Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay ne kadar iğreti

Şimdiden öyle diyen , bir sürü de akıl vermiştir adama.

Fabrikada hele de 3 vardiya çalışan biriyse , evde asla bir düzen olmuyor , çocuk olunca onun da kafası karışıyor baba ne zaman evde , ne zaman işte diye ..

Çocuğu hiç görmedim bile.. şimdiden hesap kitap yapmışlar.. sanki ben orayı ilerde kocacım rahat etsin diye aldım.. anama babama aldım...

Ben yıl başında zamlanır diye aralık ın son günleri gittim çamaşır makinesi aldım
Şuan kdv indirimi ile 100 tl eksiğe satılıyor
Bir de şehir dışı için 50 tl fabrika alıyor dedi , bunu bir kaç yer de söylemişti

Geçen girdim farklı şubeye sordum , şehir dışı için para almıyorlarmış
Aynı marka aynı model 150 tl zarardayım

Mart ayındaki harcamalarım :

Benzin 50
10 muz
45 pazar ( bu hafta eşim yaptı ucuza halletmiş )
17 kargo
60 zeytinyağ+sabun
65 net faturası
10 damacana su

** küsüratları düze çeviriyorum , artan bozuklukları oğlumun kumbarasına atıyorum

* oğlumun birikmişlerini bileziğe çevirdiğimden beri kumbarasında pek birşey birikmedi
Ufak tefek eksikleri iş çıkışı eşim getiriyor sanırım ondan ..

* markete ne gitti bilmiyorum

k a h v e bir erkek evini senin parana ihtiyac duymadan gecindirebilmeli. Allah gonlune gore versin. Kac yasindasin? Kadinlara yasi sorulmaz ama.
26 yaşındayım
Seninle aynı fikirdeyim
İster çalış ister çalışma benim kazancım eve yeter desin ki Zaten çok yükseklerde gözüm Yok.. ama şimdikiler fena.. çalışan kız olsun.. birikimi olsun vs vs sorsan bunlar kendinde Yok..

Evet aynen bende de öyle oluyor

Ben de yazlığı alırken biraz altın biraz euro biraz dolar bozdurdum
Doları 3,06 dan
Euroyu 3,41 den
Çeyreği 198 den
Has Külçe gramı 124 ten bozdurdum

Şuan kullanamıyorum da
İnşaat tamamlandığında tapuyu alayım diye konuşmuş olsaydım baya karlı olurdu ama napalım nasip böyleymiş , elimde en azından tapum var diye avutuyorum kendimi, buna şükür ..

Cok guzel bir yastasin. O sorumlulugu alamayan adamla evlenme zaten. Kadinlar yani ben de dahil herkes herisi yapariz diye her yukun altina giriyoruz ama erkegin parasi evin parasi olmali ve kadindan geleni beklememeli.

Ticaret de işler boyle sonucta evin olmus oyle bakacaksin. Yoksa bir adim sonraya gidemeyiz. Bende gecen sene bozdurdum baska şeye yatirdim. Nasip isleri bunlar.

Keşke sadece maddi şanssızlığım olsa
18 kişilik servis kaza yaptı tek yaralanan ben oldum
İş yerinde ara ara bölümler değişirdi hangi bölüm verilse o tarihte sıkıntısı oldu..
Bi ara paratöner mandalina dediler bana tüm kazayı belayı aksiliği çekiyorum diye

Cok guzel bir yastasin. O sorumlulugu alamayan adamla evlenme zaten. Kadinlar yani ben de dahil herkes herisi yapariz diye her yukun altina giriyoruz ama erkegin parasi evin parasi olmali ve kadindan geleni beklememeli.
Ya sevgi olsun karşılıklı anlayış olsun tek istediğim bunlar
zaten kimseye ısınamıyorum sevemiyorum hepten korkutuyorlar evlilikten

Çocuğu hiç görmedim bile.. şimdiden hesap kitap yapmışlar.. sanki ben orayı ilerde kocacım rahat etsin diye aldım.. anama babama aldım...

k a h v e malesef hayat böyle
erkek anaları çalışan gelin ister.
memur falansa havada kaparlar.

Aslında görücü değil de normal ortamda severek başlasanız, flörtleşseniz güzelce sevgili olsanız zaten ilerde yuva kurmak istediğinizde geçimi de beraber yapmak istersiniz. Öyle üçüncü kişilerin demesi ile olmaz. Ama erkek anneleri gelin eve hem para getirsin hem çocuk doğursun çocuk baksın büyütsün hem de oğlunun masasından börekler çörekler eksik olmasın istiyor.
Erkek dediğin senin maaşına güvenmemeli. Siz zaten birbirinizi seven ve anlaşan bir çift olursanız sen de paranın hesabını yapmazsın ama daha ortada bişey yokken kadının konuşması auıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…