- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.429
- 798
saçımı hep kendim boyarım , litrelik oksidan suyu aldım ,10-11 tl verdim , neva colorun tüp boyasını alıyorum , genelde kuaförler ondan kullanıyor , 3,75 fiyatı suyunu almazsan 3.25 tl :) kabım fırçam boya tutmaz havlum eldivenim de var ,, bir sağdan bir soldan işlem tamam :)
Benim saçımda boya yok ama uzun. İşe gelirken atkuyruğu, topuz, örgü vs. hallediyorum bir şekilde. Ama şirketi temsilen katıldığım toplantılar oluyor. Onlara mecburen fön çektiriyorum. Bakalım Mart ayında kaç toplantı denk gelecek.
Bugün evlat edinme için onayımizi aldik. siramiz belli oldu. yavas yavas bebis icin alinacak seyleri araştırmaya baslayacagim.bu konuda da tabiki ekonomik olmak gerek. bebek icin gerekli esyalar konusunda bilgi verirmisiniz. ve kampanya nereden alabilirim vs konularda
haddiii süpermiş ben evde boyadığımda normal karışımlı boya ile boyamıştım. yıllardır da boyamıyorum. saçım kısa aslında yapabilirim.
çok iyi geldi sağolasın :)Çok hoşuma gitti bi iki kez okudum sizlerde okuyun istedim.. okuyun sonra atın herşeyi Güneş çıksın
Olsun canım onemli olan onların sağlığı. Bizim de geçen ay su 75 geldi ama sifon su akıtıyodu. Tamir ettirdik bakalım kaç gelceksu faturası geldi 46 tl,geçen ay 90 dı tesisat bozuktu yapılınca nasıl düştü.doğalgaz 320 tl ufak bebek var malum hiç kapanmaz.elektrik henüz gelmedi.3 seneyi geçti saçımı boyamıyorum ilk kızıma hamileyken bıraktım sonra emziriyorrum dedim boyamadım.emzirirken oğluma hamile kaldım yine boyayamadım.şimdi yine emziriyorum ama çok sıkıldım ve beyazlarım var.yaza kadar zaten boyatamam da yazın annemlerin orda belki
Çocuk doğmadan önce şuurunu kaybederek, dünya kadar eşya almış sonra da kullanmadıklarını nereye koyacağını şaşırmış bir anne olarak gerekli olanlardan ziyade gerekli olmayanları sıralayayım sana,
- Mini bebek beşiği: Hani şu süslü ve küçük olanlardan. 2013'te 500 TL para bayılmıştık. 4 ay kullandı, sonrasında dönmeler başlayınca park yatağa geçtik.
- Yeni doğan ayakkabısı: Çok şirinler ve epey pahalılar. Ben birkaç tane almıştım. Sürekli ayağından düştükleri için bir süre sonra mücadele etmeyi bıraktım. Yürüme dönemine kadar ayakkabı alma.
- 0-3 Ay Yeni doğan Kıyafeti: Benim kız aldığım o 0-3 ay tulumları 1 ay giydi, sonra olmadı. Hiç giydiremediklerim oldu. En mantıklısı tulum yerine patiksiz altlardan kullanmak.
- Dönence: Fisher Price'nın dönencesini almıştım. 200 TL civarıydı. Bir kere bakmadığı gibi sonradan çekiştirmeye başladı. Ağır bir şey olduğu için kafasına düşer diye korktuk ve çıkardık.
- Kanguru: Chicco'nun kangurusunu almıştım. Bağlama sistemi epey karışıktı.Kucağımda bebek varken bağlayamadığım için kullanamadım.
- Oda takımı: Büyüyen beşik, dolap, şifonyerden oluşan bir takım aldık. Kız zaten 3 yaşına kadar bizimle uyudu. Sonra odasına geçireyim dedim. Mobilyalar stoperli, büyük, kendi başına kullanamıyor. Öyle olunca o takımı koyduk diğer odaya. Kıza yeniden mobilya aldım.
Kızlar yarın dıyete başlıycaz ya bişey sorucam size benim yüzey temizleyicim çok az kalmış ama almak ıstemıyorum evden nelerle yer silebilirim mutfağım korıdorum taş odalarım parke .
Harika karbonat im çok var. Kayinvaldemde bana sirke yapıp göndermişti o da 4 kilo falan var almama gerek kalmadivileda deterjani. Teşekkürler yorum yazanlaraVileda kovasına sirke + karbonat + varsa az limon tuzu
Ohh misss
Elektrik bize de 75 geldi o kadar dikkat ediyorum makina.çok calistırmamaya. Heralde zam gelmişBugünkü 50 tl lik benzin alışverişiyle ayı 532 tl ile kapattık
Elektrik gelmiş 70
evet canım onlar iyi olsun da varsın beyaz saçla gezelim.su faturanız düşer muhakkakOlsun canım onemli olan onların sağlığı. Bizim de geçen ay su 75 geldi ama sifon su akıtıyodu. Tamir ettirdik bakalım kaç gelcek
Elde bulasik deterjani koyuyorum arada. Banyoyada guzel oluyor.Kızlar yarın dıyete başlıycaz ya bişey sorucam size benim yüzey temizleyicim çok az kalmış ama almak ıstemıyorum evden nelerle yer silebilirim mutfağım korıdorum taş odalarım parke .
İyi akşamlar bayanlar.
Maaşım yattı. 300 tl kredi kartı (doktor vb masraflar dahil), 50 tl kent karta yükleme. 200 tl de zulaya attım. Toplam birikimim 1250 tl oldu. Bu benim için bir mucize demek gerçekten. Çalışıyor olsam bile öğrenci halimle biriktirebildiğim için çok mutluyum. Aslında kendimi kısıtlasam daha fazla para biriktirebilirim. Ama bir şeylerden eksik kalarak para biriktirmek istemiyorum. Kaç kere öğrenci olup bu yaşı yaşayabileceğim ki. Benim için kendimi geliştirmek ve anı biriktirmek çok önemli. Hem anı biriktiriyorum hem para biriktiriyorum daha ne olsun :)
Bugün ki harcamam. Sinemaya gittim + yemek yedim. Toplam 20 tl harcadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?