Aklıma gelmedi değilaaaaaaa ne kadar ayıp hıc bır bırıkımcıye yakısır mı benı burdan kovarlar valla dıyemem ama sen yıne de benı dınlemeyıp buraya da yazmadan gıdıp alabılrısın baklavanıkımsecık duymaz
@joeyfun sağol canım hepimiz mutlu huzurlu olalım inş.
cumartesi kv yemek yapıyım sizde yeriz dedi.
ben tam yerleşemedim o yüzden tatlı vs yapıcak gücüm yok.
hazır alıcam.
Acaba çorba yapsam mı
içecek ayran yaparım.
turşu salata.
en sevmediğiniz ev işi ne kızlar.. ben bulaşık makinasınında temizleri yerleştirmekten nefret ediyorum.. ( allahım nerden aklıma geliyosa bu sorular )
Aklıma gelmedi değil
baklavanın parası eşimden çıkarsa sorun yok ta
ben ödersem olmaz
canım tavuklar marketten aldıgın tavuk mu? (taktım taktım ben bu olayaselam hanımlar
akşama yemeğe misafirim gelecek. dondurucuya attığım soslanmış tavukları pişirmenin tam zamanı. yine fazladan yaptığım ıspanaklı gül böreklerim var, onları da pişiririm. önden de bir çorba, yoğurtlu kereviz salatası ve yağlı yeşil biber turşusu, ayran. allah olmayanlara da versin der, oturur afiyetle yeriz.
yakın zamanda bir arkadaş için paylaşmıştım canım. eski mesajlarıma dönersen bulabilirsin. çok eski değil. bunlar malesef köy tavuğu değiller. marketten incik diye almıştım.canım tavuklar marketten aldıgın tavuk mu? (taktım taktım ben bu olaya) bırde tarıfını bızle paylaşır mısın?
fırında soslu tavuk
sosu evde kendim hazırlıyorum. içinde tavuğun miktarına göre bir kaç kaşık susuz yerinden yoğurt, bir çorba kaşığı kadar z.yağı, bir kaç kaşık süt, bir kaç diş sarımsak, nane, karabiber,tatlı kırmızı biber,tuz, bir tepeleme kaşık salça. bunları bir güzel karıştırıyorum, tavukları içine atıyorum. iyice malzemeyi tavuğa yediriyorum (genel olarak tavuk incik kullanıyorum)
yemek malzemesini tercihen bir gece önceden, mümkün değilse en azından 6 saat önce hazırlıyorum ki, sosu bir güzel içine alsın. kişi başına birer sarı patatesi dörde, altıya bölüyorum, pişirmeden bir kaç saat önce onu da soslanmış tavuğa katıyorum.
sonra da 200 derece fırında üzerini hamurla veya al. folyo değmeyecek şekilde kapayıp, iki saat kadar pişiriyorum. çıkarmadan önce de arzuya göre rendelenmiş kaşar sepiyorum. kaşar hafif kızarınca servise hazır oluyor. gerçekten çok lezzetli ve pratik, besleyici, gösterişli ve kırmızı ete göre ekonomik bir yemek oluyor.
misafir içinse yanında genelde ezo gelin çorba veya domates çorbası yapıyorum, bir de pirinç veya bulgur pilavı. kendimize olursa zaten karbonhidratı da var diye, pilav yapmıyorum.
daha önceden yapmadıysan istersen dene canım
Ütü ve katlanan camasirlari dolaba yerleştirmeken sevmediğiniz ev işi ne kızlar.. ben bulaşık makinasınında temizleri yerleştirmekten nefret ediyorum.. ( allahım nerden aklıma geliyosa bu sorular )
Cok sagol cnmtr_lelli canım gratis,watsons ta indirim var. Kadınlar Günü indirimi başladı. Ayriyetten yanlış hatirlamiyorsam Migrosta da indirim başladı. Yüz temizleme jeli krem.vb ürünlerde.
Gratis ve watsonstan eminim bu arada
Bende deli dumrul gibi ne pisirsem diye dusunuyorum suan.
Eriste yapim peynirli tereyagli
Yanina napcam yaw yemek seciyo benim tayfa.
Tavuk sotelerim belki.
Kafam durdu yeminle.
Ütü ve katlanan camasirlari dolaba yerleştirmek
Ya çok tatlısın yapmış kadar olduncanımmmmm ah bılemedım bu nıckı bulunca hemen yazayım dedım ama hamıle arkadasları düşünmemişim demekkıama yapıp yersen cok sevınırım benım yakınımda olsaydın yapar getırırdım sana
yaaa zelalke nasıl guzel anlatıyorsun her gun ınsanın kalkıp yemek yapası gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?