Hayat o kadar pahali ki arkadasim eslerin ikisi de calissa biri de calissa gecim zor..ama hakikaten israf etmemek degerlendirmek ve kumbara yapmak birikimin en onemli kurallari..kumbaraya attiginiz bozukluklari kucuk miktar kagit paralari asla azimsamayin..sabrettiginizde cok guzel miktarlar birikiyor.Faturalar iktisatli gelirse iyi oluyor.ben bulundugum yerde bu ay 310 elektrik odedim cunku herkes kacak kullaniyor..benim esim kumbarayi sacma bulurdu.2 ay once hergun en az 1 lira ve bozukluklar atilacak bu kumbaraya dedim.dun dayanamadi saydi tam 180 lira birikmis..iyi birikmis gercekten diyor.kimse sana 180 lira vermez bak sen kendini kasmadan biriktirdin dedim.Ufak ufak kendinizi slklntlya sokmadan baslayin gerisi gelecektir..Keşke bende biriktirebilsemevimiz kira maddi açıdan sikintidayiz bebeğim dort aylik bende keşke para kazanabilsem birikim de yapabilsem ama nasıl?
Bim in bebek bezini kullanıp memnun olanlar var , fiyatı da uygun
Ben doğal özbakım üzerine tavsiyede bulunmak istiyorum ..
Altını ben her seferinde lavaboda yıkıyıp güzelce kuruluyordum , pişik olmuyordu ..
Pişik olursa da hakiki zeytinyağ tavsiye ederim
Öksürüğü olduğunda sırtına ve göğsüne hakiki zeytinyağ sürün
Burnu tıkanırsa banyoda biraz fazla bekletin , burnunu yıkardan aşağı sıkın , bu işlemi banyonun başında , ortasında , sonunda yapın , yumuşayıp çok güzel çıkıyor ..
Eve kimyasal temizleyici sokmayın
Tüm temizliği sirke karbonat limon tuzuyla yapın
Doğal temizlik en iyisi
Alerjik rahatsızlıklar da olmaz
Ebebek mağazalarına bakabilirsiniz ..
Lcw mağazası uygun
Onun dışında şimdi hemen hemen her markanın bebek-çocuk bölümü de var
Fikrim Yok sadece tebrik etmek istedim :) hayırlısıyla kavuşursun inşallah
yedirenk79 canım tebrik ederim
Allah bi an önce yavruna kavuşmayı nasip etsin
çok mutlu oldum senin adına
Merhabalar herkese..Bir suredir yazdiklarinizi takip ediyorum butun sayfalari okuyup bitirip araniza katilmak istedim..Gercekten cok sey ogrendim sizlerden cook tesekkurler..Paylastiginiz bilgiler cook faydali..Kendimi tanitayim 7 yillik evliyim 3.5 yasinda ikiz kizlarim var..Simdilik doguda kucuk bir ilcedeyiz..Herkes gibi bizim de borclarimiz var..bir yandan kapatmaya bir yandan birikim yapmaya calisiyoruz..Uye olup olmama konusunda kararsiz kaldim ama o kadar samimi bir ortam var ki dayanamadim..Sizleri ta idigima cok memnun oldum..
yedirenk79 hayırlı olsun canım
umarım kısa sürede kavuşursunuz bebeğinize
kıyafet konusunda çok abartma çok çabuk büyüyorlar
eviniz küçüktü yanlış hatırlamıyorsam onun için sanırım oda yapmazsın
eyer oda yapacak yerin yoksa park yatak al derim
2-3 yaşına kadar rahat bir şekilde kullanılıyor mobilyaya göre daha
bez içinde bir çok çeşit var, ama bebek ilk hangisine alışırsa o nu kullana bilirsin
bende 1 yaşına kadar çocuklarımın altını alırken ıslak mendil kullanmadım zorunlu haller dışında
ya yıkadım yada bildiğin pamuğu ılık suyla ıslatıp sildim
ya aslında daha bir ton şey yaza bilirim ama asıl olan ona olan sevgin olacak gerisi zaten geliyor
Günaydın kızlarrr
Hoşgeldin H Hayat Kaynagim Kizlarim ben de senin gibi sayfaları okuduktan sonra üye olmaya karar verip gelmiştim
yedirenk79 hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğinize sağlıkla kavuşun
ben prima bez kullandım internetten almaya çalışıyorum güzel fırsatlar oluyor
kıyafet çok alma inan kısa sürede yenisini alman gerekiyor
Mama için bir şey diyemeyeceğim ben kullanmadım ama mama fiyatları her geçen gün artıyor Allah yardım etsin
Keşke bende biriktirebilsemevimiz kira maddi açıdan sikintidayiz bebeğim dort aylik bende keşke para kazanabilsem birikim de yapabilsem ama nasıl?
Hosbuldum..Insallah siz de en yakin zamanda yavrunuza kavusursunuz..aramıza hoş geldin, ben de çok eski değilim gerçekten çok şeyler kattı bu topik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?