Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar bişey sorucam eski tarihli altınla yeni tarihlinin nasıl farkları oluyor
bir kaç tl fark oluyor ,
yatırım için alacaksam bazen eski bazen yeni alıyorum ,
düğün nişan gibi kalabalık yerde takacaksam eski alırım ,
cocuk takısı ve gün için de yeni alırım ...
direk ele geçen durumlarda yeni , kaytaracak yerde eski :)

oğlumun çeyreklerini hep yeni tarihliydi , yıl sonunda gidip hepsini gramla değiştirdim , sonradan niye zarar etmemek için

İnşallah olmaz canım allah bereketini artırsın.

Bence al bugün dusukken
bugün alamam kuyumculara çok uzaktayım şimdi netten 4 tane çeyrek altın mı alsam dedim bu ay bir tane alcaktım parası hazır önümüzdeki ayda 2 tane alcaktım hesaplarıma göre 140 tl falan ekstra harcama yapmış olacağım bakayım akşam eşime bir danışayım da olmazsa bi gram bi çeyrek aldırırım eşime yarın falan

M moruk16 pardon canım şimdi anladım.. kafa dolu başta neyden bahsettin anlayamadım.. ev iki ay sonra bitecek inşallah.. ustalar çalışıyor ramazandan önce teslim etmek için uğraşıyorlar.. hayırlısıyla geçeriz inşallah..

Ceyrek 242tl idi
Kuyumcularada baktim öle dümdük dümdük baktim durdum.

60tl harcadim karttan.
Tedi,gratis,hakmar,bim gezdik
Mc de birer dondurma yedik annemle.

Eve gelip
Karnabahar
Spagetti yaptim
Etsotelicem.
Kek yaptim
Kurabiyr yaptim evi supurdum
Huh sarjim bitti benim eror veririm kesin aksama.
Pertingen.

İyi akşamlar Hanımlar,
İşyerinde denetim vardı. Başım epey kalabalıktı. Bitti çok şükür de ben de bittim
7 Mart itibariyle halen ekstra bir harcamam yok. Dün domates salçası bitmişti. Sadece salça alıp çıktım. Bir de damacana su aldık.
Bugün benzin aldım. Ay başı fiş karşılığı benzin paramı geri alacağım.
Bu ay kasko, trafik sigortası, arabanın bakımı ve son taksit kredisi bir araya geldi Birikim bu ay yapamayacsğım, hedef ekstra harcama yapmadan yeni borçlara bulaşmafan ayı kapatabilmek.

Canım 2.el ekonomik bişey alınabilir ara ara indirim falan oluyor. Bak burda çok örneği var küçücük miktarları başlayıp büyük para biriktirenlerin
babamda hiç meraklı değildi eşimde değil bu gidişle arabasız geçer benim ömrüm ben yine de eşimin aklına sokmaya çalışayım :)

aman canım dikkat et bebiş herşeyden önemli

aynı olmasın ne olcak canım, yenilemiş olursunuz. ne zaman evlilik yıldönümü
haziranda canım evet şart değil bencede :)

geçmiş olsun canım
benim bebeğimde 60 günlük evdeyiz arada hava güzel olunca parka çıkıyoruz 2 yaşındaki istiyor.evin karşısında çok şükür park
iyi akşamlar kızlar dün hastaneye 110 tl taksiye 65 tl verdik.bugün ebebek sitesinden çocuklara kıyafet aldım 78 tl.indirimi kaçırmak istemedim uyguna geldi 7 parça aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…