Bugün bir sürü para harcadım. Gerekli gereksiz kısmını hiç hatırlamıyorum. Ama birden patlama yaşadım sanırım. Makyaj malzemesi vb. derken gitti yine paracıklar mutsuzum şu an.
Çok sağol canım. Mobilyalarımı 10 yıl önce Eskişehir'den almıştım. Salon 36 m2. Evden benim en büyük beklentim ferah olması, göz yormaması.
Çok teşekkürler canım. Ev net 135 m2. 3+1Güle güle otur cnm
Kızının odası da cok ferah cok güzel olmuş
Büyük ev ne güzel ya
Toplam kac m2 ev
Çok teşekkürler canım
Çok teşekkürler canım.Günaydın kızlar
elecda yeni evine sağlıkla huzurla ailen ile beraber güzel günler görün inşallah
@black_2014 @Kostebekpasta bebekleriniz hayırlı olsun
@SVincent güle güle kullan aldıklarını
@mandaliina benim de kocam dese keşke gel seni şehit dışı gezdireyim diye şayet bu ara çok ihtiyacım var
Bir de kızımın odasını paylaşayım. Bu odadaki eşyaları ben çizdim. Marangoza yaptırdım. Epey uyguna geldi. Evde beni en çok zorlayan konu oyuncak dağınıklığı ve kızımın bir oyuncağı istediğinde bulamayıp, ağlama krizine girmesi. Bu raf sistemi içindeki sepetleri ikeadan aldım. Parçalı oyuncakları bu sepetlere koydum. Kızıma da bu şekilde düzen alışkanlığı kazandırmayı umuyorum.
Kredi kartını kırmak yada kırmamak.. büyük tereddüt içindeyim..
maaş bankamız değişti yeni kredi kartı geldi her fatura için +15 lira veriyordu bende iki tane otomatik ödeme talimatı verdim.. bu kartta sadece fatura ödemelerim olacak.. acaba diğer kartımı kırsam mı? Nasılsa acil bişey olursa bu kart var yanımda
Odanın sol tarafında 3 çekmeceli bir şifonyer var. Dolap yerine onu kullanıyoruz ki kıyafetlerini kendi başına alabilsin ve geri yerleştirebilsin diye canım.kesinlikle bu da süpermiişşş, kıyafet dolabı göremedim. o nasıl ? çocuk odası için tam istediğim tarzda bişey. çocuk için çok faydalı ve sıkılmayacağı tarz
Kartı sadece kırar ve bankadan iptal ettirmezsen kart aidatı, ekstre masrafı gelmeye devam edşyor ve ödenmediğinde borç katlanıyor, avukata veriliyor vs gibi durumlar olabiliyor. O yüzden kırmak yerine gidip iptal ettirmeni tavsiye ederim.Kredi kartını kırmak yada kırmamak.. büyük tereddüt içindeyim..
maaş bankamız değişti yeni kredi kartı geldi her fatura için +15 lira veriyordu bende iki tane otomatik ödeme talimatı verdim.. bu kartta sadece fatura ödemelerim olacak.. acaba diğer kartımı kırsam mı? Nasılsa acil bişey olursa bu kart var yanımda
bende kararsızım mekanizmalı hoş görünüyo ama herkes düz dha kullanışlı diyor galiba bende düz diktirrimCanım ben mekanizmalı perdelerden pek hoşlanmafığım için düz tül diktirdim. Salona kalın düz fon, yatak odasına da karartma özelliği olan kalın çekilebilir fon diktirdim.
sende klasikleri tavsiye ettin canım mekanizmalı sadece mutfağıma diktirmiştim diğer yerlere daha başlamadımMekanızmalı perde çok hoş duruyor diye bende salona ve yatak odasına yaptırdım şimdiki aklım olsa hiç yaptırmadı her perde yıkamada benim için işkence oluyor. Gözünü seveyim klasik tül, güneşlik, fon yeter.
çok güzelllÇok sağol canım. Ekliyorum salonu.
çok geçmiş olsun hayırlı olsunHerkese merhaba ,yakınlarini kaybedenlerin başısagolsun,hastalara da şifa diliyorum.Çok yazılmış okuyamadım ben 40 gün erken doğum yaptım cuma günü ilki gibi buda çok zor oldu üç gün sancı çektim hâlâ ağrılarim var ağrı kesici iğneler sayesinde daha iyiyim bende durumlar bunlar hepinize bol bereketli birikimler diliyorum fırsat buldukça uğrarim :))
kızlar bu hafta yemek planını çıkarmam lazım kafamda.. şöyle düşündüm zaten bu akşam yemeğim var, yarın akşam ve cuma akşam için şunları düşündüm. kuru dolma altına da bi sıra yaprak sarması, cuma da haftanın yorgunluğu ve eşimin isteği sebebiyle makarna yapsam . inşallah bu akşam yemekten sonra birşey çıkmazda evde kalırım hemen yarınki yemeği yaparım.. bundan sonra haftalık yemek planı çıkarma hedefim var.. sizler nasıl yapıyorsunuz?? özellikle tam gün çalışanlar var mı pratik fikirleriniz bu konuda??
Kızlar bilin bakalım ne oldu.
Ben sabah 50 dolar ve 50 Euro aldım. Ve düşmeye başladılar.
Dövizle olan ilişkime son veriyorum.
Kızlar bilin bakalım ne oldu.
Ben sabah 50 dolar ve 50 Euro aldım. Ve düşmeye başladılar.
Dövizle olan ilişkime son veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?