Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aiyy buralar bombos.
Uuu kizlar kaynatmisiniz yine okucam simdi
Halamlardaydik tüm gün
Mangallar borekler cok kalorili bir gundu.
Bahce ekmisler azicik tazecik lahana kivircik, roka topladim.
Sarmalik mis.
Bahceyi toprakla ugrasmayi nasil sevdigimi bir kez daha anladim
Neredeyse 1 saat bahcede zaman gecirdim
Kuzenin cocuklari benim oglan falan top oynadik.

Bide terasda kuzine vardi patates attik lahana corbasi yaptik.
Fena kafam dagildi ya cok iyi geldi
Sifir harcamali bir gundu.

Annemler baya bisiler almisti halamlara bende ekmek lavas yaptim evde
Cocuklarada evden abur cubur goturdum.

Uykumda yok karnimda acikti 6 gibi yedik baska bisi yemedim.
Cok tika basa doymustum oysa

Ac karnina nasil uyunuru uygulucam simdi haydi yatsin bu dunya

Ne güzel keyifli bir gün olmuş :) bahçe ile uğraşmaya ben de bayılıyorum insan hayat buluyor toprakla uğraşırken.

Kikikoko haklı M maviduvar1 eve alıp da köşeye atmayan görmedim hiç. Bence salona devam et naçizane fikrim.

15 senedir mikrodalga kullanıyorum onsuz düşünemiyorum bile yani o kadar.

Günaydın kızlar
Kikikoko haklı M maviduvar1 eve alıp da köşeye atmayan görmedim hiç. Bence salona devam et naçizane fikrim.
Çok kararsızım. Dün gittim salona. Üyeliğim bitince tekrar üye olmayacağım. Evde devam edeceğim. Bakalım duruma göre düşünürüm tekrar ama şu anda rafa kaldırdım bisiklet almayı
Teşekkürler Öner'in için

Salonda bende yapamayanlardanim
Eve de alet alan tüm arkadaslarim yapmiyolar
Bende istiyordum ama yerim yok koyacak

Günaydın kızlar.
Bir diyet söz konusu sanırım ben işten çıktığımdan beri diyetteyim. Makyaj malzemeleri hariç hiç alışveriş yapmadım kendime.
Şu an doğum öncesi kiloma döndüğüm için yeni kıyafetler alma gereksinimim hiç olmadı.
Küçük oğluma dün 400 TL daha geldi. Kumbarasina attık hemen.
Umarım eşimin maaşına aylardır beklediğimiz zam yapilirda kumbaralara hiç dokunmayız. Öyle olursa çok üzülürüm ama sonra ilk fırsatta yerine koyarız diye düşünüyorum.
Gelire göre giderim oluyor sözünün resmen canlı kanitiyim.
Gelirimiz yarı yarıya düştü. Bir ay sonra işsizlik maaşım kesilince altı ay öncesine göre üçte birine düşecek. Yine geçiriliyor bir şekilde.
Gidamizdan hiç kısmadık. Dışarda yemekleri saymazsak. Sadece alışveriş yapmıyoruz dışarda yemiyoruz v.s
Akarken doldurun. Birikimlerimiz resmen güvencemiz. Kimseye el actırmasın Allah.
Çok güzel güneşli bir güne uyandık biz. Minik oğlum izin verirse buzluga kek yapıp atmak istiyorum çok pratik oluyor.
Hepinize sevgiler.
Cüzdanınız ve hayatınızdaki huzur dolsun tassin.

Salonda bende yapamayanlardanim
Eve de alet alan tüm arkadaslarim yapmiyolar
Bende istiyordum ama yerim yok koyacak
Benim koyacak yerim var ama ya biraz kullanır da öyle köşeye atarsam diye güvenemiyorum kendime.
Bakalım şimdilik vazgeçtim gibi. Bir ayım var salonda. Devam etmeye çalışacağım. Ondan sonrası ya nasip diyelim

Amin..
Canım nasil guzel yazmissin
Minnak kuzunun bereketi bool olsun.
Rabbim hic darlik vermesin.

Sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini
Sana katılıyorum Akarken doldurmak
Lazım çok doğru.
Kaç yıldır çalışıyorum ayda 100 tl ayırsaydım milyarlarca para biriktirirdim bense birikimi Son bir yıldır öğrendim ve yapıyorum. Büyük kayıp.
30 dan sonra öğrendim

Erzak dolabını temizledim bu arada ne var ne eksik not aldım tel şehriye ve pilavlık bulgur eksik, ama almayacağım. Onun yerine pirinç pilavı,dövme pilavı, makarna gibi şeyler düşünüyorum. Tel şehriye almasam da olur zaten arpa şehriye, yıldız şehriye, ve kesme erişte var. Bu ay almama konusunda diyette yil dikkat etmeliyim ne diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…