Yok cnm
anladım Allah hayırlı sini versin insallhYok cnm
Doktora gittim yumurta takibi için kistten dolayı görmedi klomen basladım bakalım işe yarayacak mı o da olmazsa hsg sonra tüp bebek gibi duruyo
Çok teşekkür ederim canım daha iyiyim şimdi çok teşekkürler senin neyin var bilmiyorum canım çok ileri gitmek istemem olursa hayırlısı olsun olmazsa da demek ki hayırlısı olan olmaması ... allah önce bize sağlık versin
canım sen hamile miydin? kaç haftalık?Kızlar ben doktordan geliyorum bebeğimin kalp atisi yok malesef
çok yeniyse biraz daha bekleseydin. bir arkadaşımın başından benzer bir olay geçti. kürtaj dediler hemen yapalım dediler o bir hafta daha bekledi, çantasıyla hastaneye gitti veee şimdi iki yaşında kızı var.Bikaç doktor beraber baktılar gebelik kesesi bebeğe göre gelişmemiş kalp atisi cikmiyo zaten ultrason bakınca ben bile anladım bi terslik olduğunu ...
Yapcak bişey yok allah ne derse o
Hepinize çok teşekkür ederim bikaç gün içinde kürtaj olucam bugün olmak istemedim
Yok cnm
Doktora gittim yumurta takibi için kistten dolayı görmedi klomen basladım bakalım işe yarayacak mı o da olmazsa hsg sonra tüp bebek gibi duruyo
Çok teşekkür ederim canım daha iyiyim şimdi çok teşekkürler senin neyin var bilmiyorum canım çok ileri gitmek istemem olursa hayırlısı olsun olmazsa da demek ki hayırlısı olan olmaması ... allah önce bize sağlık versin
gulfemhatun ben bebek konularinda çok hassasim
Arkadaşların ve senin yazdıklarını okurken gözlerim doldu
Allah sabir versin canım...
Bide bime gittim
Oje ve 5ltlik su aldım 4tl
Bak bunu yazmayı unutmusum
Bugun birşey daha oldu
Bimde kasaya geçtim önümde bi çocuk vardı
Sepetinde bir suru şey
Bana siz geçin dedi bende tesekkur ettim geçtim
Arkadan bi kız geldi çocuğa neden sırayı verdin dedi
İki parca şeyi var ondan verdim dedi
Bizim sorunumuz değil dedi kız
Sonra sanırım kız birşeyler daha söyledi
Çocukta görmüyor musun yüzüklerini evli dedi benim icin
Allahım ya geri zekalı kız sevgilisini kıskandı sanırım
Manyak midir nedir
Bende döndüm kocaman gulumsedim onlara
Birşeyler soyleyecektim zor tuttum kendimi
Her manyak beni buluyo
Yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?