Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın hanımlar.. ben de dün sıfır harcamayla kapattım günü..akşam eve gelir gelmez bulaşık makinamı şu bimdeki makina temizleyicisiyle boş çalıştırıp temizlensin istedim. güzel bi makarna yaptım yanına turşu, salata, ayran.. sonra mutfağı topladım dolapta iki gün önceden poşetlenmeyi bekleyen etler vardı onları hallettim. kuşbaşı ve kemiklileri 7 tane poşet yaptım. kıymayı da 4 poşet ve 4 yemeklik köfte yaptım dondurucuya attım. ha bunları yaparken de bu akşam için dondurucudan taze fasulye yaptım.. bu akşamki yemeğim de hazır çok şükür.. yanına bulgur pilavı ayran turşu.. hedef bugünü de sıfır harcamayla geçirmek inşallah.

Maşallah

Bugün burda pazar var kiyafet kumaş pazarı.

Ama gitmiycem gidince mutlaka bişey alınıyor

İhtiyaç yok

Bugün buzluktan bişey yapmayı planlıyorum inşallah sıfır harcama belki ekmek alırım

Nevresim leri yikiycam başka da isim yok oh

Aslında bir kaç tane başka renkler de var ama bu rujumu kullanıyorum sürekli
yedirenk79 ne durumda zararın. Biraz kapandı mı. Arttıkça sen geldin aklıma

hehehheee benim de sen geldin aklıma benim zararım anaparadan çok az kaldı 250 civarı. kazandığım paradan da zararımı henüz kapatmadım. dolar aldığımda 3,81 di. fena batmışım 3,73 oldu şuan takiptesin değilmi

Bilemiyorum kanki. nasip diyelim. :)

Benim rimel 2-3 tane var kullanıp atıcam koyulaşmaya başlamışlar.
kalem var
diğerlerinide kullanıp bitiricem.
bitmeyenleri yıl sonu çöpte görürüm artık.

Ben 1 senedir karataycıyım, epey yol aldım ama yine de ara ara sürdürülebilirlik sıkıntısı yaşıyorum. Biz de yemekhane var, o yüzden tasarrufum olmuyor.

ben de sürekli yapmıyorum canım, yani düşünsene ömür boyu zor illa bozuyor insan. şuan bile tam yapmıyorum. 15 gün sonra sıkı diyete başlarım yaza fit gireyim

Günaydın kızlar
Ben makyaj yapayım her gün. Fondötenle kullanmam ama.
Veee makyaj çantamı dün işyerinde umutmuşum. Ama evde yedekleri olduğu için sıkıntı yok.

evet ya fondöten ben de çok kullanmam. cildi en çok mahfeden şey bence.

Bilemiyorum kanki. nasip diyelim. :)

Benim rimel 2-3 tane var kullanıp atıcam koyulaşmaya başlamışlar.
kalem var
diğerlerinide kullanıp bitiricem.
bitmeyenleri yıl sonu çöpte görürüm artık.

evin hayırlı olsun canım, ben de istiyorum foto banane banane , ben de evi değiştireceğim ya fikir olsun. tabi sakıncası yoksa :)

kızlar ben de dün harcama yapmadım. ama ben yapmasam da eşim illa harcayacak maalesef... bugün sabah eminönünden geçerken kahve aldım 5 tl o kadar. kalan bozukları da kumbaraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…