Salavat yada ayetel kürsüyü okuyarak ara bide. Bazen bende aradigimi bulamiyorum.ikisinden birini okuyorummBende ayirmak istiyorum bazi seyleri.
Yenilemek istiyoruk artik.
Kisin alisveris yapmadim yazin yazliklarimi yenilerim bende.
Yogurt kabi, dibi kalmis koy peyniri kabi falan vardi onlari attim.
Fisler vardi cuzdanimda onlari attim.
Ben attikca ferahliyorum anneme gore herseyi atiyorum.
Kaza yaptigim gun alyansimk takilarimi minik kilit pakete koymus esimin arkadasi getirip vermislerdi oylece posette duruyordu
Takamadigimdan ozaman taki acmadim bile paketi ama gordum hepsi icindeydi.
Bulamiyorum yok.
Ya cok gelen giden oldu kimsenin gunahini alamam.
Bende biyere koymus unutmus olabilirim.
Ama koyabilecegim heryere baktim
Yok yok yok.
Alyansimi seviyordum neticede maddi cok bi degeri olmasada hatirasi var.
Cok uzuldum.
Biraz daha dokucem ortaligi bulamazsam alyans alicam kendime.
İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir ev sahibi olursunBeni bu konuda motive eden şey ; zaten kiracıyım 2. El eve yeni kıyafet/eşya almaktansa , olanları kullanırım , o parayı gezmeye harcarım daha iyi.
Kendi sıfır evim olduğunda ( evrene olumlu mesaj yollayayım ) yeniden gönlümce yeni kıyafet/eşya alırım ..
İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir ev sahibi olursun
Ben de eskiye nazaran artık hiç almıyorum desem yeridir. 2 senedir aldıklarımı yazıyorum.
Eskiden her hafta mutlaka kıyafet alırdım.
Bizim de en büyük tutkumuz seyahat. Her ay para ayırıyoruz seyahat için
Kaç sayfadır sizi okudum okudum sonuna geldim hadi bişeyler paylaşın ben 2küçük çocuktan fırsat buldukça okuyorum sizi ve çok ders alıyorum. Ben makyaj malzemesi diyetine başlayalı 5yıl oldu kapandım bitti makyaj belli aralıklarla parfüm ve de dışında harcama yok.nemlendiricimizi kendim yapıyorum.onun dışında kıyafetten çok almıyorum bizim en çok boğaza gidiyo evde kv ile birlikte yaşıyoruz ben dikkat etsem onlar etmiyo artık kasmamaya çalışıyorum geçim zor zanaat amma
Hemmen anlatayım canım ben 2yemek kaşığı bal mumuna susam ve badem yağı (1cay bardağı kadar)karıştırıyorum zeytinyağı kızıma dokunuyor siz isterseniz koyabilirsiniz.önce bal mumunu benmari usulü erit hepsi erdikten sonra altını kapat ve yağı dök donacak karıştır sıvı olana kadar tortu kalmayınca kaplara dök. Çok faydalı mis gibi çocuklar için keşfettim bebeğe kullanıyorum düşünNemlendiriciyi nasıl yapıyorsunuz ?
Günaydın hanımlar haftada 1 gün izinli olunca izinden nefret eder hale geliyorum. Dün sabah erkencikden kaldırdı benim yavru. Kahvaltı yaptık, sonra baktım güneş azıcık göründü balkonu açtım yıkadım tüm halıları balkona attım evi sildim mutfağın camını sildim perdesini yıkadım annemde salonun camını sildi güzelce dolabı sildim mutfak dolabını sildim halıları sirkeledik serdik. Sonra tekrar süpürdüm halıları. Markete gittim yağ,salça,un,meyve,sebze,yufka,tavuk,birsürü birşey aldım 235 TL ödedim. Börek elmalı kurabiye vişne hoşafı, mantar sote, yoğurt çorbası yaptım en son duşa girdim ama şuan her yerim ağrıyor.
Denicem canimtr_lelli inşallah bulursun. Biraz batıl inanç ama ben ne zaman yapsam işe yaradı. Birşey kaybettiğim zaman birşey bağlıyorum. Eşarp, havlu, ip ne olursa. Bir yere değil de mesela eşarbı kendi içinde bağlayacaksın. Dene istersen.
İnatla ararsan da çıkmaz. Umursama bakalım biraz.
Bulamazsam sebep bu yani?Genelde zekatı düzenli vermeyenlerden bir şekilde bir şeyler çıkar gider
Verildiyse , döner dolaşır sahibini bulurtr_lelli
Gülüm lojmanda oturuyorum aslında birşey sirkelemek yasak ama dün kaçamak yaptım benim ufaklık artık elinde geze geze birşeyler yiyor. Az Annem yardım etti azda yiğenim silkelemek için zaten çok istedşiğim gibi olmadı sonra serdim bide süpürdüm sonra içime sindi anneme dedim atacaklar bizi lojmnadan. Bende bi anda bu kadar iş yapmıyordum ama ev gerçekten aldı başını gitti o yüzden. Bundan sonrada eşyaları yavaştan toplarım atılcakları atarım. Tayine kadar ancak. Ama bugün iş yerinde masamdan kalkmayı düşünmüyorum3-4 günlük iş bunlar benim için.
bende dün evi tekrar sildim.
halılar yıkanmıştı serdim.
mutfagı toparladım.
akşamda misafir geldi.
halıları nasıl sirkeliyosun ?
Hosgeldiniz.Kaç sayfadır sizi okudum okudum sonuna geldim hadi bişeyler paylaşın ben 2küçük çocuktan fırsat buldukça okuyorum sizi ve çok ders alıyorum. Ben makyaj malzemesi diyetine başlayalı 5yıl oldu kapandım bitti makyaj belli aralıklarla parfüm ve de dışında harcama yok.nemlendiricimizi kendim yapıyorum.onun dışında kıyafetten çok almıyorum bizim en çok boğaza gidiyo evde kv ile birlikte yaşıyoruz ben dikkat etsem onlar etmiyo artık kasmamaya çalışıyorum geçim zor zanaat amma
Evde sanki oyle hissediyorum ama aradigim yerlerde goremedimdün dışarıdaydık gece geç geldik
çocuklara aburcubur bir şeyler almış eşim
bu gün migrosa gittim 1 kilodan fazla ceviz 2 kilo fıstık
kızıma dergi, 2 paket makarna, sakız 71 tl,
bim e de 26 tl duş jeli, çay ve havlu peçete aldım
bide ekmek var 3 tl
benimde atmam gerekenler var ama artık bahar temizliği yaparken
tr_lelli canım umarım bulursun aradıklarını benimde öyle takılarım vardı 2 yıl sonra buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?