Hemmen anlatayım canım ben 2yemek kaşığı bal mumuna susam ve badem yağı (1cay bardağı kadar)karıştırıyorum zeytinyağı kızıma dokunuyor siz isterseniz koyabilirsiniz.önce bal mumunu benmari usulü erit hepsi erdikten sonra altını kapat ve yağı dök donacak karıştır sıvı olana kadar tortu kalmayınca kaplara dök. Çok faydalı mis gibi çocuklar için keşfettim bebeğe kullanıyorum düşün
Günaydın hanımlar haftada 1 gün izinli olunca izinden nefret eder hale geliyorum. Dün sabah erkencikden kaldırdı benim yavru. Kahvaltı yaptık, sonra baktım güneş azıcık göründü balkonu açtım yıkadım tüm halıları balkona attım evi sildim mutfağın camını sildim perdesini yıkadım annemde salonun camını sildi güzelce dolabı sildim mutfak dolabını sildim halıları sirkeledik serdik. Sonra tekrar süpürdüm halıları. Markete gittim yağ,salça,un,meyve,sebze,yufka,tavuk,birsürü birşey aldım 235 TL ödedim. Börek elmalı kurabiye vişne hoşafı, mantar sote, yoğurt çorbası yaptım en son duşa girdim ama şuan her yerim ağrıyor.
Denicem canim
Bulamazsam sebep bu yani?
Ne alaka?
Tamamen benim dikkatsizligim.
Biri aldiysa ortada birakmamaliydim benim sucum!
Biryerde ise ve bulamiyorsam bu da benim sucum cunku unuttum.
rollon kullanmadan olmuyorki, karbonat nasıl kullanılıyor. ben de çok şikayetçiyim rollondan cildimi kup kuru yapıyor.
Yazin rolleri cok seviyorum ben kimyasal neyde yokki?
Parfumde sıkmamamiz lazim ozaman
Dusjeli,sabun,sampuan hepsi cildimize degiyo neticede
She siyah rollerin kokusuna tavım ya evd3 az kaldi alicam yine
Terleyen biri degilim ama gun boyu onun kokusu burnuma geldikce hosuma gidiyor
teknolojik aletlerin tamamı zararlı. ama sigaradan daha zararlı değildir. hayatımı kolaylaştırıyor ve memnunum. herkesin tercihibiz patates bile pişiriyorduk mikrodalga fırında ama zararlı falan deyince zorunlu olmadıkça kulllanmamaya başladım.
Keşke bu kadar kırıcı olmasanız merak etmeyin oğlumla da çok güzel ilgilendim oynadımTek izin gününüzde çocuklarla hiç vakit geçirmeden Her haftanız böyle geçiyorsa , işte böyle çocuklara çok üzülüyorum ..
Keşke bu kadar kırıcı olmasanız merak etmeyin oğlumla da çok güzel ilgilendim oynadım
Öyleyim veya değilim siz oturun benim anneliğimi tartışın sorgulayın eleştirin hanımefendi. Çok şükür bu konuda vicdanım rahatAmacım kırıcı olmak değil.
Asli görevi olan anneliği doğru düzgün yapmaktansa kendini tamamen ev işine verenler oluyor , siz de çocuğunuzla yaptığınız hiçbir şeyi anlatmayıp sadece işlerden bahsedince , öyle olan çocuklara üzüldüğümü belirttim sadece ..
Öyle değilseniz alınmanıza gerek yok
Öyleyseniz de kendinizi sorgulamanız gerekir bence ..
arkadaş eğitimciymiş, eğitimci gözüyle konuya yaklaşmış olabilir. hem neden dert ediyorsun ki canım, evin temizliği de yine çocuklar için.ben kötü anne değilim
biri eskimiş, diğerinde çamaşır suyu lekesi varmış. bence al gitsinKızlar ya benim canım çok pijama almak istiyo beni durdurun instagramda çok güzeller varbenim 3 tane var biri düzgün biri çok eskimiş yırtık yerleri var yıkamaktan biri de çamaşır su değmiş
Burda bu hafta pazar var oraya baksam daha ucuz bulurum instagramda kiler dahapahaliydi . Benim de alasım geldibiri eskimiş, diğerinde çamaşır suyu lekesi varmış. bence al gitsinuyku ve ev giyimine hasta biri olaraktan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?