- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile olup kucağına alırsın meleğini üzülme hiçBikaç doktor beraber baktılar gebelik kesesi bebeğe göre gelişmemiş kalp atisi cikmiyo zaten ultrason bakınca ben bile anladım bi terslik olduğunu ...
Yapcak bişey yok allah ne derse o
Hepinize çok teşekkür ederim bikaç gün içinde kürtaj olucam bugün olmak istemedim
bnmde yaz için bir düğüne çeyrek almam lazım
şimdiden alsam mı yaza yukselir mi referandum sonrası ne olur acaba
kafamda deli sorular
@The Black canım benim bebeğimde 60 günlük dün kontrolü vardı kalça çıkığı falan.onda sıkıntı yok şükür.bize de erken sünnet dedi doktor yaptıracağız bakalım.bir de üfürüm var dedi,emin olmak için çocuk kardiyolojiye gidin dedi.Rabbim evlatlarımızı korusun
@durkan çok sağol canım
@kikikoko çok geçmiş olsun canım iyidir inşallah
Kızlar ben doktordan geliyorum bebeğimin kalp atisi yok malesef
Bikaç doktor beraber baktılar gebelik kesesi bebeğe göre gelişmemiş kalp atisi cikmiyo zaten ultrason bakınca ben bile anladım bi terslik olduğunu ...
Yapcak bişey yok allah ne derse o
Hepinize çok teşekkür ederim bikaç gün içinde kürtaj olucam bugün olmak istemedim
Çok teşekkür ederim canım daha iyiyim şimdi çok teşekkürler senin neyin var bilmiyorum canım çok ileri gitmek istemem olursa hayırlısı olsun olmazsa da demek ki hayırlısı olan olmaması ... allah önce bize sağlık versingeçmiş olsun canım üzülme sakın yeniden hamile kalırsın önemli olan hamile kalabilmek bak görüyorsun ben onu bile yapamıyorum :) sonuçta bir engelin yok bunu düşün ve üzülme
Teşekkür ederim canım çok sağol allah bağışlasın evlatlarını bana moral verdin sagolCanım bende aynı durumu 2 kere yaşadım şimdi 2 evladım var..arkadaşlarımdan da yaşayan çok var..herşey nasip ..zor ama toparlanıp yoluna devam esiyorsun..allah yardımcın olsun
Bende cook Begendim cnmFilli boyanın reklamı çok çok güzel olmuş arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?