canım başka doktora da git istersen hayırlısı olsun cnm üzme kendiniKızlar ben doktordan geliyorum bebeğimin kalp atisi yok malesef
Günümüz kutlu olsun:)))Günaydın
8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun :)
Nasıl yaKızlar ben doktordan geliyorum bebeğimin kalp atisi yok malesef
Kızlar ben doktordan geliyorum bebeğimin kalp atisi yok malesef
Sağol canım. İnşallah ay sonuna kadar devam ettirmeyi başarabilirim.merhaba arkadaşlar
dün 1 tl su, 2 tl ekmek aldım
bu gün sıfır harcama
bu ara eşimin harcamalarını yazmıyorum çünkü bir burada bir memelekete
hesapları bayağı kabardı ve karıştı
bu arada bu ayaı atlatınca benimde ciddi harcamalarım olacak
4 bebek görmesi var
1 ev ev yakın akraba nasıl bir şey alacağımı bilmiyorum çeyrekmi alsam diyorum
bide yaza kuzenimin düğünü var onada en az bir yarım almak lazım
@kikikoko geçmiş olsun umarım iyidir
@Papatya perdelerin hayırlı olsun, mobilyaların bitince resmini isteriz
durkan geçmiş olsun
elecda diyetin çok iyi gidiyor
Ne denir canım böyle durumlarda başka bir doktora daha git. Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin.Kızlar ben doktordan geliyorum bebeğimin kalp atisi yok malesef
Canım bence de başka bir doktora daha gitsen iyi olur.Kızlar ben doktordan geliyorum bebeğimin kalp atisi yok malesef
Canım bence de başka bir doktora daha gitsen iyi olur.Kızlar ben doktordan geliyorum bebeğimin kalp atisi yok malesef
Canım Allah şifa versin, hemen iyileşmeyi nasip etsin.Günaydın güzel bayanlar, evet benim için güzel yarından geçerli yıllık izne ayrılıyorum 40 gün işe gitmeyeceğim. (Bu arada tedavimi olacağım. Rapor almak istemiyorum SSK 'mızı etkiliyor.)
Bikaç doktor beraber baktılar gebelik kesesi bebeğe göre gelişmemiş kalp atisi cikmiyo zaten ultrason bakınca ben bile anladım bi terslik olduğunu ...
Yapcak bişey yok allah ne derse o
Hepinize çok teşekkür ederim bikaç gün içinde kürtaj olucam bugün olmak istemedim
Amin canım allah razı olsun. Allah tüm hastalara sağlık, sıhhat, iyilik nasip etsin.Canım Allah şifa versin, hemen iyileşmeyi nasip etsin.
Geçmiş olsun yeni gebelikmiydi. Biraz daha bekleyin kontrole çağırdı mı tekrarKızlar ben doktordan geliyorum bebeğimin kalp atisi yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?