- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
bir kaç tl fark oluyor ,Kızlar bişey sorucam eski tarihli altınla yeni tarihlinin nasıl farkları oluyor
Bence al bugün dusukkenKızlar müşterim 100 tl verdi saolsun işiyle çok uğraştım diye gram altın alabilir miyim ki
İnşallah olmaz canım allah bereketini artırsın.var da cnm olmadı mobilden baktım ama nettende bakıım bi mobillde öyle bi ayarı yoktu
benim fizikiler kasada
artık bankadan alıyorum
7grama tamamladım şimdilik
bu ay sonunda 20gr yapmayı planlıyorum Allah nasip eder bi aksilik olmazsa
bugün alamam kuyumculara çok uzaktayım şimdi netten 4 tane çeyrek altın mı alsam dedim bu ay bir tane alcaktım parası hazır önümüzdeki ayda 2 tane alcaktım hesaplarıma göre 140 tl falan ekstra harcama yapmış olacağım bakayım akşam eşime bir danışayım da olmazsa bi gram bi çeyrek aldırırım eşime yarın falanBence al bugün dusukken
Alış biraz düşük olduğu için satış da biraz düşük..Teşekkür ederim canım bozdururken ikisi de aynı mı oluyo
Önümde 1 düğün 1 çeyrek varbnmde yaz için bir düğüne çeyrek almam lazım
şimdiden alsam mı yaza yukselir mi referandum sonrası ne olur acaba
kafamda deli sorular
anlayamadım ??ev ne alemde zelalke..
Ehliyetim yok
Babamin evinde arabamizda yoktu
Ama evlendigimden beri arabamiz var
Esimde sagolsun nereye gitsem birakir alir.
Yada beraber gideriz zaten.
Kendim hafta ici ozellikle gezmeye gidersem dolmus kullaniyorum mecburen o da genelde metro oluyor semtimde metro var.
Arabasiz yasayamayiz sanirim elimiz kolumuz gibi.
Yurumeyi seviyorum fakat dolmuslari sevmiyorum.
O otobusun ittirmeleri kaktirmalari
O minibusun ani sarsilmalari ust uste tepismeleri.
Taksiyede para dayanmiyor.
Ucuz da olsa araba olsun camurdan olsun.
Esim zaten arabasiz yasayamaz sanirim :)
Adamin 18yasindan beri arabasi varmis hep.
Umarim sizde alirsiniz rahat edersin
babamda hiç meraklı değildi eşimde değil bu gidişle arabasız geçer benim ömrüm ben yine de eşimin aklına sokmaya çalışayım :)Canım 2.el ekonomik bişey alınabilir ara ara indirim falan oluyor. Bak burda çok örneği var küçücük miktarları başlayıp büyük para biriktirenlerin
aman canım dikkat et bebiş herşeyden önemliBugün sadece pazardan patates alıcam unutmuşum almayı bitmiş evde. Başka da harcamam olmaz diye düşünüyorum yemeklerimiz yaptım ezogelin çorba ve tavuklu bezelye yemeği. Çamaşır yıkadım beyazları . Astım balkona hava çok güzel . Lavaboyu camasir suyuyla temizledimEvi süpürme lazım ama dün çok hareket ettik heralde biraz kanamam oldu o yüzden bugün başka iş yapmiycam napiyim benden bu kadar
haziranda canım evet şart değil bencede :)aynı olmasın ne olcak canım, yenilemiş olursunuz. ne zaman evlilik yıldönümü
geçmiş olsun canımKızlar ben uzun süre birikim yapamayacağım gibi görünüyor. Evimize doğalgaz tesisatı döşettik, eşim 14 taksitte ödeyecek bende abonelik ve saatini alacağım. Yakında hastaneye yatacağım göz ameliyatı olacağım uzun süre işe gidemeyeceğim için maaş kesintilere uğrayacak elimizdekileri ve evimizdekileri idareli kullanmaya dikkat edeceğim.
benim bebeğimde 60 günlük evdeyiz arada hava güzel olunca parka çıkıyoruz 2 yaşındaki istiyor.evin karşısında çok şükür parkİyi akşamlar hanımlar. . Kumbarami saydım 180 tl çıktıüstünü eşime tamamlatip bir çeyrek aldircam 50 günlük bi bebisim var dışarı çıkmıyorum o yüzden. . Dolayısıyla harcama da yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?