- 27 Şubat 2017
- 27
- 69
- 3
- 39
Ekmek yediğin an o iş bitiyor canım. Karatay da kuruyemiş miktarından veya yumurta sayısından kısarsan da öğlen acıkıyorsun. Ben tam yapabikdipşm günlerde hiç sorun yaşamıyorum ama sabah vakit bulamayıp yapmadığımda bütün gün habire birşeyler yiyorum.elecda karatyda ekmek yasak ama ben biraz ekmek tuketiyorum kahvaltida birde bana peynir zeytin tuzlu geliyor yumurtada aksamdan haslamadigim icin sabah haslamak sknti oluyor yumurta yesem ekmek yemem cunku o baya tok tutuyor. Kv.ler bizdelerdi biraz duzenim sasti. Ama artik aksamdan hazirlicam kahvaltimi oyle ise getircem. Boylelikle ogle yemegini ya hic yemem yada yogurtla bademle geciktiririm. Gerci verecegim kilo cok az kaldi. 3 kilo insallah onu da verir kurtulurum fit olmak istiyorum
Ben 1 senedir karataycıyım, epey yol aldım ama yine de ara ara sürdürülebilirlik sıkıntısı yaşıyorum. Biz de yemekhane var, o yüzden tasarrufum olmuyor.aaa sen de mi karataycısın. valla benim yemek param cebime kalıyor. sadece haftalık 10 liralık çiğ kuruyemiş alıyorum. gerisiniz birikime katıyorum.
Ben de ekmek yemeği sevmiyorum, eşim de alıştı yemiyor artık. Ama bir kırım tatarı olarak börek çöreğe dayanamıyorum. O yüzden evde pişirmiyoruz. Ama eve getiren olursa yememe ihtimalim yokkesinlikle bu şekilde beslendiğimde mide rahatsızlığım geçiyor. tek ilacım bu. ayrıca glütenden dolayı egzama var bende. bu şekilde beslenince azalıyor. hatta aylarca ekmek yemessem hiç kalmıyor ama onu pek beceremiyorum. yani ekmekten çok poğaça açma seviyorum. ekmek zaten bizim eve ayda yılda bir giren bişey.
Bugun sıfır harcama
Makyaj malzemesi rimel kalem bittikçe alırım
Ruj cok var far da öyle zmnında almışım baya oje de aynı
Fondöten alıyorum yılda 2kez fln
Her gün makyaj yaparım ben
İlla gözüme eyeliner rimel olur yani
Canımmmm nasılsınBende makyaj yapmaya alıştırıcam kendimi
Normalde kalem rimel kullanırım.
şimdi gördüm nickini ve canım feci limonlu tarçınlı kek çekti
canım gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bekleyenlerin başınaİçime sokmak istiyorum sevgisinden. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimseyi mahrum etmesin. Güzel, dosdoğru yetiştirebilmek nasip etsin bizlere de onun emaneti bizim gözbebeğimiz
Oğlumuza bugün yüz TL daha geldi onu da kumbarasina attık.
Şu an benden zengin maşallahbenim kumbaram ağlıyor adeta.
Olsun. Huzur ve sağlık en büyük zenginlik.
Tarifi mümkün olmayan duygular biriktiriyorum ben şu ara.
Bin şükür,çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?