- 27 Şubat 2013
- 14.848
- 42.404
- 798
o modeli beğeniyorum. yerin varsa al derim. sen nasıl yaparsın bilemem de, arkadaşlarım salona git gel zor oluyor evde yaparım deyip aldılar, sonra da bir kenarı attılar. sadece yer işgali yapıyor. motivasyon, prensip, devamlılık açısından salonu öneririm.
@kikikoko bi de fiyatını hatırlıyorsan söyler misin. şuan netten siemens mikrodalga fiyatlarına baktım çok yüksekmiş.
kesinlikle çok pratik. mesela kalan pilav, makarna ocakta ısıtılınca tadını kaybediyor. ya da musakka, karnı yarık gibi az sulu yemekler. tabağa koy, mikrodalgada ısıt taze pişmiş gibi oluyor. buz çözme özelliği de var. günlük çözülecekleri ben akşamdan çıkarıp, b.dolabında bekletip çözdürüyorum. ama ani bir misafir geldi, dolapta köfte var hemen çözdürüp pişiriyorum. dondurucuda poğaça var diyelim, kahvaltıda çıkarıp, ısıtıp yine yeni pişmiş gibi masaya koyuyorum. çalışan kadınlar için çok iyi bir şey.
Slm kızlar bugun eşimle kendime bot aldık seneye giymek için
İhtiyaç ve indirim olunca diyet bozulmaz bence
Herşeyi doğal yapmak çok zor malesef bi yerde artık herşey kimyasal ....Yazin rolleri cok seviyorum ben kimyasal neyde yokki?
Parfumde sıkmamamiz lazim ozaman
Dusjeli,sabun,sampuan hepsi cildimize degiyo neticede
She siyah rollerin kokusuna tavım ya evd3 az kaldi alicam yine
Terleyen biri degilim ama gun boyu onun kokusu burnuma geldikce hosuma gidiyor
Dün bende dolabı temizledim 8-9 parça verilecek sey çıkardım
Bir botum var topuk kısmı deforme oldu tamir mi ettirsem atsam mı kararsızım
Temizliği yaptık bugun
Ütü var beni bekliyor
Çamaşır bulaşık makinesi ve buzdolabını çekip altını süpürüp sildim cok toz oluyo oralar
Yemeği yapıp duşumu alıp duşakabini de yıkarsam ooooh benden rahatı yok
Bahar temizliği n zmn yapacaksınız kızlar
Güneşi gördükçe temizlik yapasım geldi ama tek basıma yapamıcam bu kez yardımcıya ihtiyaç var neyse zmn var daha
Benimki yarım ferahlama oldu, hala bazı şeyleri atamadım.. hala 2 yıl önce alıp hiç giymediğim kadife pantolonu atamadım.. hala asla giymem bu ayakkabıyı dediğim ayakkabıları veremedim kimseye :)
İnşallah yeni dolabın gelsin baştan aşağı bi düzenle sende ferahla :) yeni eşya yeni düzen Yen'i bir sen :)
tr_lelli umarım bulursun alyansını canım benimde eşim bu sene denizde düşürdü.ilk evlendiğimiz sene işyerinde çöpün orda düşürmüş ertesi gün buldu.kendi alyansımda artık olmuyor hamileliklerden sonra.benimde almam lazım sanırım
evlilik yıldönümünde almak iyi fikirmiş bende öyle yapayım bari gümüş istiyorum eşime zaten.ona da kendim için aldırayım alyansın aynı olması şart mı o bana altın alsın bende sevmiyordum alyansımı bu arada iyi oldu :)Demekki kimsenin ilk alyansı durmuyor, benim eşim de solaryuma girdi orada unutmuş ertesi gün farketti. ama iş işten geçmişti. orayı aradı öyle bir yüzük yok dediler. sonra ilk evlilik yıldönümümüzde yeniden alyans aldım hediye olarak. zaten ilk alyansı hiç beğenmemiştim. :)
inşallah çıkarabilirsin canım çok zor olsa gerek ciddenEvimi supurmem silmem gerek
Mutfagimi aksamda toplamistim sukur
Dun aksam halamin verdigi lahanalari haslayip buzluga koydum 2 defa sararim.
Toz aldim.
Camasir toplamam katlamam gerek.
Kurufasulye pisiricem
Alisverise gidilmesi gerek ama bugun hic cikmak istemiyorum
Boyunluk icin sal sariyorum belli olmasin diye ama bu havadada cok terliyo resmen ter akiyo ensemde sirtima dogru sinir oluyorum
Havasiz kaliyor guneste vurdukca terleme yapiyor .
Persembe kontrole gidicem ins. Yakin zamanda cikarabilirim kaynamistir.
Aynen canım uzak yere taksiyle gidiyoruz mecburen aktarma zor olduğu için.o da çok tutuyor napalım ona da razıyız artık.Benim esim de tam tersi canım... boşver artık toplu taşımalar da her yere gidiyo bebekle zor olur tabi ama sen de taksi çağır çok yorulma in bin
Ehliyetim yokAynen canım uzak yere taksiyle gidiyoruz mecburen aktarma zor olduğu için.o da çok tutuyor napalım ona da razıyız artık.
Araba parası mı biriktirsem acaba ben,benim bebekler koca adam olur o zamana gerçi :)
Canım 2.el ekonomik bişey alınabilir ara ara indirim falan oluyor. Bak burda çok örneği var küçücük miktarları başlayıp büyük para biriktirenlerinAynen canım uzak yere taksiyle gidiyoruz mecburen aktarma zor olduğu için.o da çok tutuyor napalım ona da razıyız artık.
Araba parası mı biriktirsem acaba ben,benim bebekler koca adam olur o zamana gerçi :)
evlilik yıldönümünde almak iyi fikirmiş bende öyle yapayım bari gümüş istiyorum eşime zaten.ona da kendim için aldırayım alyansın aynı olması şart mı o bana altın alsın bende sevmiyordum alyansımı bu arada iyi oldu :)
inşallah çıkarabilirsin canım çok zor olsa gerek cidden
Benim de mikrodalgam yok alınacaklar listesine eklesem iyi olacak zararlı biliyoruz ama büyük kolaylık bir yandan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?