Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ekmek mayaladim ben yine yarin halama goturucem gorunce istediler

Birazda hamur ayirdim gozleme ve kete yapicimm.
Unumda bitti iyimi 5kg almam lazim
Toz sekerimde kalmamis
Kesme sekerinde son paketi.
Meyvede son demlerinde.
Yahuu ne cabuk bitiyo bunlar
Liste yapmam lazim sanirim pazartesi alisveris yapicimm yani annemle ben tek tasiyamam.
Gıda ve ihtiyac diyete dahil degil.

Evet benim de siyahlar icin deterjanım azalmış. İhtiyaç olunca alicaz tabi yapcak bişey yok . Benim de portakal marul falan yesilli almam lazım yeşillikleri hemen btiyo

20 dk sonra çıkıyorum işten. taze fasulyenin yanına bulgur yaparım. yanına salata ayran turşu.. işim çok çabuk bitecek inşallah.. akşam bir şeylerle oyalanmak istiyorum arada kitap okuyorum ama sanırım bebek battaniyesi öreceğim. nette görmüştüm motifli yapılıyor renkli renkli çok beğendim bebek yok daha ama oyalanmak adına sanırım yapacağım.. yarın ip ve tığ mı alsam ne :)

Kızlar bimin toz olan bulasik mak deterjani ni kullanan var mı ? Ben tuzunu ve parlatıcısini kullanıyorum ve onlardan cok memnunum ama deterjanina hic cesaret edemedim . Ama bimde sürekli çok satıldığı için taze oluyomus güzel yikiyo diye duydum
normalde finish tablet kullanıyorum ama o bitti indirimde fairy vardı ondan almıştım şimdi ona geçtim finish daha iyi gibiydi sanki fairy yağlı çıkarıyor bazılarını sinir oldum

Selam kızlar
Sık sık okuyorum sizi her zaman yazamasam da.
yedirenk79 çok mutlu oldum sağlıkla mutlulukla büyütün yavrunuzu
Ev alanlar,altın, dolar, euro alanlar hayırlı olsun

Bende her ay aylık birikime maaşımın dörtte birini ayırabilmeye başladım.
500 falan denk geliyor, çok mutlu oluyorum biriktikçe.
Aralık ve ocakta birer çeyrek alabildim, şubatta yarım aldım. Martta da yarım alabilirim inş hesabım tutarsa.
Aslında daha çok ayırmayı isterim de 500 kredi var her ay Son 4 ayı kaldı.
Temmuzdan itibaren aylık birikim hedefim 1000 yani bir tam altın her ay.

Cnm cok gelmiş bnmki 35 geliyo her ay Nasıl asıyorsan kotayı
Ya evde net Yok habire ek paket alıyorum
takip etmiyor musun her ay dakikanı internetini, mesaj falan gelmesi lazım uyarı mesajı
Takip ediyorum Ama net yetmiyor
Biz fakiriz kontörlüden faturalıya geçemedik.
Zalım hayat.
Bende kredi çekerken yaptım
2 otomatik ödeme talimatı ver dediler benim faturam Yok ki dedim
Sen fatura ödemiyo musun dediler
Yooo babam ödüyor dedim
Telefon faturan bile Yok mu dediler
Kontörlü dedim Ama utandım o an :) sonra mecbur faturalıya geçirdim bide evin elektriğini üstlendim 2 tane talimat verdim :)

