Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli
mutlaka çıkar bir yerden
benimde balayında denizde kaybolmuştu.
aslında hayalim ölene kadar saklamaktı.
nasipten çıkmış demekki.
Cok defa evin icinde kaybettim hepde buldum.
Bulurum gibi geliyor suan iyicede karistiramiyorum pek egilemedigimden

Benimde az işlerim kaldı.
haftaya pazar gezicem.
Hep ev işi bunaldım.
Aynen benimde hep oturasım geliyo :)

Benimde az işlerim kaldı.
haftaya pazar gezicem.
Hep ev işi bunaldım.
Aynen benimde hep oturasım geliyo :)
18 ine kadar daha alışveriş yok yarın köy sütü ve tuvalet kağıdı alıcam o kadar 18 inde elimde ne kalacak bakalım.

Günaydın kızlar
bende geçen hafta cam ve perdeler hariç temizlik yaptım
artık her akşam mutlaka bir kalem iş yapacağım sonra hepsini yapmaya çalışınca benim de her yerim tutuluyor.
benim de gratis indirimden rimel ve mat bir ruj almak isteğim var
çok kalın kazakları bende kaldırdım verilecek kot ve bir sweat ayırdım
botlardan da eskiyenleri ayırıcam bu ay sonu
artık giyeceğim kıyafete göre tarza göre alışveriş yapacağım bende
kafam da baharlık alacağım şeyleri de belirledim
güzel bereketli sağlıklı hafta olsun hepimiz için

Günaydın kızlar
bende geçen hafta cam ve perdeler hariç temizlik yaptım
artık her akşam mutlaka bir kalem iş yapacağım sonra hepsini yapmaya çalışınca benim de her yerim tutuluyor.
benim de gratis indirimden rimel ve mat bir ruj almak isteğim var
çok kalın kazakları bende kaldırdım verilecek kot ve bir sweat ayırdım
botlardan da eskiyenleri ayırıcam bu ay sonu
artık giyeceğim kıyafete göre tarza göre alışveriş yapacağım bende
kafam da baharlık alacağım şeyleri de belirledim
güzel bereketli sağlıklı hafta olsun hepimiz için

Gunaydin kızlar dün biz eşimin kardeşiyle kahvaltıya gittik sonra da sahilde baya oturduk güneş çok güzeldi biraz para harcamış olduk ama çok da güzel eğlendik eşim haftaiçi çok yoğun çalışıyor o yüzden haftasonu çok ses çıkarmıyorum ona ne istiyosa yapalım diye düşünüyorum
Sonra benim eşofman a ihtiyacım var dedi gittik avm ye Ayy ne kadar pahalıydı 250 den aşağıya yoktu hani şöyle güzel kaliteli dışarda da giymek için bişey aradı ama yok almadık o kadar gorunce . Ben de kendime bişey almadım avm den sıfır harcamayla çıktık
Sonra halamlara yemeğe gittik akşam yemek derdimiz de yoktu sadece 30 liraya tatlı aldık öyle geçti işte... herkese iyi haftalar

günaydın mutlu haftalar
bugün oğlumun doktor kontrolü var ona para gidecek,taksiye binersek 50 tl de ona gidecek.eşim işten erken gelirse binmeyiz gelemezse mecburen binicez geç kalırız.ah böyle durumlarda işte keşke arabamız olsaydı diyorum.hastaneye gitmek için 2 otobüs değişmem gerekiyor 2 çocukla çok zor oluyor.ordan görümceme geçicez kayınvalidem evine gidiyor bugün.başka harcamamız olacak mı bakalım

Alınır zamanla canım inşallah

tr_lelli umarım bulursun alyansını canım benimde eşim bu sene denizde düşürdü.ilk evlendiğimiz sene işyerinde çöpün orda düşürmüş ertesi gün buldu.kendi alyansımda artık olmuyor hamileliklerden sonra.benimde almam lazım sanırım

Haftalık yemek listem:

1) kereviz yemeği
2) zeytinyağlı pırasa
3) firinda kabak patates
4) tavuklu bezelye
5) köfte ızgara
6) mercimek çorbası
7) barbun fasulye

Bunları o gün hangisi uygunsa ona göre yapıcam bu hafta.
Halam dün sağolsun yarim kilo tereyag . 2.5 kilo saf zeytinyag . 24 kendi tavukların yumurtasindan . Tulum peyniri verdi. Hepsi muğla dan hakiki. Çok sevindim

hahahahahahaaaa yeni okudum çok güldüm ya, sakın ha senin maaşına göz dikenlerden uzak dur. benim de en gıcık olduğum şeydi bekarken,birilerinin hemen senaryo yazması. yine de maaş hesabı yapanı boşver hakkında hayırlısı olsun inşallah

rollon kullanmadan olmuyorki, karbonat nasıl kullanılıyor. ben de çok şikayetçiyim rollondan cildimi kup kuru yapıyor.
Yazin rolleri cok seviyorum ben kimyasal neyde yokki?
Parfumde sıkmamamiz lazim ozaman
Dusjeli,sabun,sampuan hepsi cildimize degiyo neticede
She siyah rollerin kokusuna tavım ya evd3 az kaldi alicam yine
Terleyen biri degilim ama gun boyu onun kokusu burnuma geldikce hosuma gidiyor

Nasılsınız?
Dünün pazar olması dolayısıyla güzel bir gün geçirdik

Sabah uykusu, sabah kahvaltısı yaptık.
Sonra bebek arabası ve ıslak mendil aldık bir yerden 365 lira harcadık.
Sonra güneşli havayı bulmuşken çocuğu açık havaya çıkaralım dedik. Parkta yürüyüş yaptık.
Markete uğradık. Ama ne kadar verdik bilmiyorum. Kıyma meyve ekmek falan aldık.

Bugün belki kuaföre gidip kaş bıyık aldırırım 10 lira veririm.

Perşembe günü lazer e gitcem. Epeydir gitmiyordum. Bakalım ne kadar oldu fiyatlar?

vallaaaa bir zahmet oğulları ev alsın senin evine ne göz dikiyorlar yaaavv..

Cok guzel bir yastasin. O sorumlulugu alamayan adamla evlenme zaten. Kadinlar yani ben de dahil herkes herisi yapariz diye her yukun altina giriyoruz ama erkegin parasi evin parasi olmali ve kadindan geleni beklememeli.

aynen katılıyorum çok güzel anlatmışşın, böyle bir insan yarın baba olacak çocuğunu geçindirecek, çocuğunun geleceğini düşünecek nerdeee, artık aileler bile kadından bekliyor. pess yani.. bizim de eşimin teyzesi diyordu çocuk olunca biraz büyüyünce yeniden işe girersin diye. ben de çocuğumu kendim büyüteceğim asla çalışmayacağım. dedim. ya o zaman kendi çalışsın işe girsin. niye evde oturuyor. bir de çocuğu ona bırakacağım baksın diye, ayy çocuğumuza baktıydı yardım edelim ona diyecek eşim. evime adam gibi gelemeyeceğim. çocuğum ortalıkta büyüyecek. yazık değilmi. ama çok şükürki eşim kesinlikle çocuğumuzu benim büyütmemi istiyor. kimse bakmasın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…