- 24 Ağustos 2015
- 3.303
- 3.918
- 333
Bugün öğlen çıktım işten
Çarşıda gezdim arkadaşım kahve ısmarladı
Sonra kiracı aradı kirayı yatırdım dedi sözleşmeyi de uzatalım dedi.. fiyatı da biz söylemeden aklımızdakinden çok zam yaptı.. inşallah aramız bozulmaz biz onlardan memnunuz onlar bizden..
arkadaşım verdiğim borcu da bugün geri ödedi.. bu hafta içi de kredi çekicem araba için artık vakti geldi.. hesaplar 3 aşağı 5 yukarı tutacak çok şükür..
az önce bankayı aradım 11 binlik kredi kartımı tamamen kapattırdım.. ikna etmek için baya seçenek sundular ama artık nakite geçmek istiyorum.. zaten elimde bi adet patlamış kredi kartı var..
sonra arkadaşa yemek ısmarladım eve döndüm..
bu hafta içi de işten erken çıkıp kullanmadığım banka hesaplarını kapatacam cüzdanım kart doldu..
bugün karşı komşu anneme oturmaya gelmiş o arada beni torununa uygun gördüğünü istemeye geleceğini söylemiş.. torunu bi fabrikada çalışıyormuş benim maaşımla evi ödermişim onunkiyle geçinir gidermişiz.. hep annemin yumşak yüzünden kaynaklanıyor.. benim maaşımın hesabını yapmak haddine mi ya çok kızdım..
neyse çok konuştum ben bi kahve yapayım kendime
Dükkanı da ben kapatiim o zmn
Sabah gelen çayı yapsın
Çocuğu hiç görmedim bile.. şimdiden hesap kitap yapmışlar.. sanki ben orayı ilerde kocacım rahat etsin diye aldım.. anama babama aldım...Ay ne kadar iğreti
Şimdiden öyle diyen , bir sürü de akıl vermiştir adama.
Fabrikada hele de 3 vardiya çalışan biriyse , evde asla bir düzen olmuyor , çocuk olunca onun da kafası karışıyor baba ne zaman evde , ne zaman işte diye ..
Çayı koymsmışsın bende çayı koydum
Sabah ben gelmişim ama farkında değilim
Ben kaldığım yerden okuduğum için neredeyim bilemiyorum
Börekpatates salatası un kurabiyesi yaptım buyrun gelin
Çayı koymsmışsın bende çayı koydum
Ispanaklı börek istiyo canım yapayım mı seninkiler nasıl?
26 yaşındayımk a h v e bir erkek evini senin parana ihtiyac duymadan gecindirebilmeli. Allah gonlune gore versin. Kac yasindasin? Kadinlara yasi sorulmaz ama.
3 3gunlukdunya banada hep öyle oldu.. kredi çektim faizler düştü.. satmayacam diye altın aldım Laz'ım oldu acil bozdurdum zarar ettim.. şans denen şey bende Yok.. sağlıklıyız bugünümüze şükür ne diyelim
Cok guzel bir yastasin. O sorumlulugu alamayan adamla evlenme zaten. Kadinlar yani ben de dahil herkes herisi yapariz diye her yukun altina giriyoruz ama erkegin parasi evin parasi olmali ve kadindan geleni beklememeli.26 yaşındayım
Seninle aynı fikirdeyim
İster çalış ister çalışma benim kazancım eve yeter desin ki Zaten çok yükseklerde gözüm Yok.. ama şimdikiler fena.. çalışan kız olsun.. birikimi olsun vs vs sorsan bunlar kendinde Yok..
Ticaret de işler boyle sonucta evin olmus oyle bakacaksin. Yoksa bir adim sonraya gidemeyiz. Bende gecen sene bozdurdum baska şeye yatirdim. Nasip isleri bunlar.Evet aynen bende de öyle oluyor
Ben de yazlığı alırken biraz altın biraz euro biraz dolar bozdurdum
Doları 3,06 dan
Euroyu 3,41 den
Çeyreği 198 den
Has Külçe gramı 124 ten bozdurdum
Şuan kullanamıyorum da
İnşaat tamamlandığında tapuyu alayım diye konuşmuş olsaydım baya karlı olurdu ama napalım nasip böyleymiş , elimde en azından tapum var diye avutuyorum kendimi, buna şükür ..
Keşke sadece maddi şanssızlığım olsaEvet aynen bende de öyle oluyor
Ben de yazlığı alırken biraz altın biraz euro biraz dolar bozdurdum
Doları 3,06 dan
Euroyu 3,41 den
Çeyreği 198 den
Has Külçe gramı 124 ten bozdurdum
Şuan kullanamıyorum da
İnşaat tamamlandığında tapuyu alayım diye konuşmuş olsaydım baya karlı olurdu ama napalım nasip böyleymiş , elimde en azından tapum var diye avutuyorum kendimi, buna şükür ..
Ya sevgi olsun karşılıklı anlayış olsun tek istediğim bunlarCok guzel bir yastasin. O sorumlulugu alamayan adamla evlenme zaten. Kadinlar yani ben de dahil herkes herisi yapariz diye her yukun altina giriyoruz ama erkegin parasi evin parasi olmali ve kadindan geleni beklememeli.
Çocuğu hiç görmedim bile.. şimdiden hesap kitap yapmışlar.. sanki ben orayı ilerde kocacım rahat etsin diye aldım.. anama babama aldım...
26 yaşındayım
Seninle aynı fikirdeyim
İster çalış ister çalışma benim kazancım eve yeter desin ki Zaten çok yükseklerde gözüm Yok.. ama şimdikiler fena.. çalışan kız olsun.. birikimi olsun vs vs sorsan bunlar kendinde Yok..
Cok guzel bir yastasin. O sorumlulugu alamayan adamla evlenme zaten. Kadinlar yani ben de dahil herkes herisi yapariz diye her yukun altina giriyoruz ama erkegin parasi evin parasi olmali ve kadindan geleni beklememeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?