Roll on lar göğüs kanserine davetiyeci

Onun yerine karbonat kullanmanızı tavsiye ederim
Hem doğal hem ekonomik

Bugün öğlen çıktım işten
Çarşıda gezdim arkadaşım kahve ısmarladı
Sonra kiracı aradı kirayı yatırdım dedi sözleşmeyi de uzatalım dedi.. fiyatı da biz söylemeden aklımızdakinden çok zam yaptı.. inşallah aramız bozulmaz biz onlardan memnunuz onlar bizden..
arkadaşım verdiğim borcu da bugün geri ödedi.. bu hafta içi de kredi çekicem araba için artık vakti geldi.. hesaplar 3 aşağı 5 yukarı tutacak çok şükür..
az önce bankayı aradım 11 binlik kredi kartımı tamamen kapattırdım.. ikna etmek için baya seçenek sundular ama artık nakite geçmek istiyorum.. zaten elimde bi adet patlamış kredi kartı var..
sonra arkadaşa yemek ısmarladım eve döndüm..
bu hafta içi de işten erken çıkıp kullanmadığım banka hesaplarını kapatacam cüzdanım kart doldu..
bugün karşı komşu anneme oturmaya gelmiş o arada beni torununa uygun gördüğünü istemeye geleceğini söylemiş.. torunu bi fabrikada çalışıyormuş benim maaşımla evi ödermişim onunkiyle geçinir gidermişiz.. hep annemin yumşak yüzünden kaynaklanıyor.. benim maaşımın hesabını yapmak haddine mi ya çok kızdım..
neyse çok konuştum ben bi kahve yapayım kendime

Yemekler yendi mi kızlar napiyosunuz ..
Ben eşimi bekliyorum işten çıkınca ek işlere gidiyo bazen hala gelmedi

Biz perde baktık. Birşey beğenmedim. Yarın da bakacağız.
Kumbarama 4.5 tl attım. Geçen ay birikeni henüz bütünlettiremedim
Kızlar eve eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. Salona gidiyordum ama çok vaktimi alıyor. Yıllarca da oraya para vermek istemiyorum.
Janita sanırım sen salonda çalışıyordun. Alayım mı sence. Voit EC 370 model nasıl sence.

Aaaaa o iş öyledir k a h v e
Herkesin üstüne vazifedir nasıl geçineceği insanların. Hiç şaşırmadım
Elimin tarafı ne zaman bir araya gelsek benim ne kazandığımı sorar. Çünkü internette filan tam olarak yazmaz.
Başkalarının ne kazandığı öğrenmek için bazı insanlar meraktan çatlıyor resmen

Direk maaş soranlara alıştım artık
Şükür kazanıyorum yetiyo diyorum ne kadar diye ısrarla soruyo
Ama bu kadın evi bulunduğum şehirden aldığımı sanmış orda otururlar kız onu öder oğlanınkiyle geçinilir fln demiş.. yahu niyetini bu kadar belli etmesene dimi ama..
senin maaşın yüksek ya millet çatlıyordur.. hatta ben onun yerinde olsam şöyle yaparım fln diye hesap yapıyorlardır :) madem o maaşa o kadar özeniyorsan sende çalış yap dimi.. bu arada senin oğlan çok yakışıklı olacak ben sana diyim :) şimdiden yüzü gözü pek güzel maşallah Allah nazardan saklasın

İnşallah dilediğin gibi olur.

Aman ya niyetini de hemen belli etmiş

Abovvvvv ne insanlar var ya... acaba millete ne kaç lira kazandığın, evi nerden aldığın... hı hı de geç....

Evet yüksek ama tabiri caizse eşek gibi çalıştım bu konuma gelmek için. Yaşım da küçük ya mevkime göre. İnsanlar önce pek bir şaşırıyor. Sonra da para muhabbeti başlıyor.
Ama biz ectra işler de yaptığımız için ben yan odamdaki kişinin bile ne kazandığını bilmem ki dışarıdan biri hiç bilemez.
Ben de çok şükür kazanıyoruz diyip geçiştiriyorum ama bazıları kuruşu kuruluna öğrenmek istiyor. Ne yapacaksa....benim yerime hesap kitap tutacak herhalde...
Oyyyy benim kuzum benim gözüme de pek güzel pek yakışıklı görünür hep. Kuzguna yavrusu şahin görünür misali... çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
Amin inşallah

M maviduvar1 keşke gecen bi iş yaptım 60 bin yattı ne yapsam bilemedim fln diyebilsen :) yüz ifadelerini görmek isterdim.. ama borç fln isterler kesin :)

M maviduvar1 keşke gecen bi iş yaptım 60 bin yattı ne yapsam bilemedim fln diyebilsen :) yüz ifadelerini görmek isterdim.. ama borç fln isterler kesin :)
Tam aksine hiç bahsetmiyorum ben....göze filan geliriz korkarım ben.
Ama bir denesem mi acaba
Kesin borç isterler bence de....ama ben o konularda katıyım sanırım. Güvenmediğim kimseye borç vermiyorum.

Böreği pişirip mi koyuyorsunuz , pişirmeden mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…