Küçük Düşün Büyük Olsun!

haddiii süpermiş ben evde boyadığımda normal karışımlı boya ile boyamıştım. yıllardır da boyamıyorum. saçım kısa aslında yapabilirim.

Benim saçımda boya yok ama uzun. İşe gelirken atkuyruğu, topuz, örgü vs. hallediyorum bir şekilde. Ama şirketi temsilen katıldığım toplantılar oluyor. Onlara mecburen fön çektiriyorum. Bakalım Mart ayında kaç toplantı denk gelecek.

evet ya o saç konusu beni deli ediyor. saçımda beyaz var eskisinden daha sık boyatmak zorunda kalıyorum. bir de ne düz ne dalgalı oyle karışık bişey şekil vermekte zorlanıyorum. keşke dümdüz saçım olsaydı.

Öyle deme canım, benim saçlarım çok düz, beyazlar okadar çok ki 20 gün geçmeden boyuyorum.Bende hep dalgalı veya kıvırcık saçlı olmak istedim kaç kere perma yaptırdım hatırlamıyorum.

öncelikle hayırlı olsun ,

inan o kadar hızlı büyüyor ki , heves edip aldığımız çoğu kıyafeti hiç giymeden küçük gelmeye başlıyor .

biraz mevsimlik almanız gerekir , bahara az kaldı , bol bol pijama takımları cıtcıtlı badi , dışarı çıkarken giydirebileğin

bir kaç takım kıyafet çorap , yelek , bir tane mont vs , sıcak tutan bir ayakkabı battaniye ( pazen şeklinde örtüler çok işe yarıyor ) banyo havlusu ..... lcw , h m , civil , e bebek , semt pazarı , dükkanları

esya olarak ta çok hızlı davranmayın , park yatak ve şifonyer işinizi görür , bende part yatak aldım gayet kullanışlı .

benim bebeğim premature bir bebek ve araç gereçlerde pek ekononik olamadık , doktorun önerileri dinledik ,

bez prima , ona alıştı onunla devam ettim indirim olunca bir kaç koli alıyorum ,

sleep bezi çok kullannan var , kızı surekli pişik olan arkadaş sleep ile çare buldu . fiyatları da iyi

altını su ve pamukla sildim ama ıslak mendil , yenidoğan uni baby , mustela aldım , acil durumlarda mecbur kullanıyoruz

şampuan uni baby , sebamed ,chicco , deterjan ilk dönem anway , uni baby sıvı , roxy toz , hacı şakir granür

ateş ölçer ( temassız ) , termometre , biberon temizleyici sıvı deterjan ve fırçası , tırnak makası , burun aspiratörü ve deniz suyu , gaz önleyici biberon tavsiye edebilirim , anne sütü çok almadı ve mama kullandık ama mamayı gelişimini takip eden doktor daha iyi bilecektir ,

ateş düşürücü , kabızlık için fitil ve diş jeli bulundurdum , dişleri çıkartık ama jeli açmadım bile :)

aklıma şimdilik bunlar geldi , kıyafette çok aşırıya gitme , bir kaç ay sonra olmamaya başlayacak .

haddiii süpermiş ben evde boyadığımda normal karışımlı boya ile boyamıştım. yıllardır da boyamıyorum. saçım kısa aslında yapabilirim.

beyaz olmasa hiç boyamıcam ama saçlar kısa hoş durmuyor , boya zamanı geldi beyazlar çıktı zaman bulamadım ufacık bir topuz ile dolaşıyorum işyerinde :) 1-1,5 ayda boyuyorum masrafı da çok yok :)

su faturası geldi 46 tl,geçen ay 90 dı tesisat bozuktu yapılınca nasıl düştü.doğalgaz 320 tl ufak bebek var malum hiç kapanmaz.elektrik henüz gelmedi.3 seneyi geçti saçımı boyamıyorum ilk kızıma hamileyken bıraktım sonra emziriyorrum dedim boyamadım.emzirirken oğluma hamile kaldım yine boyayamadım.şimdi yine emziriyorum ama çok sıkıldım ve beyazlarım var.yaza kadar zaten boyatamam da yazın annemlerin orda belki

