Karar vermek çok zor allah kolaylık versin canım.bende kararsızım mekanizmalı hoş görünüyo ama herkes düz dha kullanışlı diyor galiba bende düz diktirrim
sende klasikleri tavsiye ettin canım mekanizmalı sadece mutfağıma diktirmiştim diğer yerlere daha başlamadım
çok güzelll
çok geçmiş olsun hayırlı olsun
Kışın yemeklerimi bir gün önce akşamdan yapıyorum, yazın günler uzun işten geldikten sonra yapıyorum. Genellikle dondurucuda olanlar zaman tasarrufu ve ekonomik oluyor.kızlar bu hafta yemek planını çıkarmam lazım kafamda.. şöyle düşündüm zaten bu akşam yemeğim var, yarın akşam ve cuma akşam için şunları düşündüm. kuru dolma altına da bi sıra yaprak sarması, cuma da haftanın yorgunluğu ve eşimin isteği sebebiyle makarna yapsam . inşallah bu akşam yemekten sonra birşey çıkmazda evde kalırım hemen yarınki yemeği yaparım.. bundan sonra haftalık yemek planı çıkarma hedefim var.. sizler nasıl yapıyorsunuz?? özellikle tam gün çalışanlar var mı pratik fikirleriniz bu konuda??
Bende küçük rakamlar ile al sat denemek için aldım, ben aldıkça hep düştü, hep düştü, 3,84 ile başladım, ortalamayı 3,73 e kadar düşürdüm, ben aldıkça düştü, param gitgide eriyor
Ve yakın zamanda bozdurmam gerekiyor, olabildiğince beklemeye çalışacağım.
Üstelik eşime 3,84 ten haftasonu 1000 dolar aldırdım
Ah cahil kafam o kadar miktar haftasonu birden alınırmı..
Anneme zor durumda olmasına rağmen yükselir diye 1000 dolarlık borcun 300 dolarını 3.81 den aldırdım
Dolarla ilişkime son veriyorum
Not; Biz düğün sonrası alsaydık 3,3 civarı alacaktık, ikna edince hiç sesimi çıkarmadım,o bana söylendikçe ben de düğün zamanını söylüyorum
Ah canım Türk Lirası
Altindami dususte
Noluyo yaw
Hayirdir insAllah.
oh haftalık planın belli.. ben de bu kış dondurucu sayesinde hem rahat hem de tasarruf ettim.. bi akşam öncesinde yemek yapmak da çok iyiymiş şuan akşam yemeğimin olması beni rahatlatıyor.. elimden geldiğince akşamdan yapmaya çalışacağım.. işten geldikten sonra da pratik olanları yapıyorum.. biz de iki gün aynı yemeği yiyebiliyoruzben eve gidince yapıyorum, acele şeyler yapıyorum genelde. ya da eşim işyerinden getiriyor. buzluğa koyduğum yemekler oluyor bazen onları çıkartıyorum. dün kuru fasulyeden kaldı bir de pilav onları dolaba kaldırdım.bugün de evde karnabahar var kaç gündür fırında yapacağım dedim yapamadım. bugün yapacağım planım o. yarın da eşimin kardeşine gideceğiz. babası gelecek o yapar yemekleri :) cuma da bugünden kalan yemek olur. hafta bittibiz genelde 2 gün aynı yemeği yiyoruz.
aynen katılıyorum..Kışın yemeklerimi bir gün önce akşamdan yapıyorum, yazın günler uzun işten geldikten sonra yapıyorum. Genellikle dondurucuda olanlar zaman tasarrufu ve ekonomik oluyor.
AynenKızlar ben ne zaman dolar veya euro alsam hep zarar ettim, en güzel yatırımı altında buldum. Kısa vadede satmayacaksam tabiki.
Ben en son çeyrek aldığımda 135 TL idi. Geçen yaz sıkıştık bozdurduk baya karlı oldu. Bu sene de tekrar başlayayım diyorum. Her ay 1 çeyrek atacağım inşallah.Aynen
Benim elim hic dovize gitmedi hic de almadim.
Altini bende hep soyluyorum
Alip 5-6ay sonra satilcaksa yanasmasin kimse.
Ama suan lazim degil alayim unutayim mantigiyla ciddi kâr ettiriyor.
Caniimmmm o enerjiyi verebiliyosam ne mutlu bana
Çıkabilirsem alayım gitsin ya duşse ne kadar düşecek zaten.Caniimmmm o enerjiyi verebiliyosam ne mutlu bana
Bende altinlarimi gordukce dahada gaza geliyorum.
Ama calismadigim icin bir limitim yok
Ayirabilecegim belli bi mebla yok.
Esimden istiyorum zulamdan ekliyorum kendi capimda iste.
Tekrar baslamalisin bence altına.
Ortalik karisacak bence hani suan nekadar daha duser onu bilemiyorum tabiki ama degerlenecegine eminim.
Aynen
Benim elim hic dovize gitmedi hic de almadim.
Altini bende hep soyluyorum
Alip 5-6ay sonra satilcaksa yanasmasin kimse.
Ama suan lazim degil alayim unutayim mantigiyla ciddi kâr ettiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?