Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın

bol bereketli günler,
Dünkü harcamam 5 tl evde toz kırmızı biber bitmişti onu aldım. Dün yemeğe davetliydik. dönüşte eşimin teyzesinde kaldık. o da hemen yarın için yemek uğraşma dedi yemek verdi sağolsun, bugün de yemeğim hazır. ohhh.. bu arada eşime dedim tatil için para biriktiriyorum su şişesine atıyorum. adam şevke geldi tatil deyince ne para bulsa at kumbaraya diyor
ama olsun iyi olacak en azından ekstra tatil parası ödemeyeceğiz.

geçmiş olsun göbeği duzelir batıcon iyi gelir , sunnet içinde korkma , kolay geçer , hissetmez bile , bebeklerin belli bir aya kadar acı eşiği sağlam olduğunu duymuştum . bezin içinde çabuk atlatır . enfeksiyon için krem süreceksin , bezi kaldırıken yavaşça kaldırırsın , bir kaç güne geçer , hayırlısı olsun

bizde yarma ya da buğday diyoruz , ve ayranlı çorba deriz ona , yazın olmazsa olmazım yemek olmasın koca tencere yaparım oh soğuk soğuk . salata nohut koyan var ama ben yarma baharatlı çok severim , canım çekti , yya karpuz ayranlı çorba en kral yemek bana göre

Detox corbasi diye yapip iciyordum ben bunu

Ben alip hemen buzluga koyuyorum
Ihtiyacim oldukca buzlukdan cikarip cozdurup kullaniyorum
Komsum annemde oyle yapiyor.

sağol canım bende öyle yapayım o zaman
bu topik ve senin sayende geçenlerde ilk defa mayalı hamur yaptım
kalanı da buzluğa attım
çözdürüp kullandım
toz maya almıştım bir daha ki sefer yaş maya alıp yapacağım canım

Umarim isine yarar seversin.
Kabarmada yada tadinda hic sıkinti olmuyor.
Ben hep bu sekilde kullaniyorum
Toz maya almiyorum.

yaş maya almazdım bende , kv alıp buzluğa attı öğrendim bende , akşamdan mayalı hamur yapıp dolaba koymasını da öğretti ,,, tadı hiçte değişmiyor hemde kolaylık

Kızlar altinin gramı 145 gozukuyo düşmüş mu biraz param var alıp kenara atıyım mı sizce bozdurmayi düşünmüyorum yakınlarda allah tan bişey gelmezse

İnşallah canım sizlerle birlikte olunca atlatmak kolay olacak. Sanada çok geçmiş olsun allah birdahaki göstermesin. Şimdi gözün nasıl ne tedavi uygulanıyor.
sağolasın artık iyi canım çok şükür sene de bir tam teşekküllü kontrol ediliyor o kadar.

Geçmiş olsun canım, biran önce geçsin Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…