Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun sıfır harcama
Makyaj malzemesi rimel kalem bittikçe alırım
Ruj cok var far da öyle zmnında almışım baya oje de aynı
Fondöten alıyorum yılda 2kez fln
Her gün makyaj yaparım ben
İlla gözüme eyeliner rimel olur yani

Ekmek yediğin an o iş bitiyor canım. Karatay da kuruyemiş miktarından veya yumurta sayısından kısarsan da öğlen acıkıyorsun. Ben tam yapabikdipşm günlerde hiç sorun yaşamıyorum ama sabah vakit bulamayıp yapmadığımda bütün gün habire birşeyler yiyorum.

aaa sen de mi karataycısın. valla benim yemek param cebime kalıyor. sadece haftalık 10 liralık çiğ kuruyemiş alıyorum. gerisiniz birikime katıyorum.
Ben 1 senedir karataycıyım, epey yol aldım ama yine de ara ara sürdürülebilirlik sıkıntısı yaşıyorum. Biz de yemekhane var, o yüzden tasarrufum olmuyor.

Ben de ekmek yemeği sevmiyorum, eşim de alıştı yemiyor artık. Ama bir kırım tatarı olarak börek çöreğe dayanamıyorum. O yüzden evde pişirmiyoruz. Ama eve getiren olursa yememe ihtimalim yok

İyi akşamlar Herkese
Bu sabah arabamın bakım randevusu vardı, işten izin almıştım. Sabah arabayı bakıma götürdüm. Genel Müdür aradı, Holdinde önemli bir toplantı var, hemen bi taksiye atla gel dedi17 TL taksiye verdim. Takside telefonumu düşürmüşüm. Şirketin yeni verdiği I-phone-7 yiAllahtan taksici indan evladı çıktı da aradım getirdi telefonu

benden bu gün sıfır harcamaama yarın pazar var bayağı gider
bide kızın yıl sonu gösterisi için kıyafet ayarlanmış ona da 100 tl verilecek ayrıyetten ayakkabı alınacak
ayakkabı falan hafta sonu artık

bizde bu hafta ekmeği bayağı azalttık aslında kızlarım ve ben oldukça az yiyoruz ama eşim fazla yiyor
oda azaltsa iyi olacak

Tarihleri geciyor zaten kizlar makyaj malz az almak en iyisi
Iyi bir markayi indirimde yakalayinca gerekli olani almak lazim.
Ama cifter cifter degil.
Ben hala gecen seneki bb kremi bitiremedim tarihide gectimi acaba.
Guneskremimin tarihi gecmedi fakat 2. Yaza korumasi kaliteli olmuyormus kalani vucudumda kullanicam.

Süslü hatun seni

Günaydın kızlar
Ben makyaj yapayım her gün. Fondötenle kullanmam ama.
Veee makyaj çantamı dün işyerinde umutmuşum. Ama evde yedekleri olduğu için sıkıntı yok.

Dün nasıl yorulmuşsam 10da yattım gece parça parça uyandım hep.. sanki 1 yıldır uyuyormuşum gibi hissediyorum :) bugün de zor bi gün olacak herkese kolay gelsin şimdiden

Günaydın herkese
2 gündür gelemedim pek.
Benim diyet güzel gidiyor.
Bugün 150 lira kredi kartına yatırcam.
Belki bugün ya da haftasonu da kız için araba koltuğu ve baston puset bakmaya gideriz

Herkese Günaydın
Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Bol birikimli ve bereketli, hayırlı bir gün olması dileğiyle.

canım gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…