Ayrica bu biskuvi pastasini piramit seklinde yapiyorlar denedin mi hic?tr_lelli biz süperkadınlarız hem mutfaktan elimizi çekmeyip hemde çocuklarımızı güzel yetiştiriyoruz çok şükür.
ben pazar günü börek ve kurabiye yaptım baya fazla kurabiye daha birsürü var börek bitmek üzere sanırım cumartesi falan bisküvi pastası yaparım bu haftaki pasta börek olayı kapanır. Akşama tuvalet kağıdı alıcam eve geçerken dün akşamdan mantar ve çorba vardı öğlen onları yerlerse akşama gidince yaparım birşeycikler bakalım. hepinizi öpüyorum kızlar kurşun ne zaman döktürceksintr_lelli
Dilimleyip saklama kabinda koyabilirsin.
Ben borek,pogaca,acma koyuyorum
Mayali hamur koyuyorum (lavas,pizza,gözleme yapiyorum cikarip cozdurup)
Kurupasta olur
Hazir sigara boregi olur
Truf koydum
Karamelli kekli cikolata koydum (hazir gelmisti bunlar ziyan olmasin diye kaldirdim buzluga)
Oda sicakligina gelince gayet guzel oldular.
Ilik suYufka türevleri çok güzel oldu, kurupasta denedim ama yemedim.
Kekte yapıp atayım o zmn.
Yanına da bir ve ya iki çeşitle misafir ağırlamak çok rahat olur, mayalı hamuru önce deneyip öğrenmem gerekiyor
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.Günaydın kızlar
Herkese benden simit
@mandaliina almasun ojesi bozulur
durkan eline sağlık cnm mis gibi oldu her yer maksat mandalina iş yapsındı
Bu arada gecmiş olsun cnm
Haydi kızlar afiyet olsun
onu da yaptım hemde kulakları çınlasın takıntılı bir arkadaşım vardı hayatta hazır pasta yemezdi. Çaya geldiğinde ikram ettim kahve ben hazır pasta yemiyorum biliyorsun dedi dedim vallahi ben yaptım inanmadı dolaptaki kalan pastayı gösterdim de sustu ahh canım komşum nasıl özlemişim burnumun direği sızladı.Ayrica bu biskuvi pastasini piramit seklinde yapiyorlar denedin mi hic?
3 sira dizip ortaya daha az biskuvi koyup muz koyuyollar
Iki ucunu kaldirip piramit seklinde sarip buzdolabina koyuyolar.
Fena merak ettim onu deniyim bi ara.
onu da yaptım hemde kulakları çınlasın takıntılı bir arkadaşım vardı hayatta hazır pasta yemezdi. Çaya geldiğinde ikram ettim kahve ben hazır pasta yemiyorum biliyorsun dedi dedim vallahi ben yaptım inanmadı dolaptaki kalan pastayı gösterdim de sustu ahh canım komşum nasıl özlemişim burnumun direği sızladı.
Ilik su
Maya
Un
Tuz
Iliksuyun (el dayanacak kadar) icine mayayi ve tuzu atiyorsun elinle karistirip eritiyorsun unla kivam veriyorsun
Yumusak elini birakacak hamur olsun yeter.
1 seferlik 1seferlik posetle yassilastirip koyarsin
Yarim saatte cozuluyo cikarinca.
Hem lavas hem gozleme istersen katmer pizza ne istersen yapabilirsin.
Ispanagim oluyor mesela benim buzlukda genelde suanda da var
Hemen hamur cikarip ispanakli gozleme yapiyorum.
Kiraz tursusunu duydumda melocan ilk defatr_lelli gel sana melocan la kiraz turşusu kavurayım.
Hayir canim yas maya onuda alip buzlukda sakliyorumKuru maya mı kullanıyosun lelli ?
Bende denicen yaw.onu da yaptım hemde kulakları çınlasın takıntılı bir arkadaşım vardı hayatta hazır pasta yemezdi. Çaya geldiğinde ikram ettim kahve ben hazır pasta yemiyorum biliyorsun dedi dedim vallahi ben yaptım inanmadı dolaptaki kalan pastayı gösterdim de sustu ahh canım komşum nasıl özlemişim burnumun direği sızladı.
Biz buzluga bükme koymuştuk ısıtınca taze gibi oldu.
ama haşhaşlı koymuştum sevemedim.
Ben acil durumlarda hazır kek unu kullanıyorum.
yufkadan börek salata turşu bazen hazır çiğ köfte gözleme aldırırım.
http://www.nefisyemektarifleri.com/biskuvili-muzlu-piramit-pasta/Güzel oluyormu tarif verirmisin ?
ne çabuk unuttun hemşeri çıktıkya geçen günlerdeKiraz tursusunu duydumda melocan ilk defa
Bide misir unu falan yazmistim karadenizlimusun da.
Ya kafam kazadan sonra mi oldu nooldu :)ne çabuk unuttun hemşeri çıktıkya geçen günlerde
Ooo hemen linki kaydedimmmhttp://www.nefisyemektarifleri.com/biskuvili-piramit-pasta-1139217/
aynısını yaptım beyaz olarak harika oldu bayanlar denemenizi öneririm bnm evdeki erkekler bisküvi pastası delisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?