Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kolay Kolay aşık olacağımı sanmıyorum :) gram hoşlansam benim için büyük başarı..
oyle deme canim bastan hoslanmam falan dersen olan kismetler de kacar

Pampa önceki başarılı hikayelerimi biliyorsun o yüzden bu konuyu es geciyorum şimdi öhöm öhöm

Canımm güçleri birleştirebiliriz diye düşünüyorum
olabilir ben varim

Benim hem normal altinim var hem de bankadan aldığım var ama evde olunca dokunmak daha güzel oluyor:))) ben çeyrek alcam birazdan inşallah uğurlu gelir gerisini getirir de gelecek ay da bi çeyrek alabilirim . Daha ödemeleri yapmadık bi tek kira yattı param varken aliyim sonra ödemeleri yapcam bence en iyisi bu .

internet bankacılık varsa online yapabilirsin ,
var da cnm olmadı mobilden baktım ama nettende bakıım bi mobillde öyle bi ayarı yoktu

Ben netten anlamıyorum. Fiziki altın almayı seviyorum.
benim fizikiler kasada
artık bankadan alıyorum
7grama tamamladım şimdilik
bu ay sonunda 20gr yapmayı planlıyorum Allah nasip eder bi aksilik olmazsa

eyyay , mobilde bazen işlem kısıtlaması olabiliyor , pc den kk bilgilerine girersen işini halledersin umarım

durkan canım geçmiş olsun... kızlar yime gayet formdasınız..okudum ve rahatladım.. işlerim bu ara yoğun çok sık yazamıyorum ama okuyorum. akşam kayınvaldemlere işkembe yemeye davetliyiz. orda oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…