Vaktin varsa hemen git al. Durdukça zararın olurevet canım 148e kadar cıkmıştı bı ara
bugun düşüşte
kimse mani olmazsa alırım belki bende
netten gram alıyorum cnm ben takipteyım sürekli o yuzdenVaktin varsa hemen git al. Durdukça zararın olur
oyle deme canim bastan hoslanmam falan dersen olan kismetler de kacarKolay Kolay aşık olacağımı sanmıyorum :) gram hoşlansam benim için büyük başarı..
olabilir ben varimPampa önceki başarılı hikayelerimi biliyorsun o yüzden bu konuyu es geciyorum şimdi öhöm öhöm
Canımm güçleri birleştirebiliriz diye düşünüyorum
internet bankacılık varsa online yapabilirsin ,kızlar kk hesap kesim değişikliği içiğn şubeye mı gıtmek lazm
tlfnda olmaz mı
Ben netten anlamıyorum. Fiziki altın almayı seviyorum.netten gram alıyorum cnm ben takipteyım sürekli o yuzden
var da cnm olmadı mobilden baktım ama nettende bakıım bi mobillde öyle bi ayarı yoktuinternet bankacılık varsa online yapabilirsin ,
benim fizikiler kasadaBen netten anlamıyorum. Fiziki altın almayı seviyorum.
evet canım dediğin gibi oldueyyay , mobilde bazen işlem kısıtlaması olabiliyor , pc den kk bilgilerine girersen işini halledersin umarım
rica ederim :)evet canım dediğin gibi oldu
pcden girince hallettim
maaş bankam değşti de yani yeni alışıyorum bunların sistemine
sağol yardımın için
kızlar kk hesap kesim değişikliği içiğn şubeye mı gıtmek lazm
tlfnda olmaz mı
Eski tarihli bi kaç lira daha ucuz, birikim amaçlıysa eski al bence :) başka hiç bi farkı YokKızlar bişey sorucam eski tarihli altınla yeni tarihlinin nasıl farkları oluyor
Teşekkür ederim canım bozdururken ikisi de aynı mı oluyoEski tarihli bi kaç lira daha ucuz, birikim amaçlıysa eski al bence :) başka hiç bi farkı Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?