Olsun canım onemli olan onların sağlığı. Bizim de geçen ay su 75 geldi ama sifon su akıtıyodu. Tamir ettirdik bakalım kaç gelcek

:) aynı hataları yapmış gibiyiz

Bizim de ilki süslü beşiklerdendi 2013 te 650 ye aldık dediğiniz gibi 3 ay yattı
2. Park yataktı , eşim bir kez kapatamayınca o sinirle savurduğu tekmeyle kırdı
3. İkeadan karyola aldık , yine bizimle yattığı için ona sığamaz oldu
4. Çilekten araba karyola aldık , çocuk 4 yaşına gelmeden 4 yatağı oldu , daha yeni yeni bu yatağında yatıyor

Anne yanı karyolaları oluyor
Şimdiki bilincim / tecrübem olsa bir marangoza 4 yaşa kadar sığacak büyüklükte ondan yaptırırdım
Sonra da evlenene kadar kullanabileceği oda yapardım

Olsun canım onemli olan onların sağlığı. Bizim de geçen ay su 75 geldi ama sifon su akıtıyodu. Tamir ettirdik bakalım kaç gelcek
evet canım onlar iyi olsun da varsın beyaz saçla gezelim.su faturanız düşer muhakkak
elektrik evet zamlı galiba bakalım kaç gelecek

Ben de 9 aylık bir kız bebek sahibi olarak şöyle söyleyebilirim ki.
Bazı bebekler çok kusup sürekli üst baş değiştirmek icap edebiliyor. Gene de küçük bebek için çok kıyafet almak gereksiz. Ben normal süssüz şeyler aldım hep. Çünkü hep kirleniyordu. Sadece 2 tane güzel tulumu vardı. Atlet şeklinde alttan çıtçıtlı sıfır kol olanları çok kullanıyorum. Onlar da hemen küçülüyor.
Ben yenidoğanken öyle saç bantları ayakkabılar almadım. Ayakkabılar sürekli ayağından, taçlar da kafasından düşüyor.
Battaniyeyi de abartmaya gerek yok. 2 tanesi rahatlıkla yetiyor. 2 müslin örtü bir havlu tamamdır. Ben ağız bezi de kullanmadım. e bebek te baby&me nin tek kullanımlık pamuk mendilleri vardı. onları kullandım hep.
Ateş ölçer braun koltuk altından ölçen den aldım. Çok memnun kaldım.
Ayrıca çocuğu oyuncak manyağı yapmaya da gerek yok diye düşünüyorum. Dönüp dolaşıp oynadığı ley benim kitaplarım

İyi akşamlar bayanlar.
Maaşım yattı. 300 tl kredi kartı (doktor vb masraflar dahil), 50 tl kent karta yükleme. 200 tl de zulaya attım. Toplam birikimim 1250 tl oldu. Bu benim için bir mucize demek gerçekten. Çalışıyor olsam bile öğrenci halimle biriktirebildiğim için çok mutluyum. Aslında kendimi kısıtlasam daha fazla para biriktirebilirim. Ama bir şeylerden eksik kalarak para biriktirmek istemiyorum. Kaç kere öğrenci olup bu yaşı yaşayabileceğim ki. Benim için kendimi geliştirmek ve anı biriktirmek çok önemli. Hem anı biriktiriyorum hem para biriktiriyorum daha ne olsun :)

Bugün ki harcamam. Sinemaya gittim + yemek yedim. Toplam 20 tl harcadım.

seni çok taktir ettim canım öğrencisin ve para biriktiriyorsun
ben öğrenciyken ne paralar yedim bilsen
tabi sadece kendim değil arkadaşlarla topluca yiyorduk

bu arada kilo verme işi nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…