Küçük Düşün Büyük Olsun!

anladım canım, çok kişi evde heves edip yapamıyor. sen yapabiliyorsan elbette al, güzel bir marka
Çok teşekkür ederim. Marka ve model konusunda kararsızdım. Ben yapıyorum. Sağlıklı yaşlanmak istiyorum.
Belki bugün alırım. 1250 tl dediler. Azıcık daha indirim yaptırırım.
Diyet bozulmuş olmuyor değil mi spor aleti alınca

Merhaba güzeller işten geldim. Akşam yemeği için karnıbahar-brokoli-havuç haşladım yoğurtlayacağım. Sarımsaklı köfte, turşu tamam. Nevresimleri değiştirdim. Şimdi çamaşır makinesi çalıştıracağım. Ortalığı topla, süpür, sil. Yarın rahat etmek istiyorum.

hoşgeldin canım.. oh ne güzel ben daha işteyim:)

Tünaydın kızlar
Haftasonu kahvaltısı ve ardından çay keyfi
Oh haftasonu gibi güzel bişey var mı
4 makine çamaşır yıkadım
Astım kuruyanları katladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Bu arada benim sevmediğim iş yer silmek
Bugun markete gidecem Bi kac eksik var onları alacaz ne kadar tutalım bakalım

Nasılsınız kızlar?
Dün yıkadığım kuruttuğum çamaşırları ütüledim bugün. Yatak odasını kıyafetleri falan yerleştirdim.
Evi zaten dün güzelce silip süpürmüştüm.

Akşam yemeğine de havuçlu bezelyeli patatesli yemek yapayım diyorum ama et kıyma yok. Napsam bilemedim. Köy tavuğu suyu vardı buzlukta. Ondan katayım bari.
Yanına tereyağlı bulgur pilavı. Ayran.
Yeter değil mi?
Kızı da doyurdum yıkadım inşallah uyutcam.
Sonra ben kitap okuyacağım

Merhaba Hanımlar,
Biz de eşimle haftasonu çocukla vardiyalı ilgilenmeye karar verdik. Ben şimdi evdeyim, eşim kızı çıkardı. Yarın da ben tiyatroya götüreceğim, eşim dinlenecek.
Biraz çay keyfi yaptıktan sonra evi toparladım ben de. Yeni halı havları ile başım dertte. Kavak polenleri gibi her yerde uçuşuyorlar.
Bu arada mecbur kaldığım 17 TL lik taksi harcaması dışında hala para harcamadım.

A101 e uğrayıp yufka aldık. Kumbaradan çıkan parayı bütünlettim
Sonra spora gitttim. Eve geldim duş aldım. Azıcık yemek yedim. Şimdi kahve ve kitap keyfi...
Akşama börek yapacağım.

Mikrodalga oldukça zararlı
Şimdiye kadar kullanmadıysanız bundan sonra da kullanmasanız olur bence
+1. Sırf zararli diye hic almadim 17 yilboyunca evime hic sokmadim. Bu ay harcamalarim cogaldi. Ozel ders paralari beni mahvetti. Dershane ve ingilizce kursu benim spor dersim.. Bitse rahatliyacagim. Servvislerde cabasi.

Yardımcı alıyorsanız sildirin halıların tüyleri azalır
Yıkama makineniz varsa o daha iyi olur

Vardiyalı mantıklı gibi
Eşiniz bugün neler yapacak kızınızla ?

Kafama yatarsa ben de deneyeyim ama o zaman ortak zamanı nasıl yapacaksınız ?

Selam kızlar nasılsınız
Biz bugün alışverişe gittik bütün eksikleri aldık çok şükür 200 e yakın tuttu ama haftaya gitmemize gerek kalmaz 2 haftalık diyelim

Kıyma ,sucuk ,kaşar (1kilo), tereyag(250g) ,cheddar peyniri ,hamburger ekmeği ,fistik ezmesi , un , bulgur , pirinç , helva ,buzluktan pide , marul , roka ,pırasa ,kereviz , kabak , portakal, greyfurt, Brüksel lahanası , elma ,muz ,süt, bisküvi, çikolata ,galeta unu ,biber salçası, turşu ,siyahlar icin 4kg bingo sivi deterjan, bulasik deterjani pril , soda aldik
200 gibi bişey tuttu artık buna göre haftalık liste yaparim 2 hafta.market harcaması yok bana

Merhaba
Bugün maaş yattı krediler, borçlar, gün paraları vs. Dağıtıldı
Birikim planımdaki bu ayki yarım altınımı aldım, 478 tl.Maaşı aldığım gibi birikime ayırdıysam rahat alıyorum sonraki günlere bırakmıyorum çünkü kendime para konusunda güvenmiyorum

Bence de önce yatırımlar alınmalı yoksa harcanır gidiyo güle güle kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…