Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bim in bebek bezini kullanıp memnun olanlar var , fiyatı da uygun

Ben doğal özbakım üzerine tavsiyede bulunmak istiyorum ..

Altını ben her seferinde lavaboda yıkıyıp güzelce kuruluyordum , pişik olmuyordu ..
Pişik olursa da hakiki zeytinyağ tavsiye ederim

Öksürüğü olduğunda sırtına ve göğsüne hakiki zeytinyağ sürün

Burnu tıkanırsa banyoda biraz fazla bekletin , burnunu yıkardan aşağı sıkın , bu işlemi banyonun başında , ortasında , sonunda yapın , yumuşayıp çok güzel çıkıyor ..

Eve kimyasal temizleyici sokmayın
Tüm temizliği sirke karbonat limon tuzuyla yapın
Doğal temizlik en iyisi
Alerjik rahatsızlıklar da olmaz

Ebebek mağazalarına bakabilirsiniz ..
Lcw mağazası uygun
Onun dışında şimdi hemen hemen her markanın bebek-çocuk bölümü de var

Fikrim Yok sadece tebrik etmek istedim :) hayırlısıyla kavuşursun inşallah

Babanız size her ay 2.000 harçlık göndermiyor muydu ?
Madem onlar evlendikten sonra hala para veriyor , Ben olsam hediye ederim , almam para ..

Babam kredi kartı kullanmıyor. Yatağı o gün nakiti kalmadı diye biz aldık. Ben de gerek yok diyorum ama ısrarla vereceğini söylüyor

Çok çirkin ya resmen emri vaki yapıyor
Bence kaale alma cevap verme.. 1-2 gün sonra yeni gördüm vs de
Az önce mail attım. Bugün yoğun idim. Görmemişim dedim. Ama Emin'im daha sonra yine isteyecektir.

yedirenk79 tebrik ederim.

Merhabalar herkese..Bir suredir yazdiklarinizi takip ediyorum butun sayfalari okuyup bitirip araniza katilmak istedim..Gercekten cok sey ogrendim sizlerden cook tesekkurler..Paylastiginiz bilgiler cook faydali..Kendimi tanitayim 7 yillik evliyim 3.5 yasinda ikiz kizlarim var..Simdilik doguda kucuk bir ilcedeyiz..Herkes gibi bizim de borclarimiz var..bir yandan kapatmaya bir yandan birikim yapmaya calisiyoruz..Uye olup olmama konusunda kararsiz kaldim ama o kadar samimi bir ortam var ki dayanamadim..Sizleri ta idigima cok memnun oldum..

Hoşgeldin. Ben de yeniyim burda. Güzelce borçları bitirip artıya geçelim inşallah

yedirenk79 hayırlı olsun

Hosgeldin bende yeniyim ortak yaniniz benimde 6 yasinda ikizlerim var...ne kadar zor oldugun cok iyi bilirimama bi o kadarda guzel duygudur...

Merhaba ben bu hafta cok harcama yaptim. O yuzden yazmayayim. Bu haftaki menum pzt. Bamya ve pilav, sali taze fasulye makarna, crsmb patatesli borek ve kahvaltılık, persembe pirasa cuma et kavurma corba pilav. Yanina tursu, yogurt salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…