- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
sağol canım
seni görünce canım kek istedi
ınsallah canım sagolBeth18 şu taşlardan biran önce kurtulursun inşallah
ayy napsam degıstırsem mı ama bende cok sevıyorum
Kolay gelsin yaparken zor geliyor sonra tertemiz olunca bizden mutlusu olmuyorTemizliğe başladım ama ağır ağır yapıyorum. Kızım uyuyor bi de elektrikli süpürge çalıştıramıyorum.
Ütü yaptım.
Çamaşır yıkadım serdim.
Yatak odasını sildim süpürdüm şimdilik.
Daha bulaşık makinesi boşaltılacak. Mutfak salon ve diğer odalar silinip süpürülecek.
Banyo tuvalet temizlenecek
bende limonlu cevızlı tarcınlı sevıyorum ama cevızı unutmuşum ısım koyarken heyecandandeğiştirme kalsın
bende cevizli tarçınlı havuçlu kek seviyorum.
guzel olur canım eger hazır da almıım cokta ugrasmıım dıyorsan etımek tatlısı yap hem pratık hemde cok lezzetlıjoeyfun sağol canım hepimiz mutlu huzurlu olalım inş.
cumartesi kv yemek yapıyım sizde yeriz dedi.
ben tam yerleşemedim o yüzden tatlı vs yapıcak gücüm yok.
hazır alıcam.
Acaba çorba yapsam mı
içecek ayran yaparım.
turşu salata.
guzel olur canım eger hazır da almıım cokta ugrasmıım dıyorsan etımek tatlısı yap hem pratık hemde cok lezzetlı
bana bıraz usenıyorsun gıbı geldı ama bak üşenmemen ıcın sana tarıf buldumaslında tel kadayıflı muhallebi yapabilirdim.
ama tarifi yok.
en sevdıgım ev işini sorsaydın daha kolay olurdu benım ıcınen sevmediğiniz ev işi ne kızlar.. ben bulaşık makinasınında temizleri yerleştirmekten nefret ediyorum.. ( allahım nerden aklıma geliyosa bu sorular )
bana bıraz usenıyorsun gıbı geldı ama bak üşenmemen ıcın sana tarıf buldum
http://www.nefisyemektarifleri.com/muhallebili-kadayif/
aaaaaaa ne kadar ayıp hıc bır bırıkımcıye yakısır mı benı burdan kovarlar valla dıyemem ama sen yıne de benı dınlemeyıp buraya da yazmadan gıdıp alabılrısın baklavanıAmaaaan boşver git baklava al demeni bekliyordum
zamanla olur kankimBen salaş evleri seviyorum kankey
Öyle herşey nizami olursa ben rahat edemiyorum.
Tabi ev tadilat istiyor.
zamanla portmanto mutfak vs yaptırılcak.
evetRüya görür müsünüz ?
en sevmediğiniz ev işi ne kızlar.. ben bulaşık makinasınında temizleri yerleştirmekten nefret ediyorum.. ( allahım nerden aklıma geliyosa bu sorular )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?