İyi akşamlar güzel bayanlar bende yemek olarak lahana sarması, yoğurtlu döğme çorbası, turşu, turp var
Canım biz (adana) da döğme diyoruz başka memlekette aşurelik buğday deniyor. Döğmeyi yıkayıp haşlıyoruz soğuyunca yoğurtla karıştırıp içine mevsimine göre bazen haşlanmış ıspanak,bazen yeşil nane, bunlar yoksa kuru nane karıştırıp koyu kıvamlı çorba yaparız yazın içine buz atarız kolay hafif bir yemektir.Merhaba
Bizde de kuru fasulye pirinç pilavı salata ve sebze çorbası vardı
Çayın yanına kuruyemiş
Bide meyve
Oh daha ne olsun.
Bugün 10 lira kuaföre verdim. Kaş aldırdım.
Yarın üniversiteden arkadaşımla buluşcam yıllar sonra. Yemek mi yeriz çay kahve mi içeriz bilmiyorum.
Ayrıca yaZın bahçeye balkona sebze ekecek olan var mı?
Döğme çorbası nedir? Güzel bir şey canlandı gözümde
tüylenme yaptığından haberim yoktu teşekkür ederim canım.ben susam ve badem yağı karıştırıyorum ama vücut nemlendirici yağlar kullanabilirsiniz kakao yağıda iyi. Bal mumunu aktardan bulabilirsiniz sabun kalıbı gibi bişey çok uzun zaman gidiyo.bebeğin varsa uygula bence sağlıklı ve ekonomikBen balı petek bal almıyorum
Bal mumu da olamıyor , not aldım
Denk gelirse yaparım teşekkür ederim
Bu arada badem yağı tüylenme yapıyor diyorlar dikkat edin
tüylenme yaptığından haberim yoktu teşekkür ederim canım.ben susam ve badem yağı karıştırıyorum ama vücut nemlendirici yağlar kullanabilirsiniz kakao yağıda iyi. Bal mumunu aktardan bulabilirsiniz sabun kalıbı gibi bişey çok uzun zaman gidiyo.bebeğin varsa uygula bence sağlıklı ve ekonomikBen balı petek bal almıyorum
Bal mumu da olamıyor , not aldım
Denk gelirse yaparım teşekkür ederim
Bu arada badem yağı tüylenme yapıyor diyorlar dikkat edin
Bende banyodan hemen sonra nemliyken karbonat sürüyorum rollon bile kokutuyo bu daha uzun süre kokutmuyoKarbonatı az sulandırıp macun gibi yapıp koltuk altına uyguluyorsunuz
Avuç içinize az karbonat koyup biraz su damlayarak da yapabilirsiniz
Çok geçmiş olsun inşallah oğluşunuza. Sünnet ile ilgili bilgimi sunmak istiyorum geçen çarşamba oğlum sünnet oldu 7aylık lokal oldu.önce krem sürüyor Dr sonra iğne yalnız iğne falan hissetmiyo sadece ilacı yakıyor o sırada ağladı 15dk bekledik klips takarken de acı yok sadece bacaklarını tuttukları için ağladı. Bugün klips çıktı çok memnun kaldım ben çok.keşke daha önce yaptırsaydım. Araştırmama göre ilk ay ağrı hisleri yokmuş ve pipide damar olmadığı için kanamada olmazmış geçmiş olsun şimdiden. Darısı damatliginaKızlar merhaba.
Biraz konu dışı olacak affınıza sığınarak.
Minik oğlum için doktora gittik bugün. Göbeği problemli biraz. Düşerken yarışı kaldı o kısım enfeksiyona açık hale geldi akıntılı v.s cerrah gördü bakım verdi duzelmezse küçük bir operasyon yapcaz dedi. Baticonla umarım düzelir bir haftamiz var.
Bir de sünnet olmamız gerekiyormus. Haftaya bir aylık olcak kuzum. Lokal anestezi ile olcak
Çok tedirginim. Nasıl olcak canı çok yanar mı sonrasında diye. Çok minik daha.
Var mı bilgisi olan.
Oğlum için 200 e yakın harcadık bugün sanırım. Feda olsun.
Rabbim hepimizin yavrularını korusun.
Olsun canım sağlık olsun bak evinize doğalgaz dosetmişsiniz o da bi yatırım aslında .. paranız bereketli olsunKızlar ben uzun süre birikim yapamayacağım gibi görünüyor. Evimize doğalgaz tesisatı döşettik, eşim 14 taksitte ödeyecek bende abonelik ve saatini alacağım. Yakında hastaneye yatacağım göz ameliyatı olacağım uzun süre işe gidemeyeceğim için maaş kesintilere uğrayacak elimizdekileri ve evimizdekileri idareli kullanmaya dikkat edeceğim.
Durkan adanalı olunca senin yazdıklarını falan okuyunca oralar geliyor aklıma şuan adanada mısın.çalışıyorsun ya devlette mi belki tayin isterim oraya tanışırız. Oyy memleketim gözümde tütüyor Yaz gelmiştir ağaçlar çoktan çiçek vermiştir 8yıldır ayrıyım inş.bi 8yıl sonra temelli döneceğimBen diyete başladım simit yiyemem size köy yumurtası haşlayacağım yanında kendi kurduğum yeşil zeytin var peynirler oh mis gibi güzel kahvaltı bizi bekliyor.
Durkan adanalı olunca senin yazdıklarını falan okuyunca oralar geliyor aklıma şuan adanada mısın.çalışıyorsun ya devlette mi belki tayin isterim oraya tanışırız. Oyy memleketim gözümde tütüyor Yaz gelmiştir ağaçlar çoktan çiçek vermiştir 8yıldır ayrıyım inş.bi 8yıl sonra temelli döneceğimBen diyete başladım simit yiyemem size köy yumurtası haşlayacağım yanında kendi kurduğum yeşil zeytin var peynirler oh mis gibi güzel kahvaltı bizi bekliyor.
Farklı bi gündü diyelim
cok heyecanlıFarklı bi gündü diyelim
Hahaha çok fenasıncok heyecanlı
eee bahar ayları geldı cattı tabı
tamam tamam senınkısı bır aşk hıkayesı anladımHahaha çok fenasın
Öyle bişey değil bi kere taaaam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?