Küçük Düşün Büyük Olsun!

bugun 0 harcama çok sukur
erken cıktım işten
gelınce hemen yattım bıraz ağrım vardı

su mart ayı baslasa da borclarımızı gorsek
toplamda 3500-3700 kk borcu olur dıye tahmın edıyorum
bunların ıcınde market,benzın,faturalar var

yedirenk79 hayırlı olsun canım
umarım kısa sürede kavuşursunuz bebeğinize
kıyafet konusunda çok abartma çok çabuk büyüyorlar
eviniz küçüktü yanlış hatırlamıyorsam onun için sanırım oda yapmazsın
eyer oda yapacak yerin yoksa park yatak al derim
2-3 yaşına kadar rahat bir şekilde kullanılıyor mobilyaya göre daha
bez içinde bir çok çeşit var, ama bebek ilk hangisine alışırsa o nu kullana bilirsin
bende 1 yaşına kadar çocuklarımın altını alırken ıslak mendil kullanmadım zorunlu haller dışında
ya yıkadım yada bildiğin pamuğu ılık suyla ıslatıp sildim
ya aslında daha bir ton şey yaza bilirim ama asıl olan ona olan sevgin olacak gerisi zaten geliyor

Günaydın kızlarrr
Hoşgeldin H Hayat Kaynagim Kizlarim ben de senin gibi sayfaları okuduktan sonra üye olmaya karar verip gelmiştim

yedirenk79 hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğinize sağlıkla kavuşun
ben prima bez kullandım internetten almaya çalışıyorum güzel fırsatlar oluyor
kıyafet çok alma inan kısa sürede yenisini alman gerekiyor
Mama için bir şey diyemeyeceğim ben kullanmadım ama mama fiyatları her geçen gün artıyor Allah yardım etsin

H
Keşke bende biriktirebilsem evimiz kira maddi açıdan sikintidayiz bebeğim dort aylik bende keşke para kazanabilsem birikim de yapabilsem ama nasıl?
Hayat o kadar pahali ki arkadasim eslerin ikisi de calissa biri de calissa gecim zor..ama hakikaten israf etmemek degerlendirmek ve kumbara yapmak birikimin en onemli kurallari..kumbaraya attiginiz bozukluklari kucuk miktar kagit paralari asla azimsamayin..sabrettiginizde cok guzel miktarlar birikiyor.Faturalar iktisatli gelirse iyi oluyor.ben bulundugum yerde bu ay 310 elektrik odedim cunku herkes kacak kullaniyor..benim esim kumbarayi sacma bulurdu.2 ay once hergun en az 1 lira ve bozukluklar atilacak bu kumbaraya dedim.dun dayanamadi saydi tam 180 lira birikmis..iyi birikmis gercekten diyor.kimse sana 180 lira vermez bak sen kendini kasmadan biriktirdin dedim.Ufak ufak kendinizi slklntlya sokmadan baslayin gerisi gelecektir..

Günaydın H Hayat Kaynagim Kizlarim hosgeldin.Yazamiyorum ama okuyorum. Zulaya bu ay bisey atamadim.Evdekileri degerlendiriyorum.3 tane.lahana gelmisti onlari sarip dodurucuya aticam. Bu hafta esim aksam yemeklerinde yok, onun yemedigi yemekleri yapacam. Dun madimak,makarna bugun lahana yanina corba yaparim. Dodurucuda kabak var onudu tatli yaparim.

evet ya genelde zaten oradaki bebeklerin öksürük nefes burun sorunları oluyor maalesef. bakalım yıl sonunda kavuşmuş oluruz sanırım. o zaman bu dediklerini uygulayacağım.iyi fikir olsu benim için.

aramıza hoş geldin, ben de çok eski değilim gerçekten çok şeyler kattı bu topik.

şağol canım, kıyafet kardeşim saklıyor, bir de bir arkadaşım da ayırıyor bana. evimiz küçük değiştireceğiz. fakat yine de alacağımız ev çok büyük olmayacak ama ayrı odası olmak zorunda. evi değiştireceğiz. fakat hemen oda takımı almayabilirim. dediğin gibi belki park yatak kullanırım.

sağol canım inşallah, evet ya mama fiyatları oldukça fazlaymış. artık kampanyaları takip edeceğim :))

Keşke bende biriktirebilsem evimiz kira maddi açıdan sikintidayiz bebeğim dort aylik bende keşke para kazanabilsem birikim de yapabilsem ama nasıl?

unutmayın damlaya damlaya göl olur, ufak ufak bozukluk paralar bile biriktiğinde bir sürü para yapıyor. ben alışverişten hergün kalan bozuklukları biriktiriyorum. bu şekilde yapabilirsiniz. biriktikçe altın dolar hangisi cazip gelirse alırsınız bir de öyle artar birikir

kızlar yeni günaydın diyorum ancak okuyabildim. ay sonu iş yoğunluğu var. bu arada sizle ne mesajlaşırsak onun reklamı çıkıyor farkettinizmi. kıyafet konuşuyoruz kıyafet çıkıyor bebek eşyaları konuştuk onun reklamları çıktı çok süper yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…