yemek yapmayı seven erkekler candırbenim yemek derdim bugün de yok,eşimin babası bizde o yapacakmış yemeği. ya yemek yapmayı eşim de o da çok sever. çok iyi oluyor..
Evet benim de siyahlar icin deterjanım azalmış. İhtiyaç olunca alicaz tabi yapcak bişey yok . Benim de portakal marul falan yesilli almam lazım yeşillikleri hemen btiyoEkmek mayaladim ben yine yarin halama goturucem gorunce istediler
Birazda hamur ayirdim gozleme ve kete yapicimm.
Unumda bitti iyimi 5kg almam lazim
Toz sekerimde kalmamis
Kesme sekerinde son paketi.
Meyvede son demlerinde.
Yahuu ne cabuk bitiyo bunlar
Liste yapmam lazim sanirim pazartesi alisveris yapicimm yani annemle ben tek tasiyamam.
Gıda ve ihtiyac diyete dahil degil.
Ya evde net Yok habire ek paket alıyorumCnm cok gelmiş bnmki 35 geliyo her ay Nasıl asıyorsan kotayı
Takip ediyorum Ama net yetmiyortakip etmiyor musun her ay dakikanı internetini, mesaj falan gelmesi lazım uyarı mesajı
Bende kredi çekerken yaptımBiz fakiriz kontörlüden faturalıya geçemedik.
Zalım hayat.
Benimde makyaj malz azdir
Rujum 2 tane biri stick biri likit
Aslinda 2 renk daha istiyorum mat gorunumlu ama renk begenemiyorum.
Bbkrem kullaniyorum 1 tane var
1 alligim var
1pudram var.
Far falanda kullanmiyorum
Rimelim kurumus atilmalik oldu (rimel onerisi olan varmi ayrica dolgun gosteren?)
Hepsi gratis indirimleri.
Ojelerim vardir fazla ama onlarda artik kac senelikler..
Makyaj malz olarak ruj ve rimel alsam yeter bana
Yazin deodorant ve roller kullaniyorum
Vucut spreyim ve kremimde gecen yazdan var bu yazda yeter bana.
Kozmetige cok para bayamam sanirim ya iyiki aman aman makyaj yapip sevmiyorum uuu cok pahalilar
Indirim takip etmek gerekiyor surekli.
Gunes kremide almam gerek mecburi cildim icin kullaniyorum 100tl yaw.
hepsi :))en sevmediğiniz ev işi ne kızlar.. ben bulaşık makinasınında temizleri yerleştirmekten nefret ediyorum.. ( allahım nerden aklıma geliyosa bu sorular )
Direk maaş soranlara alıştım artıkAaaaa o iş öyledirk a h v e
Herkesin üstüne vazifedir nasıl geçineceği insanların. Hiç şaşırmadım
Elimin tarafı ne zaman bir araya gelsek benim ne kazandığımı sorar. Çünkü internette filan tam olarak yazmaz.
Başkalarının ne kazandığı öğrenmek için bazı insanlar meraktan çatlıyor resmen
Selam kızlar
Sık sık okuyorum sizi her zaman yazamasam da.
yedirenk79 çok mutlu oldum sağlıkla mutlulukla büyütün yavrunuzu
Ev alanlar,altın, dolar, euro alanlar hayırlı olsun
Bende her ay aylık birikime maaşımın dörtte birini ayırabilmeye başladım.
500 falan denk geliyor, çok mutlu oluyorum biriktikçe.
Aralık ve ocakta birer çeyrek alabildim, şubatta yarım aldım. Martta da yarım alabilirim inş hesabım tutarsa.
Aslında daha çok ayırmayı isterim de 500 kredi var her ay Son 4 ayı kaldı.
Temmuzdan itibaren aylık birikim hedefim 1000 yani bir tam altın her ay.
Bugün öğlen çıktım işten
Çarşıda gezdim arkadaşım kahve ısmarladı
Sonra kiracı aradı kirayı yatırdım dedi sözleşmeyi de uzatalım dedi.. fiyatı da biz söylemeden aklımızdakinden çok zam yaptı.. inşallah aramız bozulmaz biz onlardan memnunuz onlar bizden..
arkadaşım verdiğim borcu da bugün geri ödedi.. bu hafta içi de kredi çekicem araba için artık vakti geldi.. hesaplar 3 aşağı 5 yukarı tutacak çok şükür..
az önce bankayı aradım 11 binlik kredi kartımı tamamen kapattırdım.. ikna etmek için baya seçenek sundular ama artık nakite geçmek istiyorum.. zaten elimde bi adet patlamış kredi kartı var..
sonra arkadaşa yemek ısmarladım eve döndüm..
bu hafta içi de işten erken çıkıp kullanmadığım banka hesaplarını kapatacam cüzdanım kart doldu..
bugün karşı komşu anneme oturmaya gelmiş o arada beni torununa uygun gördüğünü istemeye geleceğini söylemiş.. torunu bi fabrikada çalışıyormuş benim maaşımla evi ödermişim onunkiyle geçinir gidermişiz.. hep annemin yumşak yüzünden kaynaklanıyor.. benim maaşımın hesabını yapmak haddine mi ya çok kızdım..
neyse çok konuştum ben bi kahve yapayım kendime
Abovvvvv ne insanlar var ya... acaba millete ne kaç lira kazandığın, evi nerden aldığın... hı hı de geç....Direk maaş soranlara alıştım artık
Şükür kazanıyorum yetiyo diyorum ne kadar diye ısrarla soruyo
Ama bu kadın evi bulunduğum şehirden aldığımı sanmış orda otururlar kız onu öder oğlanınkiyle geçinilir fln demiş.. yahu niyetini bu kadar belli etmesene dimi ama..
senin maaşın yüksek ya millet çatlıyordur.. hatta ben onun yerinde olsam şöyle yaparım fln diye hesap yapıyorlardır :) madem o maaşa o kadar özeniyorsan sende çalış yap dimi.. bu arada senin oğlan çok yakışıklı olacak ben sana diyim :) şimdiden yüzü gözü pek güzel maşallah Allah nazardan saklasın
Tam aksine hiç bahsetmiyorum ben....göze filan geliriz korkarım ben.M maviduvar1 keşke gecen bi iş yaptım 60 bin yattı ne yapsam bilemedim fln diyebilsen :) yüz ifadelerini görmek isterdim.. ama borç fln isterler kesin :)
selam hanımlar
akşama yemeğe misafirim gelecek. dondurucuya attığım soslanmış tavukları pişirmenin tam zamanı. yine fazladan yaptığım ıspanaklı gül böreklerim var, onları da pişiririm. önden de bir çorba, yoğurtlu kereviz salatası ve yağlı yeşil biber turşusu, ayran. allah olmayanlara da versin der, oturur afiyetle yeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?