evet canm, dede evinden bir gelenek. evin hemen girişine koyuyoruz ki, gelen giden de içine gönlünden kopanı atabilsin. ramazan'dan ramazan'a açıyoruz ve içinden ne çıkarsa belirlediğimiz ihtiyaç sahibine veriyoruz.Sadaka kutusu sadaka olarak diymi yani verdiğiniz para. Ne güzel bir şey yapmışşınız doğru anladıysam.
İndirimleri bakicam artık bulursam.alirimİhtiyacın var gibi duruyor. Eskiyen ve çamaşır suyu bulaşanı at yerine bir takım al. Ama instagram pahalı. Başka yerlere bak derim ben
Sorma yawtopiğin tadı kaçtı be hemşerimtr_lelli
Oh daha ne olsun afiyt olsunİyi akşamlar güzel bayanlar bende yemek olarak lahana sarması, yoğurtlu döğme çorbası, turşu, turp var
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Dün ve bugün sıfır harcama çok şükür.Oh daha ne olsun afiyt olsun
Şimdiden Gözünüz aydın olsun.Allah kavuştursun.yarın kaynım askerden gelecek inş. ilk bize geliyor , biz anca yazın gidebiliriz , yeğenini bizi çok özledi birkaç gün kalıp memlekete gidecek .. aradım ne istıyorsun ne yapayım diye , kuru fasulye pilav mercimek çorbası istedi ... akşam fasulye çorbayı yaparım , yarın pilavı salata ... rabbim tüm askerleri sağ salim evine dönmeyi nasip etsin
İyi akşamlar arkadaşlar dükkanı ben süpürür, sirkeli su ile bir güzel siler iyice havalandırır öyle kapatırım. Başka fikri olan varsa kabul edilir. Herkese en güzel akşamlar sevgiyle kalın.Slm kızlar nolmuş buralara
Anne değilim ama tanısam da tanımasam da kimsenin anneliğini sorgulamam kibarca öneride bulunurum tanıdıklarıma o da mesleğin verdiği bir sey diyelim
İkincisi dini inanc herkesin kendine kişi inancı gereği ister yapar ister yapmaz bu kimseyi bağlamaz ve yargılama Hakkı ya da yorum yapma hakkı vermez
Herkesin evladına sağlık mutluluk ve kazasız belasız ömürler diliyorum
Bu ara cok Bişi kafama takmıyorum
Aman biri laf mı söyledi almıım kalsın orda modundayımtr_lelli @kahve_kokusu boşverin siz de topiğimizin havasının değişmesine izin vermeyelim
Akşam çıkarken kim tükanı temizleyecek iyi temizlesin hava aldırsın iyice içeriyi zira cok lzm oldu temizliğe
Çok geçmiş olsun canım. Olumsuz düşünme inşallah bebiş iyi olur.Kızlar merhaba.
Biraz konu dışı olacak affınıza sığınarak.
Minik oğlum için doktora gittik bugün. Göbeği problemli biraz. Düşerken yarışı kaldı o kısım enfeksiyona açık hale geldi akıntılı v.s cerrah gördü bakım verdi duzelmezse küçük bir operasyon yapcaz dedi. Baticonla umarım düzelir bir haftamiz var.
Bir de sünnet olmamız gerekiyormus. Haftaya bir aylık olcak kuzum. Lokal anestezi ile olcak
Çok tedirginim. Nasıl olcak canı çok yanar mı sonrasında diye. Çok minik daha.
Var mı bilgisi olan.
Oğlum için 200 e yakın harcadık bugün sanırım. Feda olsun.
Rabbim hepimizin yavrularını korusun.
Canım gecmis olsun ne demek aklina ne takilirsa yada anlatmak istersem konu ne olursa olsun hep yaz .Kızlar merhaba.
Biraz konu dışı olacak affınıza sığınarak.
Minik oğlum için doktora gittik bugün. Göbeği problemli biraz. Düşerken yarışı kaldı o kısım enfeksiyona açık hale geldi akıntılı v.s cerrah gördü bakım verdi duzelmezse küçük bir operasyon yapcaz dedi. Baticonla umarım düzelir bir haftamiz var.
Bir de sünnet olmamız gerekiyormus. Haftaya bir aylık olcak kuzum. Lokal anestezi ile olcak
Çok tedirginim. Nasıl olcak canı çok yanar mı sonrasında diye. Çok minik daha.
Var mı bilgisi olan.
Oğlum için 200 e yakın harcadık bugün sanırım. Feda olsun.
Rabbim hepimizin yavrularını korusun.
Beraber supururuz hasilati sayariz.İyi akşamlar arkadaşlar dükkanı ben süpürür, sirkeli su ile bir güzel siler iyice havalandırır öyle kapatırım. Başka fikri olan varsa kabul edilir. Herkese en güzel akşamlar sevgiyle kalın.
Canım gecmis olsun ne demek aklina ne takilirsa yada anlatmak istersem konu ne olursa olsun hep yaz .
Gobegindeki duser telaslanma sadece temiz tut baticonu sur.
Sunnet icinde erkenden yapiyolar bir cok bebegi zarari olacagini sanmiyorum.
10-15dk bir islem.
Sadece sonrasinda cani yanarsa (kesilen yerin yara tutma ve dusme suresi) derdini anlatamadigindan belki huysuzlanir.
O da 1 hafta
1 haftada iyilesiyor
Krem veriyorlar suruyorsun.
Umarim cabucak atlatirsiniz.
Beraber supururuz hasilati sayariz.
Cayida hazir ederiz
Sabahgulfemhatun demler biz uyurken:)
eyyay da simit alir
Canım gecmis olsun ne demek aklina ne takilirsa yada anlatmak istersem konu ne olursa olsun hep yaz .
Gobegindeki duser telaslanma sadece temiz tut baticonu sur.
Sunnet icinde erkenden yapiyolar bir cok bebegi zarari olacagini sanmiyorum.
10-15dk bir islem.
Sadece sonrasinda cani yanarsa (kesilen yerin yara tutma ve dusme suresi) derdini anlatamadigindan belki huysuzlanir.
O da 1 hafta
1 haftada iyilesiyor
Krem veriyorlar suruyorsun.
Umarim cabucak atlatirsiniz.
Beraber supururuz hasilati sayariz.
Cayida hazir ederiz
Sabahgulfemhatun demler biz uyurken:)
eyyay da simit alir
Oooo bizim tayfa tam tekmiltr_lelli sayın patroncuğum ben sana kıyamam. Sen hasılatla ilgilen, temizlik benim işim, elimde hızlıdır övünmek gibi olmasın ( ben bu işlere başladığımda 8 yaşındaydım biraz mecburiyetten oldu ama neyse). Güzel günlerdi o zamanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?