Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aklıma gelmedi değil
baklavanın parası eşimden çıkarsa sorun yok ta
ben ödersem olmaz

çorba yap canım fazladan olsun kısa sürer çok vaktini almaz.

en sevmediğiniz ev işi ne kızlar.. ben bulaşık makinasınında temizleri yerleştirmekten nefret ediyorum.. ( allahım nerden aklıma geliyosa bu sorular )

hiçbir ev işini sevmiyorum desem toz almayı hiç sevmiyorum hep de toz oluyor. off bıktım toz almaktan cam silmeyi de sevmiyorum. onu zaten kadın çağırıyorum ikicik camıma..

selam hanımlar
akşama yemeğe misafirim gelecek. dondurucuya attığım soslanmış tavukları pişirmenin tam zamanı. yine fazladan yaptığım ıspanaklı gül böreklerim var, onları da pişiririm. önden de bir çorba, yoğurtlu kereviz salatası ve yağlı yeşil biber turşusu, ayran. allah olmayanlara da versin der, oturur afiyetle yeriz.

Aklıma gelmedi değil
baklavanın parası eşimden çıkarsa sorun yok ta
ben ödersem olmaz

hahahahahhaaaa bizde de öyle baklava alır ondan çıkar parası. genelde tatlıyı hazır alırız. bazen evde fırında sütlaç falan yaparız. hem kolay ardanın mutfağındaki tarife bayıldık.

canım tavuklar marketten aldıgın tavuk mu? (taktım taktım ben bu olaya ) bırde tarıfını bızle paylaşır mısın?

canım tavuklar marketten aldıgın tavuk mu? (taktım taktım ben bu olaya ) bırde tarıfını bızle paylaşır mısın?
yakın zamanda bir arkadaş için paylaşmıştım canım. eski mesajlarıma dönersen bulabilirsin. çok eski değil. bunlar malesef köy tavuğu değiller. marketten incik diye almıştım.

Beth18 bu canım.

Yemek olarak ben de çorba yaptım bo dr bulgur pilavı yapcam . Dünden nohut kalmıştı zaten. Yeter ya şükür şu ana kadar sıfır harcamayimm

tr_lelli canım gratis,watsons ta indirim var. Kadınlar Günü indirimi başladı. Ayriyetten yanlış hatirlamiyorsam Migrosta da indirim başladı. Yüz temizleme jeli krem.vb ürünlerde.
Gratis ve watsonstan eminim bu arada

Ay ne güzel yemekler konuşulmuş.
Ben akşama bezelye yemeği mi yapsam diyorum. Bilemedim. Bezelye havuç patates karışık. Bezelye buzluktan.
Annem de buzluktan taze fasulye çıkarıp pişirmiş. Yoksa annemden mi alsam biraz yemeği.
Pirinç pilavı ve ayran olacak yanında.

Cok sagol cnm
Int katalogu incelim bi

Bende deli dumrul gibi ne pisirsem diye dusunuyorum suan.
Eriste yapim peynirli tereyagli
Yanina napcam yaw yemek seciyo benim tayfa.
Tavuk sotelerim belki.
Kafam durdu yeminle.

Bende deli dumrul gibi ne pisirsem diye dusunuyorum suan.
Eriste yapim peynirli tereyagli
Yanina napcam yaw yemek seciyo benim tayfa.
Tavuk sotelerim belki.
Kafam durdu yeminle.

Dün yedik biz peynirli tereyağlı erişte. Yanında köfte kızarttık. Ayran vardı

Ya çok tatlısın yapmış kadar oldun

benim yemek derdim bugün de yok, eşimin babası bizde o yapacakmış yemeği. ya yemek yapmayı eşim de o da çok sever. çok iyi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…