme talimatı verdim.. bu kartta sadece fatura ödemelerim olacak.. acaba diğer kartımı kırsam mı? Nasılsa acil bişey olursa bu kart var yanımda
İstesen de kaybolmazsın desene :)Neyse sen gelde ben seni gezdiririm.Zaten buranın gezilecek pek bir yeri yok. 2 satte bitiyor her yer
Yenisi geldiyse eskisini şutla ne kadar çok kart o kadar çok borç demek. Kartı patlattom dediğin günleri unutmadım hala
Güle güle otur cnmBen yatak odası takımı aldım. Salonda koltuk kumaşlarını ve süngerlerini değiştirdim. Avize, halı ve perdeyi yeniledim canım. Koltuklarda 10 yıllık, kumaşı değişince yeni gibi oldu.
Bnde yeni kartı kullanacam diğerini ödeyip kapatacam 3 banka ile çalışmış olacam yoksaİstesen de kaybolmazsın desene :)
Çok haklısın.. 1 hafta kartı evde bırakacam en geç mart maaşında kartı kapattırıp kırıcam. Bu da burda kanıt olsun o halde
İyi akşamlar kızlar
Bugün öğleden sonra boştum mağaza dolaştım
Ben bi sürü şey beğenip kendimi kaybedeceğimi düşünüyordum Ama yine bişey beğenemedim.. sanki hiç birşey Yok mağazalarda
sağlıkcakla büyüt bebeğini insallah . bende doğduğundan toplanan ne varsa gram yaptım . sonradan gelenleri kumbarasını toplayıp gram ya da cumhuriyet yapıyorum .. sizde bol bol birikim yapabilirsiniz umarımSelam hanımlar. . Uzun zamandır yazamadım bebeğim oldu tüm zamanımı alıyor kuzum.. masraflar artti ama yine de birikime devam ediyorum ufak ufak..oğluma her ay 1 gr altin alcam nasipse .. ilk ayında 3 gr almak nasip oldu Allah bereket versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?