- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Çok teşekkür ederim. Marka ve model konusunda kararsızdım. Ben yapıyorum. Sağlıklı yaşlanmak istiyorum.anladım canım, çok kişi evde heves edip yapamıyor. sen yapabiliyorsan elbette al, güzel bir marka
hoşgeldin canım.. oh ne güzel ben daha işteyim:)Merhaba güzeller işten geldim. Akşam yemeği için karnıbahar-brokoli-havuç haşladım yoğurtlayacağım. Sarımsaklı köfte, turşu tamam. Nevresimleri değiştirdim. Şimdi çamaşır makinesi çalıştıracağım. Ortalığı topla, süpür, sil. Yarın rahat etmek istiyorum.
Canım inşallah sende evine ve sevdiklerine sağ salim kavuşursun.hoşgeldin canım.. oh ne güzel ben daha işteyim:)
Vee ben seni dinledim3 3gunlukdunya banada hep öyle oldu.. kredi çektim faizler düştü.. satmayacam diye altın aldım Laz'ım oldu acil bozdurdum zarar ettim.. şans denen şey bende Yok.. sağlıklıyız bugünümüze şükür ne diyelim
k a h v e teyze çok hoşmuş. benim de başıma gelmişliği var. maaşı iyi, ortak da olsa evi var diye düşünüp, evlilik değil de ticari bir anlaşma gibi düşünen taliplerim olmuştu. güldüm geçtim valla. allah hakkında hayırlısını versin.
Vee ben seni dinledim
Cok pişmanım zaten
Pampacım beni tanıyorsun niye öyle bi hata yaptın ki?
@kikikoko canım dikkatimi çekti de mikrodalga kullanıyorsun. ben de almaya niyetliyim. hangi markayı kullanıyorsun, kullanan birinden öneri almak istedim.
+1. Sırf zararli diye hic almadim 17 yilboyunca evime hic sokmadim. Bu ay harcamalarim cogaldi. Ozel ders paralari beni mahvetti. Dershane ve ingilizce kursu benim spor dersim.. Bitse rahatliyacagim. Servvislerde cabasi.Mikrodalga oldukça zararlı
Şimdiye kadar kullanmadıysanız bundan sonra da kullanmasanız olur bence
gerçekten de yüksekmiş fiyatı. sanırım daha uygun birşey bakacağım..
Merhaba Hanımlar,
Biz de eşimle haftasonu çocukla vardiyalı ilgilenmeye karar verdik. Ben şimdi evdeyim, eşim kızı çıkardı. Yarın da ben tiyatroya götüreceğim, eşim dinlenecek.
Biraz çay keyfi yaptıktan sonra evi toparladım ben de. Yeni halı havları ile başım dertte. Kavak polenleri gibi her yerde uçuşuyorlar.
Bu arada mecbur kaldığım 17 TL lik taksi harcaması dışında hala para harcamadım.
Bence de önce yatırımlar alınmalı yoksa harcanır gidiyo güle güle kullaninMerhaba
Bugün maaş yattı krediler, borçlar, gün paraları vs. Dağıtıldı
Birikim planımdaki bu ayki yarım altınımı aldım, 478 tl.Maaşı aldığım gibi birikime ayırdıysam rahat alıyorum sonraki günlere bırakmıyorum çünkü kendime para konusunda güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?