Küçük Düşün Büyük Olsun!

Temizliğe başladım ama ağır ağır yapıyorum. Kızım uyuyor bi de elektrikli süpürge çalıştıramıyorum.

Ütü yaptım.
Çamaşır yıkadım serdim.
Yatak odasını sildim süpürdüm şimdilik.

Daha bulaşık makinesi boşaltılacak. Mutfak salon ve diğer odalar silinip süpürülecek.
Banyo tuvalet temizlenecek

Mia- yeni evinizde huzurla oturun inşallah
@Papatya mutfağın istediğin gibi olur umarım 17 yıl sonunda
Beth18 şu taşlardan biran önce kurtulursun inşallah
hayırlı cumalar kızlar
bizde de bir kısım ödemeler yapıldı
market alışverişi yapıldı
eşime iş için pantolon ayakkabı alınacak bu ay.birikime fazla atamadım ama çokta harcamadım.

Kolay gelsin yaparken zor geliyor sonra tertemiz olunca bizden mutlusu olmuyor

Ben de gardırop düzenliyorum kaç gündür ilgilenemedim dağılmış tek tek her rafı yapınca mola veriyorum doktor bana bi ilaç verdi acayip baş dönmesi sersemlik yapıyor

Yavaş yavaş yapalım boşver ben de bişey yapmiycaktim guya ama dağınık görünce dayanadım

hu hu hatunlar nerdesınız?
kumbaralarınızı mı sayıyorsunuz
iş yapmak ıstemeyen, üşengec, aylak aylak dolaşan bır dilim Beth18

joeyfun sağol canım hepimiz mutlu huzurlu olalım inş.

cumartesi kv yemek yapıyım sizde yeriz dedi.
ben tam yerleşemedim o yüzden tatlı vs yapıcak gücüm yok.
hazır alıcam.
Acaba çorba yapsam mı
içecek ayran yaparım.
turşu salata.

guzel olur canım eger hazır da almıım cokta ugrasmıım dıyorsan etımek tatlısı yap hem pratık hemde cok lezzetlı

en sevmediğiniz ev işi ne kızlar.. ben bulaşık makinasınında temizleri yerleştirmekten nefret ediyorum.. ( allahım nerden aklıma geliyosa bu sorular )

en sevmediğiniz ev işi ne kızlar.. ben bulaşık makinasınında temizleri yerleştirmekten nefret ediyorum.. ( allahım nerden aklıma geliyosa bu sorular )
en sevdıgım ev işini sorsaydın daha kolay olurdu benım ıcın
en sevmedıgımi buraya yazarsam sıgmaz hemde suanda evde benı bekleyen işler bıtmez o yuzden hıc yazmıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…