Küçük Düşün Büyük Olsun!

Rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile olup kucağına alırsın meleğini üzülme hiç

Dün bizim için çok harcamalıydı şuan ailem bende pikniğe gittik yine eksiye düştük. Rabbim sağlık versin de çalışır öderiz.kişisel hiçbişey harcamam yok.ayrıca bu güzel gününüz kutlu olsun. Şiddetin son bulduğu eşitliğin zirvede olduğu zamanların başlangıcı olsun 8mart

İlk defa bankadan altın aldım 0.27 yazıyordu iyi mi ettim kötü mü küçük miktarla altın almak nasıl yaa

Canım bende aynı durumu 2 kere yaşadım şimdi 2 evladım var..arkadaşlarımdan da yaşayan çok var..herşey nasip ..zor ama toparlanıp yoluna devam esiyorsun..allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım, o ne anlayamadım

geçmiş olsun canım üzülme sakın yeniden hamile kalırsın önemli olan hamile kalabilmek bak görüyorsun ben onu bile yapamıyorum :) sonuçta bir engelin yok bunu düşün ve üzülme

benim de henüz market harcamam yok uzun zamandır, doğalgaz ft 132 tl elektrik 60 tl geldi 415 tl kredi kartımı ödedim. bugün de yine dondurucuda çorbam yemeğim vardı onları çıkardım. akşama yine masrafım olmayacak. hafta sonu kuaföre gideceğim mecbur saç boyatıp kestireceğim. bakalım bayağı iyi gidiyorum bu ay.

geçmiş olsun canım üzülme sakın yeniden hamile kalırsın önemli olan hamile kalabilmek bak görüyorsun ben onu bile yapamıyorum :) sonuçta bir engelin yok bunu düşün ve üzülme
Çok teşekkür ederim canım daha iyiyim şimdi çok teşekkürler senin neyin var bilmiyorum canım çok ileri gitmek istemem olursa hayırlısı olsun olmazsa da demek ki hayırlısı olan olmaması ... allah önce bize sağlık versin

Canım bende aynı durumu 2 kere yaşadım şimdi 2 evladım var..arkadaşlarımdan da yaşayan çok var..herşey nasip ..zor ama toparlanıp yoluna devam esiyorsun..allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim canım çok sağol allah bağışlasın evlatlarını bana moral verdin sagol

gulfemhatun ben bebek konularinda çok hassasim
Arkadaşların ve senin yazdıklarını okurken gözlerim doldu
Allah sabir versin canım...

Bide bime gittim
Oje ve 5ltlik su aldım 4tl
Bak bunu yazmayı unutmusum

Bugun birşey daha oldu
Bimde kasaya geçtim önümde bi çocuk vardı
Sepetinde bir suru şey
Bana siz geçin dedi bende tesekkur ettim geçtim
Arkadan bi kız geldi çocuğa neden sırayı verdin dedi
İki parca şeyi var ondan verdim dedi
Bizim sorunumuz değil dedi kız
Sonra sanırım kız birşeyler daha söyledi
Çocukta görmüyor musun yüzüklerini evli dedi benim icin
Allahım ya geri zekalı kız sevgilisini kıskandı sanırım
Manyak midir nedir
Bende döndüm kocaman gulumsedim onlara
Birşeyler soyleyecektim zor tuttum kendimi
Her manyak beni buluyo

Bugün evde yalnızım eşim yurtdisinda
Keyif yapcam
Spora gidecektim vazgeçtim
Yemeğini yedim
Hayat şarkısını izlicem netten

Bide pzartesi dolar aldım bi miktar ve yine dustu
Bakalım ne olacak bu doların hali

Slm kızlar
Bugun sıfır harcama benden
Yarının yemeklerini de yaptım
Yarın sabah da kuaföre gidecem
Cuma akşama misafirim gelecek yarın az evi toplamak lzm
Misafire beyti yapacam
Bir de Kıbrıs tatlısı denemeye karar verdim
Bakalım belki ilaveler yaparım zmna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…