Küçük Düşün Büyük Olsun!

Karar vermek çok zor allah kolaylık versin canım.

Kışın yemeklerimi bir gün önce akşamdan yapıyorum, yazın günler uzun işten geldikten sonra yapıyorum. Genellikle dondurucuda olanlar zaman tasarrufu ve ekonomik oluyor.

aynı aşamalardan geçmişiz. ben de eşime söyleyince o da bana 3,50 deyken sana al dedim almadın diyor. almamıştım çünkü bir defa sütten ağzım yanmıştı.beklediğin sürece kazanırsın zararın olmaz. fakat acil ihtiyaç olunca olay değişiyor tabi. ben de ev değiştireceğiz diye girişmedim ama ısrar edince giriştim şimdi beklemedeyiz.

oh haftalık planın belli.. ben de bu kış dondurucu sayesinde hem rahat hem de tasarruf ettim.. bi akşam öncesinde yemek yapmak da çok iyiymiş şuan akşam yemeğimin olması beni rahatlatıyor.. elimden geldiğince akşamdan yapmaya çalışacağım.. işten geldikten sonra da pratik olanları yapıyorum.. biz de iki gün aynı yemeği yiyebiliyoruz

Kışın yemeklerimi bir gün önce akşamdan yapıyorum, yazın günler uzun işten geldikten sonra yapıyorum. Genellikle dondurucuda olanlar zaman tasarrufu ve ekonomik oluyor.
aynen katılıyorum..

Kızlar ben ne zaman dolar veya euro alsam hep zarar ettim, en güzel yatırımı altında buldum. Kısa vadede satmayacaksam tabiki.
Aynen
Benim elim hic dovize gitmedi hic de almadim.
Altini bende hep soyluyorum
Alip 5-6ay sonra satilcaksa yanasmasin kimse.
Ama suan lazim degil alayim unutayim mantigiyla ciddi kâr ettiriyor.

Kızlar ben de çeyrek almaya gidecektim. Beklesem mi acaba yarın biraz daha düşer mi sizce?

Aynen
Ben en son çeyrek aldığımda 135 TL idi. Geçen yaz sıkıştık bozdurduk baya karlı oldu. Bu sene de tekrar başlayayım diyorum. Her ay 1 çeyrek atacağım inşallah.

tr_lelli seni görünce butun paramı kumbaraya atasım geliyor. Dehşet bir birikim enerjisi var sende.
Caniimmmm o enerjiyi verebiliyosam ne mutlu bana
Bende altinlarimi gordukce dahada gaza geliyorum.
Ama calismadigim icin bir limitim yok
Ayirabilecegim belli bi mebla yok.
Esimden istiyorum zulamdan ekliyorum kendi capimda iste.

Tekrar baslamalisin bence altına.
Ortalik karisacak bence hani suan nekadar daha duser onu bilemiyorum tabiki ama degerlenecegine eminim.

Çıkabilirsem alayım gitsin ya duşse ne kadar düşecek zaten.

Aynen

altın diğer para birimlerinden biraz farklı ve aslında hiç zarar etmiyorsun karşılık değişiyor. Tam bilgim ve doğru kelime dağarcığım yok. Ama her zaman güvenli yatırım.
O yüzden elim dövize alışık değildi nasıl aldım bilmiyorum.
Bundan sonra sadece kumbaramı küçük miktar euro yaparım dolar pek almam.

kızlar birikimleriniz bereketli olsun
döviz altın ne olursa ileriye yönelik birikim yaptığımız için bence kaybı fazla olmuyor

zelalke bende haftalık kafamda bir menü oluşturuyorum
2 günlük de yiyebiliyoruz bazen
buzlukta köfte bulundurmaya çaılışıyorum
pratik oluyor
bu aralar buzluktan takılmayı düşünüyorum
barbunyam bezelyem musakka ve karnıyarıklık patlıcanım var
onları kafamda günlere bölüp yanına makarna pilav vs ile yemek işini hallediyorum
böylelikle ziyan da olmuyor
çöpe yiyecek atmamak için elimden geleni yapıyorum
çok üzülüyorum israfa

Bugun bende yemek yapicam
Evimi supurdum
Toz aldim
Mutfagi topaladim
Gelmek isteyenler varmis yeni duyanlar falan evim derli toplu olsun aksam yine dagitiyolar.

Kart konusunda fikir veren arkadaşlar sağolun.. içinde borcum var bitmeden kapattırsam nasıl olur emin olamıyorum.. bu ara asgari ödüyorum çünkü..
sempatik_kiz anneciğin sağsalim dönsün inşallah :) bizim arkadaşın arabası var bana bişey ödetmez.. boş anını kollayıp yemek ısmarlayabilirsem kardır :) şimdilik sıfır harcama gidiyorum bakalım.. akşam için bi aksilik çıkmaz da giderek asla paradan kısmam çünkü arkadaşımın gönlü çok bol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…