Küçük Düşün Büyük Olsun!

o modeli beğeniyorum. yerin varsa al derim. sen nasıl yaparsın bilemem de, arkadaşlarım salona git gel zor oluyor evde yaparım deyip aldılar, sonra da bir kenarı attılar. sadece yer işgali yapıyor. motivasyon, prensip, devamlılık açısından salonu öneririm.

Son düzenleme:
@mandaliina teyze çok hoşmuş. benim de başıma gelmişliği var. maaşı iyi, ortak da olsa evi var diye düşünüp, evlilik değil de ticari bir anlaşma gibi düşünen taliplerim olmuştu. güldüm geçtim valla. allah hakkında hayırlısını versin.

mandalina okudum yazdığını kadına sinir oldum. şanslısın ki kadının niyetini anlamışsın gerçi o direkt belli etmiş. bildiğin gibi biz de ev aldık. ama eşim ben sen çalışmıyorsun gibi ev kredisini yayacağım dedi. sonuçta özel sektördeyiz heran ne olur bilemeyiz. ben boş kalmam illa çalışırım ama sen çalışmak zorunda değilsin. o sebeble 8 yıla çekti krediyi aylık 930 tl.. ben de çalıştığım sürece tabiki birikim yaparım ve elden olan borçları kapatmaya çalışırım. bak mesela bu ay 3 tane tam altın aldım kızkardeşime olan borcumuz için.. demek istediğim maddiyat üzerine yuva kurmak sağlıksız olur.. tabiki ilerde eşine destek verirsin o sana kalmış birşey fakat erkek bunu şart koşmamalı..

Janita canım dikkatimi çekti de mikrodalga kullanıyorsun. ben de almaya niyetliyim. hangi markayı kullanıyorsun, kullanan birinden öneri almak istedim.

ne olacak, nasıl olacak en başta konuşulmalı. ama aynen dediğin gibi erkek şart koşmamalı ama kadın da şart koşmamalı. bazı erkek arkadaşlarım var, diyorlar ki çalışan eşim olsun ama evin mali durumlarını ben idare ederim. yine bazı kız arkadaşlarım var, onlar da çalışırım, evi o geçindirir, benim parama karışamaz. dilediğim gibi harcarım, tasarruf ederim. tasarruf ettiğim benim olur. böyle sakat bir mantıkla evleniyorlar, sonra da bir sürü sıkıntı, geçimsizlik.

evet kesinlikle haklısın kadın da şart koşmamalı. zaten aynı yuvayı paylaşınca çiftler illaki en iyi şartlarda yaşamak için birşeyler yapar. ama yok benim maaşım yok senin ödemen çok uygunsuz benim fikrimce.

siemens marka canım, çok memnunum.
evime taşındıktan sonra alacağım. zaten fırın üstünde sanırım mikrodalga yeri de vardı. nasıl peki yani işe yarar almak dimi. öneriyor musun.biz tam gün çalışan insanlarız ve de genelde kalan yemekler de ısıtılıp tüketiliyor. hepsini ocakta ısıtmak uğraştırıyor.. hep istemişimdir mikrodalga fırın almayı.

Janita bi de fiyatını hatırlıyorsan söyler misin. şuan netten siemens mikrodalga fiyatlarına baktım çok yüksekmiş.

yine ev işleriyle dolu bir h.sonu. akşam misafirimiz vardı, tabi ki ev fazladan dağıldı. iki küçük kuzucuk vardı çünkü.
sabah eşim yine hocasının yanına gitti. ben de evi toparladım, nevresim takımını değiştirdim ve el havlularıyla birlikte makineye attım, şimdi kurutmadalar. yünlüler de makinede. balkonlardan birini hemen yıkadım. halıları dövdürüp havalansınlar diye demirlere astım. toz aldım, birazdan da süpürüp sileceğim. dün eşim sağ olsun banyo ve WC yi detaylı temizlemişti. sadece banyonun üzerinden şöyle bir geçerim. camlar, kapılar h.içi silindi, tertemizler. bir iki yerde kuzucukların el izleri var, onları siliveririm.

akşam için etli kapama yapacağım, yanına çorba, ayran. k.validemlerle annemleri çağırdım. hep biz, hep biz hazıra gitmeyelim.

bugün iş çıkışı biz de annemlere gidiyoruz köye.. annem mangal etlerini falan hazırlamış eşim mangalı yapacak artık biz de salatalar falan.. çok özledim onları güzel geçecek inşallah.. giderkende annemlere çerez falan alırım evde annem babam babaannem ve kızkardeşim var büyüklerde şeker hastalığı olduğu için tatlı falan alamam.. çerez daha uygun olur onlara..

kesinlikle çok pratik. mesela kalan pilav, makarna ocakta ısıtılınca tadını kaybediyor. ya da musakka, karnı yarık gibi az sulu yemekler. tabağa koy, mikrodalgada ısıt taze pişmiş gibi oluyor. buz çözme özelliği de var. günlük çözülecekleri ben akşamdan çıkarıp, b.dolabında bekletip çözdürüyorum. ama ani bir misafir geldi, dolapta köfte var hemen çözdürüp pişiriyorum. dondurucuda poğaça var diyelim, kahvaltıda çıkarıp, ısıtıp yine yeni pişmiş gibi masaya koyuyorum. çalışan kadınlar için çok iyi bir şey.

Janita bi de fiyatını hatırlıyorsan söyler misin. şuan netten siemens mikrodalga fiyatlarına baktım çok yüksekmiş.
benimki ankastre epey yüksekti. tam hatırlamıyorum ama 1400 TL gibi bir fiyatı vardı galiba. ama tabi 8 ay önce alındı. tezgah üzeri olanlar daha uygundu.

5 yıl önce sigarayı bıraktım. O sırada evde Leslie yapmaya başladım. 4.5 yıl yaptım. Başka videolarda yaptım. İstikrarlı bir şekilde devam ettim yani. Sonra salona gitmeye heves ettim. Temmuz'da bir ay üye oldum. Haftada 4 gün gittim. Eylüle doğru bir rahatsızlık geçirdik devam edemedim. Eylülüm sonunda 3 aylık üye oldum. Haftada 4 gün gittim. Sonra aralıkta tekrar 3 aylık ödeme yaptım. Ancak devam edemedim. En son 10 gün önce gittim. Çok vaktimi alıyor ve ben bu dönem çok yoğunum. Vakit bulamıyorum. Git gel zor gelmeye başladı.
Ben sporu hayatımın içinde istiyorum. Salon da devam edemeyeceğim. 2 Nisa'n da sürem bitiyor. Bugün gitsem iyi olacak ama evde yapmak daha kolayıma geliyor.
Yani bu markayı modeli önerir misin

anladım canım, çok kişi evde heves edip yapamıyor. sen yapabiliyorsan elbette al, güzel bir marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…