Küçük Düşün Büyük Olsun!

rimel olarak da ben biraz pahalı ama max factor ın alıyorum. kirpiklerim az ve kısa olduğu için iyi oluyor. burada bir iş hanında zümrüt diye yer var oradan alıyorum fiyatlar daha uygun oluyor..

Annemin faturasını ödedim 50 tl
Benim faturam gelmiş 95 tl, henüz ödemedim onu..
2 gün önce başka bi operatöre geçmek için başvurdum.. paketim 35 liralık her ay 95 ödüyorum.. yeni paket 45 lira bakalım onda neler olacak

Cnm cok gelmiş bnmki 35 geliyo her ay Nasıl asıyorsan kotayı artık:)))

yedirenk79
Tamam buraya atıyım.
Yalnız beklentiyi fazla yükseltmeyelim.
Benim ev sıradan sade bir ev.
Sen yaparsın eve ikea dokunuşları

takip etmiyor musun her ay dakikanı internetini, mesaj falan gelmesi lazım uyarı mesajı

Biz fakiriz kontörlüden faturalıya geçemedik.
Zalım hayat.

benim telefon vaturam bu ay yeni tarife 1000 dk 1000 sms 2 gb internet yetiyor bana 26 tl çeyrek alamadan arttı fiyat ya neyse ne kadar olursa olsun alacağım o çeyreği bu ay bende hep evde olanlardan pişirdim pazar günü markete gideceğim. Salatalık malzeme alırım yağ salça tavuk yeter. kuru baklagil ve buzluk yeter bu ayda bakalım. eksiye düşmeden bu ayı geçirebilcek miyiz.

benim hem dolarda hem de Euro da alış ortalamam 3,70 idi. altın da da 45,13 tl o sebeble şu anda zararda değilim ama bozdurmayı düşünmüyorum. o al sat işi bana göre değil.
Euroları seyahat için koyuyoruz.
doları ve altını da ne olur ne olmaz diye.

evet ya fondöten ben de çok kullanmam. cildi en çok mahfeden şey bence.
cildimde bir problem yok. o nedenle pek kullanmıyorum ben.

Ay ben bu kadınlar kulübü de nasıl yazacagimii halen anlayamıyorum çözemedin buraları daha :) güya sana cvp yazcaktim alıntının içine seninkinin devamına yazmisim guiding1
olsun canım alışırsın dün şişemi komşuya gösterdim beğendi oda biriktirecek:) Keçeden dolap süsleri yapıyorum ordan sattıklarımda atıyorum içine

Gidince mutlaka aliniyor ya
Kanka hafta sonumu indirim?
Banada haber verirmisin rimel bende isroyorum.
@Mi_a hayirli olsun cinims

kızlar bakın ne buldum bundan yaptırıcam çeyrekleri biriktiricem kuyumcuda yaptırırım zincire dimi

Eklentiler

• upload_2017-3-3_11-45-26.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 126
hayırlı cumalar herkese
taş kırma olmuştu gecen hafta bende
bır kısmı hala duruyormus bobregımde ona sinir oldum geldım dr.dan
o kadar operasyon gecırdım inşallah düşerde bende rahatlarım böbrekciğimde

dün 0 harcama
bugunde 6 tl eczaneye verdım
haftasonu harcamalı gecer dogum gunu kutlayacagız kv ve görümcemin

yarın sınav gorevım var akşama kadar calışcam yanı
olsun saglık olsun da calışalım
ek sınavlar guzel katkı oluyor butceye sevıyorum

bugun hemen evı sılıp supurmem lazım
banyo wc küçük balkon yıkanacak
tozlar alınacak
belkı bır saat kadar spora gıderım

bu arada istedıgım kıloya sadece 2 kılocuk kaldı
azmin zaferı

şimdi gördüm nickini ve canım feci limonlu tarçınlı kek çekti bugün yapayım bari
canımmmmm ah bılemedım bu nıckı bulunca hemen yazayım dedım ama hamıle arkadasları düşünmemişim demekkı ama yapıp yersen cok sevınırım benım yakınımda olsaydın yapar getırırdım sana

yaaa zelalke nasıl guzel anlatıyorsun her gun ınsanın kalkıp yemek yapası gelıyor

ben de senin gibi bu ay evdekileri yettirmeye çalışacam.. inşallah nisan 1 e kadar yeter harçlıklarımız..

valla canım ben yemek yapınca psikolojikmen çok rahat oluyorum.. iş yerinde akşam ne yapsam derdi kalmıyor. bi de düzen oluyor dışardan istemek ve ya dışardan yemek zorunda kalmadan hem sağlıklı hem tasarruflu olmuş oluyoruz.. ama bazen uygulamayınca çok düzensiz geçiyor o ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…