ha sahi diyet vardı sizin, o zaman ben susayımmmBurda bu hafta pazar var oraya baksam daha ucuz bulurum instagramda kiler dahapahaliydi . Benim de alasım geldidiyetimi bozmak istemiyom
Kaybolan hersey, yanlislikla cope atilan, calinan bundan yani.Şu alaka :
Çünkü zekat ihtiyaç sahibinin hakkıdır
Rabbim onu kendi elimizle vermemizi istiyor
Vermediğimizde de bir şekilde alıyor
Bu dediğiniz gibi yerini unutarak olur , dikkatsizliğimizden biri alarak olur , yanlışlıkla çöpe atarak olur , olur da olur .. Onlar sadece vesiledir ..
Ben geriliyorum az kaldi sakin olalim en iyisi derin derin nefes alalim sinaniyoruzÖyleyim veya değilim siz oturun benim anneliğimi tartışın sorgulayın eleştirin hanımefendi. Çok şükür bu konuda vicdanım rahat
Sanırım ben sakin olamayacağım baksanıza ben o yavruyu dünyaya getirene kadar neler çektim. Hem kendi çocuğuma değil şuan başka bir çocuğada bakıyorum anne gibi abla gibi bu ne cürret benim anneliğim sorgulanıyor sorgulanmakla kalmıyor çocuğuma acıyorlar.Ben geriliyorum az kaldi sakin olalim en iyisi derin derin nefes alalim sinaniyoruz
Suan.
Ben balı petek bal almıyorum
Bal mumu da olamıyor , not aldım
Denk gelirse yaparım teşekkür ederim
Bu arada badem yağı tüylenme yapıyor diyorlar dikkat edin
Keşke bu kadar kırıcı olmasanız merak etmeyin oğlumla da çok güzel ilgilendim oynadım
Pijama mi indirimdemi ki?tr_lelli sence alayım mı pijama kiiiz tut beni
Diyetimi bozmuycam tamam teşekkürlerPijama mi indirimdemi ki?
Ben kisin kalin esofman yazin sort modundayim
Cok gerekli degilse alma bence
Bu ay ciksinda bende alicam bisilerDiyetimi bozmuycam tamam teşekkürler
Tamam bacımBu ay ciksinda bende alicam bisiler
Bu ay indirimleri takip etme,eksik listesi cikarma,evdekilerden arinma ayı olsun
Hem rahatca netten aktuellerden indirim takip edersin aceleye gelmemis olur :)
Cımbiz gelir hic acımam.
selam tutumlu hanımlarherkese mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bereketli bir hafta diliyorum.
dün hava çok çok güzeldi, biz de eşimin kuzenleriyle birlikte pikniğe gittik. çocuklarla birlikte 13 kişi vardık, çok eğlendik..döndüğümüzde karanlık olmuştu. tabi ki haftalık yemek yapamadım, pazara da çıkamadık yarına kaldı. canımız sağ olsun. robot gibi de yaşanmıyor.
akşam yemeği için dondurucudan et çıkardım. eşim benden önce gidecek, sote yapacak. az çorba ve pilav vardı. bir de yağlı acı biber turşusu çıkarırız, yanına da ayran ohh misss
eşimin hocasıyla birlikte hazırladığı projenin ücreti, bugün hesaba yatmış. bir kısmını sadaka kumbarasına, kalanını da birikime atacağız. allah bereket versinyenisine başladılar, o da bir kaç hafta sürer sanırım. eşim hem kendini geliştiriyor, bilgileri körelmiyor, hem de ek gelir oluyor. akarken doldurmak lazım.
tr_lelli sence alayım mı pijama kiiiz tut beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?