Küçük Düşün Büyük Olsun!

Siradaki cimbizzz bana gelsinnn
uleynnn.
Cimbizlayinnn beniiggg

A101 e gelen erzak kablarini epeydir bekliyordum kaciramazdim yaw
Son pembe kapak 3unu kaptim (2.95)
1 paket dil peynir aldim
Kaşımi aldirdim geldim.
Arkime gitmedim annemin isi cikti baska sefere artik.

Kuafor seni ben saglam yolladim kizom nooldu sana didi.
Beni kirdilar tubaciim cok kirildim dedim.
Hatun kaşimi alirken korktu canim yanar bisi olur diye.

Kiz elini korkak alistirma costu kaşlarim dedim.
Markete 16.75krs verdim
10tl kaş
Ettimi 26.75krs
Disari cikmamak daha hayirli

selam kızlar..dün hastaydım işe gelemedim. hem regl hem üstüne üşütme derken evde dinlendim. bugün de sancım var hala.. haftalık yaptığım yemek planını da uygulayamadım hastayım diye eşim dışardan istedi. yapacak birşey yok hastalık olunca böyle şeyler normal.. bu akşam makarna yaparım kolay olur çünkü bu regl ağrısıyla fazla kalamam mutfaktan ama biraz iyi olsam yapacak çok işim var..
dün eşim de ödemeleri yaptı. kızkardeşime 3 tane tam altın aldık ona kaldı 3 tam altın borcu ( toplam 6 adet tam altın almıştık)
yaptığımız ödemeler:
  • kira 500 tl
  • yardım 250 tl
  • kredi kartı 500 tl
  • ev kredisi 930 tl
  • 3 adet tam altın 2850 tl ( tanesi 950 tl)
bunlar sabit ödemeler.
90 tl ye et almış eşim 1 kilo kıyma ve diğerleri kuşbaşı ve kemikli olmak üzere. dün akşam ayıramadım poşetlere bu akşam halletmem gerekecek. yemeklik olarak poşetler dondurucuya atarım. kıyma da yemeklık ayırırım bi kısmını da köfte yaparım.. ayyy çıkış saati gelse çok iyi olacak ağrılarım arttı..

akşam da marketten ihtiyaçları aldık 100 tl kadar tuttu. eşimle bana toplam 900 tl harçlık kaldı 1 nisana kadar. inşallah yeter. dondurucudan tüketmeye hatta dondurucudakileri bitirmeye çalışsam bu ay fazla masraf da yapmamış olurum..
kumbaramızı da beslemeye devam ediyoruz. elimize geçen bozukları atıyorum.. dün cebimden 30 tl attım hatta.. bakalım ne zaman dolacak..
bu arada ev aldık biliyorsunuz hatta foto eklemiştim mutfak dolaplarımın alt taraftakiler siyah üst taraftakiler beyaz yapacaklardı. biz apartmanın dolaplarını yapacak marangozla görüştük hepsini beyaz yapmak için anlaştık.. kulplarını da değiştirdik fark olarak da 380 tl istedi tamam dedik. çok şükür mutfak dolapları beyaz ve ferah olacak inşallah tam istediğim gibi..

Dolardaki zararımı gidermeye sadece 100 Tl / 2 tl kaldı.
Dün akşam annem çantasındaki bozuklukları kumbarama bağışladı
Bugün üstünü tamamlayıp 10 euro daha aldım. 60 euro oldu

Abıvvvvv öyle mi olmuş yaaa
Kullandığım tek rujum oluyor kendisi ve dibine kadar bitmişti. Zaten çöpe gitti hemen

senin yine tek rujun varmış, bende kaç tane ben daha kötüymüşüm beeee :) yıllardır duran far kalem iyice ayıklamam lazım.

Dolardaki zararımı gidermeye sadece 100 Tl / 2 tl kaldı.
Dün akşam annem çantasındaki bozuklukları kumbarama bağışladı
Bugün üstünü tamamlayıp 10 euro daha aldım. 60 euro oldu

hadi gözümüz aydın benim de zararım biraz toparlandı ama hala da var, 3,71 i gördü bugün dolar. engelleyemiyorlar sanırım. birkaç gündür öyle devam ediyor. hiç sebep yokken artıyor.

Benimde makyaj malz azdir
Rujum 2 tane biri stick biri likit
Aslinda 2 renk daha istiyorum mat gorunumlu ama renk begenemiyorum.

Bbkrem kullaniyorum 1 tane var
1 alligim var
1pudram var.
Far falanda kullanmiyorum
Rimelim kurumus atilmalik oldu (rimel onerisi olan varmi ayrica dolgun gosteren?)

Hepsi gratis indirimleri.

Ojelerim vardir fazla ama onlarda artik kac senelikler..

Makyaj malz olarak ruj ve rimel alsam yeter bana
Yazin deodorant ve roller kullaniyorum
Vucut spreyim ve kremimde gecen yazdan var bu yazda yeter bana.

Kozmetige cok para bayamam sanirim ya iyiki aman aman makyaj yapip sevmiyorum uuu cok pahalilar
Indirim takip etmek gerekiyor surekli.

Gunes kremide almam gerek mecburi cildim icin kullaniyorum 100tl yaw.

ben de harcamamı yazayım. 7,5 tl süt aldım. 3,5 tl de roka soğan aldım salata yapacak malzemem kalmamıştı. dolap tam takır kuru bakır bugün de eşimin teyzesine yemeğe gideceğiz. yarın da eşimin babası yine bizde yapacak yemeği. c.tesi pazara giderim o harcamam olur bir de eksiklerim var marketten onları almam lazım.

kesimlikle çok pahalılar. ben de pek yapamam da işte aldım hep nedense sabah kalkınca hiç vaktim olmuyor makyaj yapmaya.

senin yine tek rujun varmış, bende kaç tane ben daha kötüymüşüm beeee :) yıllardır duran far kalem iyice ayıklamam lazım.
Aslında bir kaç tane başka renkler de var ama bu rujumu kullanıyorum sürekli
yedirenk79 ne durumda zararın. Biraz kapandı mı. Arttıkça sen geldin aklıma

Sevdiklerinizle saglikli mutlu yillar diliyorum..

İyi akşamlar kızlar. Günün harcaması 3 tl yol parası + 10 tl yemek parası olmak üzere toplam 13 tl.

Makyaj malzemeleri konuşulmuş. Ben kendimi tutamıyorum bu konuda. Ama kesinlikle tutmam gerekiyor zira aldı başını gitti ürünler. Geçen gün temizlik yaptım. Uzun zamandır kullanmadıklarımı, ya da özellikle rimellerde çok uzun süre açık olanları ( aslında dibinde azıcık kalmıştı ama neyse) attım temizledim. Ben alıp alıp kullanmıyordum. Sürekli makyaj yapmam. Ama son 1 haftadır düzenli olarak yapmaya çalışıyorum. Böylelikle ürünleri bitireceğim. Birisi bitmeden yenisi kesinlikle alınmayacak. En az 1 sene idare eder bu ürünler beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…