Küçük Düşün Büyük Olsun!

aynı şeyi biz de yaptık aldık, 3-5 gün kullandık sonra öylece duruyor evde

biz patates bile pişiriyorduk mikrodalga fırında ama zararlı falan deyince zorunlu olmadıkça kulllanmamaya başladım.

Herşeyi doğal yapmak çok zor malesef bi yerde artık herşey kimyasal ....

ayyy evde adam gibi temizlik yapamıyorum ben. c.tesi öğlene kadar çalışıyorum. pazar eşim evde yaptırmıyor. arada bir cumartesi tatil olursa ayda bir yapmaya çalışıyorum. yoksa paldırküldür temizlik yapmaktan ben de bıktım.

ahh canım ben de aynısını yapıyorum, evde kalabalıktan başka bir şey değil. ben de evi değiştirince komple temizleyeceğim. öylece dolabımda yer kaplıyor, artık kendime bu konuda kızmaya başladım.

günaydın kızlar ;

haftasonu temizlik ile uğraştım , daha bitmedi , akşamları iş çıkışı artık yaparım .

21 tl saç boyası temizlik malzemesi falan adlım , 20 tl oğlumun , 9 tl kendi kumbarama attım

50 tl evdeki ortak yere koydum ( evde bakıcı var sürekli 100-150 arası para bulunduruyoruz biz yokken lazım olur diye )

tüm ödemelerimi yaptım , yol paramı ayırdım , yanımda 50 tl var . geri kalan bankada , altın almayı düşünüyorum

halıların yarısı yıkamaya verdim ,

kilerimi düzettim , şeker hariç eksiliğim yok şükür , bir iki ay idare eder beni ,

benim m.dalga beko ama 9 yıl önce alındı , yeni yeni çıkmıştı , babam da çeyimize almıştı 250 tl falandı . hiç bozulmadı , gerçi sürekli kullanmıyorum ben ayda bir kez kullanırım kullanmam bile ,

Demekki kimsenin ilk alyansı durmuyor, benim eşim de solaryuma girdi orada unutmuş ertesi gün farketti. ama iş işten geçmişti. orayı aradı öyle bir yüzük yok dediler. sonra ilk evlilik yıldönümümüzde yeniden alyans aldım hediye olarak. zaten ilk alyansı hiç beğenmemiştim. :)

Benim mikrodalgamin 8. Senesi Fakir marka
Memnunum.
Annemle ayni zmaanda aldik onunki bozuldu degistirdi.
Benimki hala canavar gibi.
Ben hergun kullaniyorum.
Bisiler cozdurmek icin,isitmak icin,eritmek icin
Bozulsa yine alirim.

Evimi supurmem silmem gerek
Mutfagimi aksamda toplamistim sukur
Dun aksam halamin verdigi lahanalari haslayip buzluga koydum 2 defa sararim.
Toz aldim.
Camasir toplamam katlamam gerek.
Kurufasulye pisiricem
Alisverise gidilmesi gerek ama bugun hic cikmak istemiyorum
Boyunluk icin sal sariyorum belli olmasin diye ama bu havadada cok terliyo resmen ter akiyo ensemde sirtima dogru sinir oluyorum
Havasiz kaliyor guneste vurdukca terleme yapiyor .

Persembe kontrole gidicem ins. Yakin zamanda cikarabilirim kaynamistir.

evlilik yıldönümünde almak iyi fikirmiş bende öyle yapayım bari gümüş istiyorum eşime zaten.ona da kendim için aldırayım alyansın aynı olması şart mı o bana altın alsın bende sevmiyordum alyansımı bu arada iyi oldu :)
inşallah çıkarabilirsin canım çok zor olsa gerek cidden
Benim de mikrodalgam yok alınacaklar listesine eklesem iyi olacak zararlı biliyoruz ama büyük kolaylık bir yandan da

Benim esim de tam tersi canım... boşver artık toplu taşımalar da her yere gidiyo bebekle zor olur tabi ama sen de taksi çağır çok yorulma in bin
Aynen canım uzak yere taksiyle gidiyoruz mecburen aktarma zor olduğu için.o da çok tutuyor napalım ona da razıyız artık.
Araba parası mı biriktirsem acaba ben,benim bebekler koca adam olur o zamana gerçi :)

Aynen canım uzak yere taksiyle gidiyoruz mecburen aktarma zor olduğu için.o da çok tutuyor napalım ona da razıyız artık.
Araba parası mı biriktirsem acaba ben,benim bebekler koca adam olur o zamana gerçi :)
Ehliyetim yok
Babamin evinde arabamizda yoktu
Ama evlendigimden beri arabamiz var
Esimde sagolsun nereye gitsem birakir alir.

Yada beraber gideriz zaten.

Kendim hafta ici ozellikle gezmeye gidersem dolmus kullaniyorum mecburen o da genelde metro oluyor semtimde metro var.

Arabasiz yasayamayiz sanirim elimiz kolumuz gibi.

Yurumeyi seviyorum fakat dolmuslari sevmiyorum.

O otobusun ittirmeleri kaktirmalari
O minibusun ani sarsilmalari ust uste tepismeleri.
Taksiyede para dayanmiyor.

Ucuz da olsa araba olsun camurdan olsun.
Esim zaten arabasiz yasayamaz sanirim :)
Adamin 18yasindan beri arabasi varmis hep.

Umarim sizde alirsiniz rahat edersin

Esimin ceketlerini duzeltip asarken 5tl buldum sahibi yoksa benimdir
20 tl 4tl bozuk sabah birakmisti.
Hepsi kumbaraya gitti.
Ayin 10u gelse altinimi alsam.
Kiraci kirayi 8inde falan yairiyor
Esimde maasini ozamanlarda aliyor.
Onu bekliyorum.

Eksik listesi yaptim 100-150tl tutacak gibi zannediyorum.
Un,seker,cay,pirinc,meyve,kuruyemis falan var icinde bakalim ne tutcak bu hafta yaparim alisverisi annemle.

Su kaza danismanlik icin noterede gidicez bu hafta vekalet vermemiz gerekiyo sanirim.

Bakalim nolcak

Canım 2.el ekonomik bişey alınabilir ara ara indirim falan oluyor. Bak burda çok örneği var küçücük miktarları başlayıp büyük para biriktirenlerin

Bugün sadece pazardan patates alıcam unutmuşum almayı bitmiş evde. Başka da harcamam olmaz diye düşünüyorum yemeklerimiz yaptım ezogelin çorba ve tavuklu bezelye yemeği. Çamaşır yıkadım beyazları . Astım balkona hava çok güzel . Lavaboyu camasir suyuyla temizledimEvi süpürme lazım ama dün çok hareket ettik heralde biraz kanamam oldu o yüzden bugün başka iş yapmiycam napiyim benden bu kadar

aynı olmasın ne olcak canım, yenilemiş olursunuz. ne zaman evlilik yıldönümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…