Cok defa evin icinde kaybettim hepde buldum.tr_lelli
mutlaka çıkar bir yerden
benimde balayında denizde kaybolmuştu.
aslında hayalim ölene kadar saklamaktı.
nasipten çıkmış demekki.
Gülüm lojmanda oturuyorum aslında birşey sirkelemek yasak ama dün kaçamak yaptım benim ufaklık artık elinde geze geze birşeyler yiyor. Az Annem yardım etti azda yiğenim silkelemek için zaten çok istedşiğim gibi olmadı sonra serdim bide süpürdüm sonra içime sindi anneme dedim atacaklar bizi lojmnadan. Bende bi anda bu kadar iş yapmıyordum ama ev gerçekten aldı başını gitti o yüzden. Bundan sonrada eşyaları yavaştan toplarım atılcakları atarım. Tayine kadar ancak. Ama bugün iş yerinde masamdan kalkmayı düşünmüyorum
18 ine kadar daha alışveriş yok yarın köy sütü ve tuvalet kağıdı alıcam o kadar 18 inde elimde ne kalacak bakalım.Benimde az işlerim kaldı.
haftaya pazar gezicem.
Hep ev işi bunaldım.
Aynen benimde hep oturasım geliyo :)
Alınır zamanla canım inşallahgünaydın mutlu haftalar
bugün oğlumun doktor kontrolü var ona para gidecek,taksiye binersek 50 tl de ona gidecek.eşim işten erken gelirse binmeyiz gelemezse mecburen binicez geç kalırız.ah böyle durumlarda işte keşke arabamız olsaydı diyorum.hastaneye gitmek için 2 otobüs değişmem gerekiyor 2 çocukla çok zor oluyor.ordan görümceme geçicez kayınvalidem evine gidiyor bugün.başka harcamamız olacak mı bakalım
inşallah canım ama bizimkinin araba sevdası hiç yok olsa alırdı şimdiye kadarAlınır zamanla canım inşallah
Benim esim de tam tersi canım... boşver artık toplu taşımalar da her yere gidiyo bebekle zor olur tabi ama sen de taksi çağır çok yorulma in bininşallah canım ama bizimkinin araba sevdası hiç yok olsa alırdı şimdiye kadar
Roll on lar göğüs kanserine davetiyeci
Onun yerine karbonat kullanmanızı tavsiye ederim
Hem doğal hem ekonomik
Bugün öğlen çıktım işten
Çarşıda gezdim arkadaşım kahve ısmarladı
Sonra kiracı aradı kirayı yatırdım dedi sözleşmeyi de uzatalım dedi.. fiyatı da biz söylemeden aklımızdakinden çok zam yaptı.. inşallah aramız bozulmaz biz onlardan memnunuz onlar bizden..
arkadaşım verdiğim borcu da bugün geri ödedi.. bu hafta içi de kredi çekicem araba için artık vakti geldi.. hesaplar 3 aşağı 5 yukarı tutacak çok şükür..
az önce bankayı aradım 11 binlik kredi kartımı tamamen kapattırdım.. ikna etmek için baya seçenek sundular ama artık nakite geçmek istiyorum.. zaten elimde bi adet patlamış kredi kartı var..
sonra arkadaşa yemek ısmarladım eve döndüm..
bu hafta içi de işten erken çıkıp kullanmadığım banka hesaplarını kapatacam cüzdanım kart doldu..
bugün karşı komşu anneme oturmaya gelmiş o arada beni torununa uygun gördüğünü istemeye geleceğini söylemiş.. torunu bi fabrikada çalışıyormuş benim maaşımla evi ödermişim onunkiyle geçinir gidermişiz.. hep annemin yumşak yüzünden kaynaklanıyor.. benim maaşımın hesabını yapmak haddine mi ya çok kızdım..
neyse çok konuştum ben bi kahve yapayım kendime
Yazin rolleri cok seviyorum ben kimyasal neyde yokki?rollon kullanmadan olmuyorki, karbonat nasıl kullanılıyor. ben de çok şikayetçiyim rollondan cildimi kup kuru yapıyor.
Direk maaş soranlara alıştım artık
Şükür kazanıyorum yetiyo diyorum ne kadar diye ısrarla soruyo
Ama bu kadın evi bulunduğum şehirden aldığımı sanmış orda otururlar kız onu öder oğlanınkiyle geçinilir fln demiş.. yahu niyetini bu kadar belli etmesene dimi ama..
senin maaşın yüksek ya millet çatlıyordur.. hatta ben onun yerinde olsam şöyle yaparım fln diye hesap yapıyorlardır :) madem o maaşa o kadar özeniyorsan sende çalış yap dimi.. bu arada senin oğlan çok yakışıklı olacak ben sana diyim :) şimdiden yüzü gözü pek güzel maşallah Allah nazardan saklasın
Cok guzel bir yastasin. O sorumlulugu alamayan adamla evlenme zaten. Kadinlar yani ben de dahil herkes herisi yapariz diye her yukun altina giriyoruz ama erkegin parasi evin parasi olmali ve kadindan geleni beklememeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?