Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gulfemhatun uzulme nolur gecmis olsun rabbim tez zamanda anne olmayi nasip etsin sana..

Benim su anki tip sartlarina gore imkanlara gore hamile kalmam imkansiz.
Bu gercegi 22 yasinda net bir sekilde ogrendim hep umudum vardi.
Esimle tanistigim gun anlattim ustunden bir gece gecmesine bile izin vermedim
Ve o gun ona ben bir gun anne olacagim demistim
Inaniyorum, bir gun anne olacagim, su an bes aylik bile evli degilim. Ve esimle cok mutluyum. Esimde herhangi bir problem yok bu arada. Aileside biliyor ve tek bir ima dahi duymadim
Ustelik bir tedavi gormem gerekiyordu, hep korkuyordum. Benim durumumda olup gunlerce yogun bakimda kalanlar ve sonuc alamayanlar olmustu. Ama sahane bir dr a rastladim ve bu sureci cok kolay gecirdim. Ustelik maddi olarak dortte bir fiyati odedim.
Rabbimin vermediginde daha buyuk hayirlar gizli olurmus, bana boylesini yazdiysa basim ustune. Cok guzel bir anne olacagima inaniyorum ve bu konuda hic uzulmedim her sey uzulmedigim kadar kolay oldu umutlarimdan guzel oldu.

Insan yasarken hic gecmez gibi geliyor ama uzulme.. nolur sabret dua et sukret. Bi anda bebegini kucaginda bulursun insallah..

Bu arada bu aksam misafirim gelicekti, dugune gelmemisti ama anne babasi ve kiz kardesi gelmisti ben hediyesini gonderdi biliyordum. Supriz bir gr altinim oldu.
Bende bana nakit gelen 200 tl ile bir gr ve 10 euro almistim.
Bu ay 2 gr 24 1 gr 22 ayar altin
Ve 50 euro aldim.
Hesapta zulada tuttugum 162 tl var.
Ondan kimsenin haberi yok.
Bu topikten ogrendim kucukte olsa bir miktar gizlemek iyi oluyor.

çok yeniyse biraz daha bekleseydin. bir arkadaşımın başından benzer bir olay geçti. kürtaj dediler hemen yapalım dediler o bir hafta daha bekledi, çantasıyla hastaneye gitti veee şimdi iki yaşında kızı var.

Günaydın hanımlar. . Sabah eşime zuladan 50 TL verdim maaş alınca vercek o bana . Saolsun fazla fazla verir 1 marttan beri bende 0 harcama eşimin harcamalarını saymıyorum çünkü o illaki bişeyler aliyo hergün ise gidiyo hergun de sormak istemiyorum ne kadar harcadın diye bu ay maaştan biraz ayirabilirim inşallah eşimde bi çeyrek alcak birikim için bugün bebek görmesine gıdıcem alt kat komsuma 1 takım elbise götürcem oda bana 1 takım elbise getirmişti.

Günaydın bayanlar.
Bu hafta çok harcamam olmadı. Şimdilik fena gitmiyorum. 20 tl kent kartima yükledim.
Marketten bir kaç ihtiyacım vardı onları aldım kredi kartından çektim.
Bu ay kredi kartimi minumum tutmak istiyorum ama hali hazirda içinde ki taksitlerle falan bile 100 tl olmuştur sanırım.
Neyse sağlık olsun.

Eğer usengeclik yapmazsam Bu hafta ise evden yemek götüreceğim.
Hem diyet için hem bütçe için.
Umarım basaririm çünkü avm de yemek yemekten biktim artık.

Kuaföre gideceğim sonra da staja gideceğim.
Fön parası ve yol parası haricinde harcamam olmaz diye umuyorum.

merhaba arkadaşlar
benden dün 5 tl verdim bir yere

sizlere bir şey danışacağım
ben kaya tuzu alıyorum pobottan geçiriyorum ama yinede çok ufak olmuyor
dün şok un kataloğunda gördüm ufalayıcı mı ögütücümü ne yazıyordu kahve karabiber için olan
kullanan var mı acaba tuzu da öğütür mü alsam mı yada başka bir marka önerecek olan varmıo
şoktaki, simbo du 40 tl

Yok cnm
Doktora gittim yumurta takibi için kistten dolayı görmedi klomen basladım bakalım işe yarayacak mı o da olmazsa hsg sonra tüp bebek gibi duruyo

bende klomen kullanmıştım 1 defa kullandım sonraki ay diş tedavim oldu bir daha kullanmadım
3-4 ay sonra yine kullandım ilk ay bir şey olmadı ikinci ay kullandığımda hamile kaldım
ama o ara eşimde bir ilaç kullanmıştı sper kalitesini, arttırıcı
umutsuzluk yok gülüm
eminim sizlerden de bebiş haberleri alacağız

hawar bende köy tuzu kullanıyorum iri kaya tuzuda diyorlar ona , ögütmüyorum ama yemeklerde falan direk atarım içine , ince softa tuzunu da salata cacık gibi soğukta kullanırım , ama robatta çekiliyorsa ince olmuyor mu , değirmen işini görür ben karabiber için kullanırım değirmeni . sinbo marka olarak hiç sevmem memmun kalmadım 40 tl fazla geldi bana , daha uyguna karabiber değirmenleri var onlar işini görur bence

bizim eşimde de bende de sorun var sperm ve yumurta az ve kalitesiz. biz 3 tüp bebek tedavisi gördük. sonra evlat
edinmeye başvurduk. ama hep hayırlısı olsun dedim. vazgeçmedim ama hep hayırlıysa olsun diye dua ettim. Demekki böylesi hayırlıymış. evlat edinme için onay aldık nihayet. şimdi de sıramızı bekliyoruz. çocuk konusunda dediğin gibi kesinlikle hayırlısı diye dua etmek lazım

aman böyle boş şeylere takılmaları da çok tuhaf geliyor bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…