- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.431
- 798
Bugün evlat edinme için onayımizi aldik. siramiz belli oldu. yavas yavas bebis icin alinacak seyleri araştırmaya baslayacagim.bu konuda da tabiki ekonomik olmak gerek. bebek icin gerekli esyalar konusunda bilgi verirmisiniz. ve kampanya nereden alabilirim vs konularda
Fikrim Yok sadece tebrik etmek istedim :) hayırlısıyla kavuşursun inşallahBugün evlat edinme için onayımizi aldik. siramiz belli oldu. yavas yavas bebis icin alinacak seyleri araştırmaya baslayacagim.bu konuda da tabiki ekonomik olmak gerek. bebek icin gerekli esyalar konusunda bilgi verirmisiniz. ve kampanya nereden alabilirim vs konularda
Babanız size her ay 2.000 harçlık göndermiyor muydu ?
Madem onlar evlendikten sonra hala para veriyor , Ben olsam hediye ederim , almam para ..
Az önce mail attım. Bugün yoğun idim. Görmemişim dedim. Ama Emin'im daha sonra yine isteyecektir.Çok çirkin ya resmen emri vaki yapıyor
Bence kaale alma cevap verme.. 1-2 gün sonra yeni gördüm vs de
İnşallah canım sizlerle birlikte biriktirmek çok güzel.durkan çok iyi olmuş canım. Zulayı gizlemeye ve büyütmeye devam :)
Merhabalar herkese..Bir suredir yazdiklarinizi takip ediyorum butun sayfalari okuyup bitirip araniza katilmak istedim..Gercekten cok sey ogrendim sizlerden cook tesekkurler..Paylastiginiz bilgiler cook faydali..Kendimi tanitayim 7 yillik evliyim 3.5 yasinda ikiz kizlarim var..Simdilik doguda kucuk bir ilcedeyiz..Herkes gibi bizim de borclarimiz var..bir yandan kapatmaya bir yandan birikim yapmaya calisiyoruz..Uye olup olmama konusunda kararsiz kaldim ama o kadar samimi bir ortam var ki dayanamadim..Sizleri ta idigima cok memnun oldum..
Hosbulduk..insallah hep birlikte guzel gunlere..Hoşgeldin. Ben de yeniyim burda. Güzelce borçları bitirip artıya geçelim inşallah
yedirenk79 hayırlı olsun
HosbuldumYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Hep beraber biriktirmeye devam edelim.
Hosgeldin bende yeniyim ortak yaniniz benimde 6 yasinda ikizlerim var...ne kadar zor oldugun cok iyi bilirimama bi o kadarda guzel duygudur...Merhabalar herkese..Bir suredir yazdiklarinizi takip ediyorum butun sayfalari okuyup bitirip araniza katilmak istedim..Gercekten cok sey ogrendim sizlerden cook tesekkurler..Paylastiginiz bilgiler cook faydali..Kendimi tanitayim 7 yillik evliyim 3.5 yasinda ikiz kizlarim var..Simdilik doguda kucuk bir ilcedeyiz..Herkes gibi bizim de borclarimiz var..bir yandan kapatmaya bir yandan birikim yapmaya calisiyoruz..Uye olup olmama konusunda kararsiz kaldim ama o kadar samimi bir ortam var ki dayanamadim..Sizleri ta idigima cok memnun oldum..
Hosbuldum..Evet gercekten cok zor hele de yardimci olacak biri yoksa ama gercekten cok guzel..Bin sukur Allahima..Hosgeldin bende yeniyim ortak yaniniz benimde 6 yasinda ikizlerim var...ne kadar zor oldugun cok iyi bilirimama bi o kadarda guzel duygudur...
Hoş geldiniz bol bereketli birimkimlerimiz olsun.Hosgeldin bende yeniyim ortak yaniniz benimde 6 yasinda ikizlerim var...ne kadar zor oldugun cok iyi bilirimama bi o kadarda guzel duygudur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?