Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok teşekkürler canım. Evet montessori mobilyalarını baz aldım ben de yaptırırken.

Sende hayırsız arkadaş modeli mi oluyorsun şimdi Sonuçta buraya kadar gelip haber vermeden geri gittin

Allah'ım çıldırıciğim. Benim niye böyle arayıp seni gezdirelim diyen arkadaşlarım yok

Birikim bizim kanımıza işlemiş desene
Güzel günlerde kullan aldıklarını

Sende hayırsız arkadaş modeli mi oluyorsun şimdi Sonuçta buraya kadar gelip haber vermeden geri gittin

Allah'ım çıldırıciğim. Benim niye böyle arayıp seni gezdirelim diyen arkadaşlarım yok
Utandım diyom kızıııım
Bu yaz gelirsem arıcam gel seni gezdireyim dicem ama biyer bilmiyorum orası ayrı konu

Kredi kartını kırmak yada kırmamak.. büyük tereddüt içindeyim..
maaş bankamız değişti yeni kredi kartı geldi her fatura için +15 lira veriyordu bende iki tane otomatik ödeme talimatı verdim.. bu kartta sadece fatura ödemelerim olacak.. acaba diğer kartımı kırsam mı? Nasılsa acil bişey olursa bu kart var yanımda

Utandım diyom kızıııım
Bu yaz gelirsem arıcam gel seni gezdireyim dicem ama biyer bilmiyorum orası ayrı konu

Neyse sen gelde ben seni gezdiririm.Zaten buranın gezilecek pek bir yeri yok. 2 satte bitiyor her yer

Yenisi geldiyse eskisini şutla ne kadar çok kart o kadar çok borç demek. Kartı patlattom dediğin günleri unutmadım hala

Neyse sen gelde ben seni gezdiririm.Zaten buranın gezilecek pek bir yeri yok. 2 satte bitiyor her yer

Yenisi geldiyse eskisini şutla ne kadar çok kart o kadar çok borç demek. Kartı patlattom dediğin günleri unutmadım hala
İstesen de kaybolmazsın desene :)
Çok haklısın.. 1 hafta kartı evde bırakacam en geç mart maaşında kartı kapattırıp kırıcam. Bu da burda kanıt olsun o halde

Günaydın millet
Ben yoklara düştüm
Öğleden önce şehir dışında halletmem gereken iş var
Öğlen okula yetişmeye çalışacam bakalım
Bugun yol parası harcanacak tabi ki
40 tl gider en az

Ben yatak odası takımı aldım. Salonda koltuk kumaşlarını ve süngerlerini değiştirdim. Avize, halı ve perdeyi yeniledim canım. Koltuklarda 10 yıllık, kumaşı değişince yeni gibi oldu.
Güle güle otur cnm
Kızının odası da cok ferah cok güzel olmuş
Büyük ev ne güzel ya
Toplam kac m2 ev

Günaydın kızlar
elecda yeni evine sağlıkla huzurla ailen ile beraber güzel günler görün inşallah
B black_2014 Kostebekpasta bebekleriniz hayırlı olsun
SVincent güle güle kullan aldıklarını

k a h v e benim de kocam dese keşke gel seni şehit dışı gezdireyim diye şayet bu ara çok ihtiyacım var

Günaydın
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler olsun
Mutlu, huzurlu, birikimli ve bereketli bir gün dileğiyle.

Günaydınlar.
ben kartı kırıp atmıştım.
4 ay kalan borcunu ödedim.
yıllık kart ücreti yoktu o yüzden iptal ettirmedim arayıp.
ama kızıma birsey alırken ya babamdan yada ablamdan kart alıyordum.
gecenlerde 200 tl lik sanal kart aldım.
başkalarıda kullanmazsa yetiyor.

sağlıkcakla büyüt bebeğini insallah . bende doğduğundan toplanan ne varsa gram yaptım . sonradan gelenleri kumbarasını toplayıp gram ya da cumhuriyet yapıyorum .. sizde bol bol birikim yapabilirsiniz umarım

günaydın hanımlar.. maşşallah ne aktif hatunlarsınız. sizi okuyunca içim açılıyor.. oku oku bitmiyor :) ben de dün eve gidip karnıyarık yaptım yanına biraz pilav ayran turşu..yemekten sonra bi taraftan mutfağı toplayıp bi taraftan da bu akşamın yemeğini yaptım. etli kuru fasulye. kumbarama da 20 tl attım eşimde de bozukları aldım attım.. kumbaramı aylık değil de dolunca açmayı düşünüyorum maaş yattığı gün de cüzdanımızda önceki aydan kalanları atacağız.. baya borç birikti çok hesaplı ilerliyoruz inşallah hayırlısı olur.

borçlarımı özetlemek istiyorum:
  • 6 tane tam altın kızkardeşime
  • 5 bin dolar ve 2 bin euro babama
bunlar ev ve araba için aldıklarımız. artık aylık 930 tl ev kredisini saymıyorum. evime geçip kiradan kurtulsaydım çok rahat olurdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…