Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kaybolan hersey, yanlislikla cope atilan, calinan bundan yani.
Elhamdulillah muslumanim Rabbim yolundan ayirmasin.
13 senedir zekatimi veriyordum zekat vermedim yuzugum kayboldu bu yani
(Sukur yardim zekat fitre kurban oruc hepsi yerine getirilir bizde)

Kazayida hacca gidemedim ondan yaptim ozaman Rabbim karsiliginda beni cezalandirdi.

Neyse daha cok konusmicam he he.

Ben geriliyorum az kaldi sakin olalim en iyisi derin derin nefes alalim sinaniyoruz
Suan.
Sanırım ben sakin olamayacağım baksanıza ben o yavruyu dünyaya getirene kadar neler çektim. Hem kendi çocuğuma değil şuan başka bir çocuğada bakıyorum anne gibi abla gibi bu ne cürret benim anneliğim sorgulanıyor sorgulanmakla kalmıyor çocuğuma acıyorlar.

Burasi birikim topigi insanlarin dini duygularini inanclarini anneligini evlatligini kimse sorgulayamaz.
Sorgulayanda bi zahmet alt ust topiklere kaykilsin.
Biz burda kaliteli gayet zevkli zaman geciriyoruz.
Bi comak sokmayiniz pls.

Keşke bu kadar kırıcı olmasanız merak etmeyin oğlumla da çok güzel ilgilendim oynadım

herkes kendi imkanına göre çocuğuna birşeyler yapmaya çalışıyor, maddi manevi sonuçta para kazanma çalışma sebebiniz de yine oğlunuz, üzülmeyin bence çalışan annelerin işi daha zor ben buna inanıyorum. çalışan biri olarak.

Bir anne olarak ben asla kimseyi sorgulamam ha kendi anneliğime de laf ettirmem
Ne zorluklarla büyütüp yetiştiriyoruZ, ne fedakarlıklar hem çalışıp hem anne olmak zor gerçekten.
Ama bu konuda asla laf söyletmem
Çok çirkin olur bu konuda baska annelerre de aşagılayıcı yorumlar.
Ayıp.

Kızlar bisi anlatim size bir rivayet diyelim.

Bi kadin okula giden baska bir kadina nolur su beslenmeyi ogluma gotur ben gidemiyorum demis.
Kadinda ama ben sizin oglunuzu tanimiyorum ki demis.
Git bahceye bak en guzel cocuk benimki belli olur zaten demis.
Kadin bakmis bakmis bakmis geri gelmis
Kadin önünu kesmis naptin verdinmi demis.
Valla baktim baktim baktim kendiminkinden daha guzel cocuk gormedim demis.

Herkesin yavrusu kendine guzel.

Herkesin duzeni kendine özel

Herkesin yavrusuna ayirdigi zaman, yasayisi,maddi imkani, sagladigi imkan, yetistirme tarzi kendini ilgilendirir

Allah hepimizin evladini korusun hayirli evlat etsin.
Eli kalem tutan, merhametli, vucdanli insan olsunlar.

ben de 6 gündür ev için 50 tl harcamışım. wc kağıt, peçete, çamaşır suyu ve çay bitmişti eksikleri aldım. bakalım ekstra bişey şimdilik çıkmadı. bugün yemeğe davetliyiz evde yemek derdim de yok. yarın da dondurucudaki malzemelerden yaparım.

Diyetimi bozmuycam tamam teşekkürler
Bu ay ciksinda bende alicam bisiler
Bu ay indirimleri takip etme,eksik listesi cikarma,evdekilerden arinma ayı olsun
Hem rahatca netten aktuellerden indirim takip edersin aceleye gelmemis olur :)

Cımbiz gelir hic acımam.

Sadaka kutusu sadaka olarak diymi yani verdiğiniz para. Ne güzel bir şey yapmışşınız doğru anladıysam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…