Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sağol canım. İnşallah ay sonuna kadar devam ettirmeyi başarabilirim.

Günaydın güzel bayanlar, evet benim için güzel yarından geçerli yıllık izne ayrılıyorum 40 gün işe gitmeyeceğim. (Bu arada tedavimi olacağım. Rapor almak istemiyorum SSK 'mızı etkiliyor.)
Canım Allah şifa versin, hemen iyileşmeyi nasip etsin.

Bugün kızartma yapıcam
kızıma yogurt çorbası
salata

bebek görmeye son 1 kişi kaldı. Yeni yeni hamişler de var.
Düğün olarak yakınlardan yok sanırım.
kızıma ufak bir diş partisi
ev mevlüdü
ve dogum günü organizasyonları olucak bu yıl.
şimdiden araştırıyorum herşeyi

kızlar dün akşam kayınvalidemlerde yemek yedik.. eşim 100 tl kadar harcamış dün.. son kalan paramız eşimde 120 tl bende 330 tl.. ona pazartesiye kadar idare et dedim sonra bendekileri bölüşerek yettirmeye çalışacaz.. daha maaşa 22 gün var nasıl olacak bilemiyorum.
elektrik faturamız 43 tl gelmiş bu arada..

günaydın kızlar

ancak gelebildim. işim çok okuyamadım fırsat olduğunda okuyacağım.... emekçi birikimci kadınların günü kutlu olsun.

Bikaç doktor beraber baktılar gebelik kesesi bebeğe göre gelişmemiş kalp atisi cikmiyo zaten ultrason bakınca ben bile anladım bi terslik olduğunu ...
Yapcak bişey yok allah ne derse o
Hepinize çok teşekkür ederim bikaç gün içinde kürtaj olucam bugün olmak istemedim

Kızlar ben doktordan geliyorum bebeğimin kalp atisi yok malesef

geçmiş olsun canım
üzülme diyeceğim amma biliyorum ki üzüleceksin
ama unutma bu doğal selleksiyon yani o bebek yaşayabilecek kadar güçlü değilmiş malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…