Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün bir sürü para harcadım. Gerekli gereksiz kısmını hiç hatırlamıyorum. Ama birden patlama yaşadım sanırım. Makyaj malzemesi vb. derken gitti yine paracıklar mutsuzum şu an.

genelde öyle oluyor ya, bir alışkanlık olmuş bence para harcamak bende de çok oluyor bu

kesinlikle bu da süpermiişşş, kıyafet dolabı göremedim. o nasıl ? çocuk odası için tam istediğim tarzda bişey. çocuk için çok faydalı ve sıkılmayacağı tarz

yıllık aidat ödüyorsan kır gitsin. ama ödemiyorsan ve de tabi o kartı kullanmadan durabiliyorsan, kalsın canım. önemli olan kredi kartına bağımlı olmamak

kesinlikle bu da süpermiişşş, kıyafet dolabı göremedim. o nasıl ? çocuk odası için tam istediğim tarzda bişey. çocuk için çok faydalı ve sıkılmayacağı tarz
Odanın sol tarafında 3 çekmeceli bir şifonyer var. Dolap yerine onu kullanıyoruz ki kıyafetlerini kendi başına alabilsin ve geri yerleştirebilsin diye canım.
Doğduğunda heves edip büyüyen yataklı oda takımı almıştık, ama beşiği bozduktan sonra kullanamadık. Mobilyalar büyük geldi. Öyle olunca o takımı genç odasına çevirdim. Bir yan odaya koydum. Kızıma yeniden bir oda yaptım. Genç odasına kızım 7-8 yaş gibi geçer, Allah nasip eder de ikinci olursa o da bu resmini yüklediğim odayı kullanır diye düşündüm.

günaydın benden de :)

ben de kaç gündür para harcamıyordum. c.tesi pazara çıkamayacağım için salı pazarına uğradım. birkaç parça birşeyler aldım. çünkü evde kahvaltı yapıyoruz. pek bişey kalmamıştı dolapta. 15 tl de merdiven temizlik parasını verdim.bozukları yine şişeciğime atacağım. :)

Kartı sadece kırar ve bankadan iptal ettirmezsen kart aidatı, ekstre masrafı gelmeye devam edşyor ve ödenmediğinde borç katlanıyor, avukata veriliyor vs gibi durumlar olabiliyor. O yüzden kırmak yerine gidip iptal ettirmeni tavsiye ederim.

Günaydınnn
100tl daha zulaya atildi.
Ama 50tl nişan icin gidicek bir komsu kizinin nişanı var.
Oraya yollıcam.
Ay bitsin artik esim 300tl vericek mart ayinda altin icin.
Esimin maasini tam yatirmis patronu daha rapor isleme girmemisti.
Sagolsun simdi raporlari bugun isleme sokucak esim extra para alicaz ondanda 23gunluk para alicak.
Allah bekereketini versin.

Canım ben mekanizmalı perdelerden pek hoşlanmafığım için düz tül diktirdim. Salona kalın düz fon, yatak odasına da karartma özelliği olan kalın çekilebilir fon diktirdim.
bende kararsızım mekanizmalı hoş görünüyo ama herkes düz dha kullanışlı diyor galiba bende düz diktirrim
sende klasikleri tavsiye ettin canım mekanizmalı sadece mutfağıma diktirmiştim diğer yerlere daha başlamadım
Çok sağol canım. Ekliyorum salonu.
çok güzelll
çok geçmiş olsun hayırlı olsun

kızlar bu hafta yemek planını çıkarmam lazım kafamda.. şöyle düşündüm zaten bu akşam yemeğim var, yarın akşam ve cuma akşam için şunları düşündüm. kuru dolma altına da bi sıra yaprak sarması, cuma da haftanın yorgunluğu ve eşimin isteği sebebiyle makarna yapsam . inşallah bu akşam yemekten sonra birşey çıkmazda evde kalırım hemen yarınki yemeği yaparım.. bundan sonra haftalık yemek planı çıkarma hedefim var.. sizler nasıl yapıyorsunuz?? özellikle tam gün çalışanlar var mı pratik fikirleriniz bu konuda??

ben eve gidince yapıyorum, acele şeyler yapıyorum genelde. ya da eşim işyerinden getiriyor. buzluğa koyduğum yemekler oluyor bazen onları çıkartıyorum. dün kuru fasulyeden kaldı bir de pilav onları dolaba kaldırdım.bugün de evde karnabahar var kaç gündür fırında yapacağım dedim yapamadım. bugün yapacağım planım o. yarın da eşimin kardeşine gideceğiz. babası gelecek o yapar yemekleri :) cuma da bugünden kalan yemek olur. hafta bitti biz genelde 2 gün aynı yemeği yiyoruz.

Kızlar bilin bakalım ne oldu.
Ben sabah 50 dolar ve 50 Euro aldım. Ve düşmeye başladılar.
Dövizle olan ilişkime son veriyorum.

canım ya ben battım baştan kazandım ama şimdi battım. keşke düşmeye başladığı anda satsaydım. eşim 4 olacak dedi onun fikrine uydum bana kalsa alır satar küçük kazançlar toplardım. bence şu an alınacak zaman değil. çünkü ne olacağı belli değil. uzun süre beklemek gerekiyor.

Kızlar bilin bakalım ne oldu.
Ben sabah 50 dolar ve 50 Euro aldım. Ve düşmeye başladılar.
Dövizle olan ilişkime son veriyorum.

ben doları satıp altın alsam kazanırmıyım acaba, ben satarım yükselir kafayı yerim. şu an o zararı bir sekilde çıkarmam lazım ya bekleyerek ya da başka türlü yatırım yaparak. geçmişte 3 ay beklemiştim. ama yeniden aldığım rakama ancak büyük bir olay olursa çıkar.

Bende küçük rakamlar ile al sat denemek için aldım, ben aldıkça hep düştü, hep düştü, 3,84 ile başladım, ortalamayı 3,73 e kadar düşürdüm, ben aldıkça düştü, param gitgide eriyor
Ve yakın zamanda bozdurmam gerekiyor, olabildiğince beklemeye çalışacağım.
Üstelik eşime 3,84 ten haftasonu 1000 dolar aldırdım
Ah cahil kafam o kadar miktar haftasonu birden alınırmı..
Anneme zor durumda olmasına rağmen yükselir diye 1000 dolarlık borcun 300 dolarını 3.81 den aldırdım

Dolarla ilişkime son veriyorum

Not; Biz düğün sonrası alsaydık 3,3 civarı alacaktık, ikna edince hiç sesimi çıkarmadım,o bana söylendikçe ben de düğün zamanını söylüyorum
Ah canım Türk Lirası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…