Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben balı petek bal almıyorum
Bal mumu da olamıyor , not aldım
Denk gelirse yaparım teşekkür ederim
Bu arada badem yağı tüylenme yapıyor diyorlar dikkat edin

Tek izin gününüzde çocuklarla hiç vakit geçirmeden Her haftanız böyle geçiyorsa , işte böyle çocuklara çok üzülüyorum ..

Denicem canim

Bulamazsam sebep bu yani?
Ne alaka?
Tamamen benim dikkatsizligim.
Biri aldiysa ortada birakmamaliydim benim sucum!
Biryerde ise ve bulamiyorsam bu da benim sucum cunku unuttum.

Şu alaka :
Çünkü zekat ihtiyaç sahibinin hakkıdır
Rabbim onu kendi elimizle vermemizi istiyor
Vermediğimizde de bir şekilde alıyor
Bu dediğiniz gibi yerini unutarak olur , dikkatsizliğimizden biri alarak olur , yanlışlıkla çöpe atarak olur , olur da olur .. Onlar sadece vesiledir ..

Aynen hiç birini kullanmamak lazım
Zaten o yüzden no poo akımı var

Merhaba :)
Biz de dün çocuklarla hava güzel diye dışarı çıktık. Avm'ye gittik. Sinema ve yemek toplamda 80 civarı bir şey gitti. Avm tıklım tıklımdı. Kot ceket alacaktım kabinlerde bir sıra var bırakıp çıktım içime fenalık geldi kalabalıktan.
Dün ben de lahana sardım. Bir kısmını da buzluğa attım ilk defa. Bu akşam lahana sarmamı pişireceğim, öncesinde tarhana çorbası olur. Yoğurt ve turşu çıkarırım. İki gün yeter.
Bugün birkaç aylık birikmiş çalışmalarımızın karşılığını bildirmemiz istendi. Nisan gibi yatar sanıyorum. Bakalım ya nakit koyarım kenarıya, ya altın alırım...

selam tutumlu hanımlarherkese mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bereketli bir hafta diliyorum.
dün hava çok çok güzeldi, biz de eşimin kuzenleriyle birlikte pikniğe gittik. çocuklarla birlikte 13 kişi vardık, çok eğlendik.. döndüğümüzde karanlık olmuştu. tabi ki haftalık yemek yapamadım, pazara da çıkamadık yarına kaldı. canımız sağ olsun. robot gibi de yaşanmıyor.

akşam yemeği için dondurucudan et çıkardım. eşim benden önce gidecek, sote yapacak. az çorba ve pilav vardı. bir de yağlı acı biber turşusu çıkarırız, yanına da ayran ohh misss

eşimin hocasıyla birlikte hazırladığı projenin ücreti, bugün hesaba yatmış. bir kısmını sadaka kumbarasına, kalanını da birikime atacağız. allah bereket versin yenisine başladılar, o da bir kaç hafta sürer sanırım. eşim hem kendini geliştiriyor, bilgileri körelmiyor, hem de ek gelir oluyor. akarken doldurmak lazım.

Keşke bu kadar kırıcı olmasanız merak etmeyin oğlumla da çok güzel ilgilendim oynadım

Amacım kırıcı olmak değil.
Asli görevi olan anneliği doğru düzgün yapmaktansa kendini tamamen ev işine verenler oluyor , siz de çocuğunuzla yaptığınız hiçbir şeyi anlatmayıp sadece işlerden bahsedince , öyle olan çocuklara üzüldüğümü belirttim sadece ..

Öyle değilseniz alınmanıza gerek yok
Öyleyseniz de kendinizi sorgulamanız gerekir bence ..

Öyleyim veya değilim siz oturun benim anneliğimi tartışın sorgulayın eleştirin hanımefendi. Çok şükür bu konuda vicdanım rahat

Kızlar ya benim canım çok pijama almak istiyo beni durdurun instagramda çok güzeller var benim 3 tane var biri düzgün biri çok eskimiş yırtık yerleri var yıkamaktan biri de çamaşır su değmiş
biri eskimiş, diğerinde çamaşır suyu lekesi varmış. bence al gitsin uyku ve ev giyimine hasta biri olaraktan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…